шарнир пасат Б5
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
шарнир пасат Б5
имам ужасно скърцане,след преглед се оказа че май е от преден ляв шарнир. възможно ли е да е от него и каква цена струва един шарнир. колата е Пасат Б5 97 година.. скърцането е при завиване с волана при неравности по пътя.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: шарнир пасат Б5
aleksiev21 написа:имам ужасно скърцане,след преглед се оказа че май е от преден ляв шарнир. възможно ли е да е от него и каква цена струва един шарнир. колата е Пасат Б5 97 година.. скърцането е при завиване с волана при неравности по пътя.
Според мен скърцането може да е и от кормилните накрайници.
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Големия носач на който е хванат амортесьора.Цената е от100-150лв зависи от ментето.
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
FivePointeO написа:aleksiev21 написа:имам ужасно скърцане,след преглед се оказа че май е от преден ляв шарнир. възможно ли е да е от него и каква цена струва един шарнир. колата е Пасат Б5 97 година.. скърцането е при завиване с волана при неравности по пътя.
Според мен скърцането може да е и от кормилните накрайници.
сменени са накрайниците.. не е от тях
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега отиди при някой майстор който разбира и ще ти каже какво трябва да смениш.В Ауди форума има едно момче което продава комплект носачи за предницата,дава ги и на бройка и цените са му доста добри и частите са немски.
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
колегата от Ауди форума се казва Дидо,0885-340-847.и сега е получил новите комплекти носачи PEX-GERMAN,аз си ги купих вече 329лв.