Почивстване на друсел клапа
Сигурно от многото друсане някой е оцапал клапата и сега

Почивстване на друсел клапа
Тактико-техническите данни са: калибър – 9 мм; обща дължина – 180 мм; дебилина – 28 мм; височина – 117 мм; тегло – 710 гр.; капацитет – 8+1 патрона
stefan4o написа:... С доставката тая броня може да излезе колкото средностатистическа голф двойка
papi_sparco5980 написа:Проверка на реални киометри
feikot написа:Вземи си турски.Турско му е само името,прави се в едно село до Казанлък.
georgi0804 написа:A,sa6to taka mai ima i negramotni v foruma,izri6no sam napisal kakvo to4no davam i kakvo tarsq![]()
Velko написа:golfajiata golf 2 написа:Ей скъпи колеги па един нема да каже как е разхода с тоя прословут спортен филтър че съм се мерактисал да слагам та знае ли се кажете да знам дали да си го избивам от главатаПоздрави!
При мен няма разлика, но аз съм с дизел.
Kilara37 написа:да бе колега обиколих ги ама....няма
една я питам за тази карта име изгледа като муле все едно питам дали са видели Елвис
bibow1 написа:Мерси, а той и въздушния филтър е за смяна.. като циганче е мръсен :d
ivanvt написа:....Да се правят упражнения за гръб,бицепс,трицепс,рамо,гърди и всички видове крака....
red_devil написа:здравеите колеги търся си някои дреболи за голф 1 а те са...Благодаря ви за отделеното време
предварително допълвам и един датчик за налягане на маслото ми трябва от тези дето им викат камбанки....
pe6kata написа:всико хубаво, ама рожданния му ден е ноември![]()
иначе и аз тръгнах да му го честитя, като видях темата... голЕм резил...
icoico написа:Човек умира веднъж,а страхливият всеки ден-някой умрял го беше казал...
Vento написа:Хах, момчета, благодаря за пожеланията, сега ми казаха за темата, та да внеса малко уточнения...![]()
Моят рожден ден е през ноември, а на 12.03.1912г. е създаден ПФК Тракия, по-късно преименуван на Ботев-Пловдив. Не си спомням вече защо съм писал тая дата, но определено не съм имал предвид, че така ще стане и не съм искал да подведа някого. За което искрено се извинявам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта