vasstop написа:Госпожо Везева,
Бихте ли дали коментар на собственото си мнение тук:
http://forum.imoti.net/read.php?22,6547 ... #msg-66124Gerrry
Re: NE LEGALEN ,NE LEGALNA (Nick GERRRY)
28-05-2007 - 10:40:48 Регистриран: преди 4 години
Eй, черньо, внимавай, защото приятелят ми е полицай и много скоро ще те потърсят да ти проверят документите! Хубави обяви си пуснал из мрежата, внимавай!!!
А за това, което се опитваш да направиш, няма да успееш - стаята вече е наета и то от супер съквартирантка!
Духай супата, брато!
Ей, супер си, признавам те!
Коментар:
Виж от коя година е. И към кого е.
Така - не че съм длъжна да ти обяснявам, това е ОФФ по настоящата тема.
Но все пак: Живеехме в голям апартамент с бившия ми- "издръжкаджията", както го нарече някой по-горе.
Бях пуснала едната стая да се дава под наем и изведнъж някакъв латиноамериканец на развален български взе да ми говори глупости, тъй като писах, че не искам пушачи и не е подходящо за купони. А той искал да се нанесе с приятелката си и да си кани гости, когато му отказах, написа, че съм някакъв агресор и искам да тормозя хората или нещо от този род и дори цинични изрази бяха включени, и подигравки по адрес на българките.
Е??? Задоволено ли е любопитството ти и каква връзка намери със сегашния случай, освен че не си е струвало да се излагам заради човека, който ме вкара в сегашните проблеми?
source:
http://forum.imoti.net/search.php?22,au ... _threads=0
Казаха ми, че тук хората били добри...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Казаха ми, че тук хората били добри...
-
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop
А, и виж му неговия ник - Не легален или нещо подобно
А, и виж му неговия ник - Не легален или нещо подобно
-
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="feik
Имаше някаква закачка с някой си андрес...Особено както ми отговори на мен...злобата и отровата която изпръска...мммм как ми светваааш,като 100 ватова крушка.Казах ти.Има добри хора които помагат и вярват.Такива убиват тези същите и когато на някой наистина му трябва помощ,ще са опарени и няма да помогнат.
Издаваш се и си личи че си неук/а.Най-малкото,ако състоянието ти отговаряше на описаното от теб,първо нямаше да пращаш по 100 мнения,второ нямаше да говориш по толкова лигав начин,трето,нямаше да действаш подмолно.
Спамя малко,но това може да помогне на някой да не се излъже.Ако все пак се окаже измамник.
Не искам да обвързвам никой с моето мнение и теория,тя си е за мен.Всеки си харчи парите където поиска.[/quote]
Да, Андерс е същият НЕ ЛЕГАЛЕН. Смени си ника, за да се заяжда с мен.
А това, че към теб пръскам "злоба", е само едно - ако ме нападат, хапя.
Или и ти си от онези мъже насилници, които не обичат да им противоречат.
Колко пъти си удрял и обиждал жена, без да се броят обидите към мен, която дори не познаваш?
Отговори на себе си!
Имаше някаква закачка с някой си андрес...Особено както ми отговори на мен...злобата и отровата която изпръска...мммм как ми светваааш,като 100 ватова крушка.Казах ти.Има добри хора които помагат и вярват.Такива убиват тези същите и когато на някой наистина му трябва помощ,ще са опарени и няма да помогнат.
Издаваш се и си личи че си неук/а.Най-малкото,ако състоянието ти отговаряше на описаното от теб,първо нямаше да пращаш по 100 мнения,второ нямаше да говориш по толкова лигав начин,трето,нямаше да действаш подмолно.
Спамя малко,но това може да помогне на някой да не се излъже.Ако все пак се окаже измамник.
Не искам да обвързвам никой с моето мнение и теория,тя си е за мен.Всеки си харчи парите където поиска.[/quote]
Да, Андерс е същият НЕ ЛЕГАЛЕН. Смени си ника, за да се заяжда с мен.
А това, че към теб пръскам "злоба", е само едно - ако ме нападат, хапя.
Или и ти си от онези мъже насилници, които не обичат да им противоречат.
Колко пъти си удрял и обиждал жена, без да се броят обидите към мен, която дори не познаваш?
Отговори на себе си!
-
- Автомобил:
- Двигател:
За всички, които искат все пак да прочетат постингите ми във въпросния форум:
И се получава един ОФФ по настоящата тема, но не се притеснявам - няма от какво да се срамувам и който е разбрал посланието ми, е реагирал. За останалите не нося отговорност.
Срамно е, че български мъже нападат българка, която се е защитавала от обидите на някакъв мърляв нелегален съмнителен емигрант. Това просто е извратено.
И се получава един ОФФ по настоящата тема, но не се притеснявам - няма от какво да се срамувам и който е разбрал посланието ми, е реагирал. За останалите не нося отговорност.
Срамно е, че български мъже нападат българка, която се е защитавала от обидите на някакъв мърляв нелегален съмнителен емигрант. Това просто е извратено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Освен това си спомням, че въпросният си менеше никовете и искаше да дойде на място да се срещнем, и слава Богу, че не успя.
...
Последно:
Попитайте човека, който се срещна с мен днес. От този форум.
И моля, не ме наранявайте повече. Не че ще страдам дълго. За душите ви не е добре.
Не е лигаво да си добър или учтив. Мъжествено е.
Лека нощ на всички!
...
Последно:
Попитайте човека, който се срещна с мен днес. От този форум.
И моля, не ме наранявайте повече. Не че ще страдам дълго. За душите ви не е добре.
Не е лигаво да си добър или учтив. Мъжествено е.
Лека нощ на всички!
-
- Автомобил:
- Двигател:
feikot, последно специално за теб, защото ми стана любимец!
Ако ти е обидно, че може да те причислят към добрите хора,не се мешай с тях - те няма да станат лоши и зли, само да ти направят кеф!
И освен това, на всички нападки отговарям конкретно.
Другото е - който има ЦПУ, да възприема.
Лека ти нощ. И сънувай, че си много добър. Това помага.
Ако ти е обидно, че може да те причислят към добрите хора,не се мешай с тях - те няма да станат лоши и зли, само да ти направят кеф!
И освен това, на всички нападки отговарям конкретно.
Другото е - който има ЦПУ, да възприема.
Лека ти нощ. И сънувай, че си много добър. Това помага.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
тук стана интересно, да видим какво още ще излезе за госпожата.
след като е платен наема, мисля че е правилно да се каже кой с колко е помогнал, колко общо пари са събрани и да се обяви че не се събират повече.
след като е платен наема, мисля че е правилно да се каже кой с колко е помогнал, колко общо пари са събрани и да се обяви че не се събират повече.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
съвсем достатъчно.
това се превърна в бгмамма.ком.
освен това-ще помоля госпожата завбъдеще да не пуска по 5 поредни отговора в една и съща тема-не е добре.
това се превърна в бгмамма.ком.
освен това-ще помоля госпожата завбъдеще да не пуска по 5 поредни отговора в една и съща тема-не е добре.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”