Скорости голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Re: Скорости голф 2

Мнениеот didkoltd » Нед 13 мар 2011 23:55

trabifen написа:да но с тая 5та си обръща оборотомера а аз искам и скорост....

Какъв ти е точно мотора?С кутия AUG с къса пета на 6500 оборота съм на малко преди 230 км ,ти колко правиш ?

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olimpiaivo » Нед 13 мар 2011 23:56

trabifen написа:А тая кутия 9ка има ли шпер че ми мяза че има а и гледах там че пише нш close ratio това какво означава

Ако може да се нарече шпер изобщо то всички 020 кутий имат някъв минимален процент.А close ratio до колкото знам значи,че са малки разликите в предавателните числа между скоростите,подредени са за по малка загуба на обороти.Мотора ти може да изпълва къса кутия,но може и да не вдигаш и тези километри с по дълга.Моето пб което е абсолютен сток с късата 5-та вдига 205км,с 5-та от 4т може би буташе до 210 макс обаче за времето което прави 200 с късата с другата си седи на няма и 190 като я включвам на над 170 5-та.

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olimpiaivo » Пон 14 мар 2011 0:01

didkoltd написа:
trabifen написа:да но с тая 5та си обръща оборотомера а аз искам и скорост....

Какъв ти е точно мотора?С кутия AUG с къса пета на 6500 оборота съм на малко преди 230 км ,ти колко правиш ?

Сигурен ли си в километража си колега.Не се заяждам ами се съмнявам в моя по скоро.Аз съм с пб с ауг прекъсвача ми е на 6500 и съм на 210км.100км си ги подържам с 3000 както трябва да бъде до колкото знам.

aleksandar_a_kirilov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksandar_a_kirilov » Сря 13 апр 2011 19:44

Понеже съм нова във форума и имам проблем със скоросите на Голф-чето ( 1.8 mi RP) се чудя дали можете да ми помогнете. Ще се опитам да съм максимално кратка - Голф-ът е бил с автоматични и предишният собственик е решил да ги смени с ръчни, но е сложил такива от 3ка ( съответно и километража не ми работи заради жилото). Въпросът ми е какво трябва да търся в случая - нямам претенции колко да ми върви колата,къси ,дълги и т.н.... иска ми се просто да спра да я бутам,защото ми омръзна вече. :banghead: Някакви идеи? :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”