Колата пали без проблеми, но оборотите на празен ход са много непостоянни, напрaво се тресе колата. Понякога се случва да загаси когато минавам на свободен ход. А при ускорение много рядко но все пак понякога се дави двигателя сменям на по висока предавка да му паднат оборотите и няма проблем, тоя номер с давенето го забелязвам все около 3000 об./м го прави.
Някой може ли да даде идея откаде идва тази мизепийка?
10x

Проблем със Голф 3 1.4i 1996
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със Голф 3 1.4i 1996
Последна промяна от protoberans на Пон 31 юли 2006 16:08, променено общо 1 път.
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
protoberans написа:chefito написа:газ/ бензин?
виж да не засмуква въздухче от некъде и да обърква сместа...имах скоро такъв проблем...и се оказа че засмуква около тампона на моното...
карам само на бензин.
Не е моноинжекция мотора, по касно ще му погледна буквите.

оф верно имаше пълни инжекции някви със същата мощност...съжалявам за неточността от моя страна...
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lolo_popo написа:и аз съм със същия мотор - 1.4 i - и на мен ми прави същия проблем - примерно когато натисна спирачки и спра - и хоп колата угасва - но това се случва много рядко - аз си мисля че е от оборотите - държи ми много ниски към 650-700 - но си продължавам да си карам - колата е само на бензин
Преди да започне този проблем ми даржеше 600 оборота стабилно карах я така 1 година. Моя проблем не е сварзан с натискане на спирачката ами ппросто си изключвам от скорост и си гасне понякога. А на място като си работи не даржи оборотите стабилни.
Един приятел имаше като твоя проблем, като натисне спирачката му падат оборотите или огасва при него се оказа че е от спирачния цилиндар, бакуум ли какво прави там и като натиснeш и дарпа ваздуха.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”