Кабриолет под наем

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
psychopompos
Автомобил:
Двигател:

Кабриолет под наем

Мнениеот psychopompos » Съб 12 мар 2011 9:17

Здравейте колеги, надявам се, че съм пуснал първата си тема на правилното място и също така, че ще намеря полезна информация тук.

Ще ми се да си наема кабриолет за около седмица през май месец, и както се сещате номер едно изборът ми е VW Eos. След доста търсн из гугъл, намерих една фирма (motoroads.com, някой да е чувал нещо за тях?), които имат Еос, но в Бургас, а мен ми трябва в София. Аз лесно ще им изпратя запитване дали могат да ми го доставят до София, но се чудех дали не можете да ми дадете някоя добра идея за други места, където бих могъл да намеря тази красавица под наем?

Не е и задължително да е точно Еос, склонен съм и на някое френско, че дори и италианско кабрио, но и такива оферти не намирам твърде много. В крайна сметка може и да не е кабрио изобщо, в такъв случай отзиви за проверени места за наемане на коли ще са от полза.

Между другото, потърсих из форума и не намерих тема, където се дискутират коли под наем(то е ясно, че тук повечето хора са собственици), но мисля че подобна няма да навреди никому.

Поздрави,
Иван

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Re: Кабриолет под наем

Мнениеот mitakathvp » Съб 12 мар 2011 21:12

Само нови кабриолети ли те интересуват,има добри голф1 кабрио ако е за някой бал ще се получи ефектно :beer

psychopompos
Автомобил:
Двигател:

Re: Кабриолет под наем

Мнениеот psychopompos » Нед 13 мар 2011 22:34

Абе не е за бал, ще си правя разходка из цялата страна с каката, и ми се щеше малко вятър в косите. Аз кола нямам, затова ще търся нещо за наемане. В крайна сметка сигурно ще трябва да се возя в някоя Астра, но лошо няма.

Някакви идеи за някое коректно и не твърде скъпо място за коли под наем?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”