антена за поло
антена за поло
Колеги от куде мога да си намеря антена за поло 1.6 98'? Търсих при италианеца, но там нямаше, а също имам проблем с левия ми прозорец -не се отваря (тои е ел.),къде мога да отида да ми го оправят?
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: антена за поло
Провери при viewtopic.php?f=48&t=116886
Също така и в моргата срещу ЕКО-то преди Икея.
А за прозореца, най-вероятно са ти се скъсали кабелите долу при вратата
Също така и в моргата срещу ЕКО-то преди Икея.
А за прозореца, най-вероятно са ти се скъсали кабелите долу при вратата
да така ми казаха и на мен, обаче трябва да се махне кората и да се оправи ,а това аз няма как да го направя 
- ivostoyka
- Автомобил:
- Двигател:
Не бързай да махаш кората,точно днес ми се случи така и на мен,отидох до сервиз и при размяна на копчетата стъклото си проработи,след което ми зачистиха неработещото копче и всичко се оправи.
Успех
Успех
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Не се маха кората, ето жокер къде може да се е скъсало, провери първо сам

sunset написа:Колеги от куде мога да си намеря антена за поло 1.6 98'? Търсих при италианеца, но там нямаше, а също имам проблем с левия ми прозорец -не се отваря (тои е ел.),къде мога да отида да ми го оправят?
Потърси и по други авто - форуми. Посещавам и Форд - форума. Наскоро от там успях да си закупя антенка за Полото, ама вече си я свялям, че си ги отвиват (бах ти мизерията). Нови са по 20лв.- мога да ти кажа къде ги има, иначе 5-10лв.
Относно прозореца - виж дали не е ключа. При италианеца са по 5-ка. При мен това беше проблема.
Успех
Vencito написа:sunset написа:Колеги от куде мога да си намеря антена за поло 1.6 98'? Търсих при италианеца, но там нямаше, а също имам проблем с левия ми прозорец -не се отваря (тои е ел.),къде мога да отида да ми го оправят?
Потърси и по други авто - форуми. Посещавам и Форд - форума. Наскоро от там успях да си закупя антенка за Полото, ама вече си я свялям, че си ги отвиват (бах ти мизерията). Нови са по 20лв.- мога да ти кажа къде ги има, иначе 5-10лв.
Относно прозореца - виж дали не е ключа. При италианеца са по 5-ка. При мен това беше проблема.
Успех
Да ,ако може да ми кажеш къде да си намеря дори нова ,тъй като ми се мокри тавана при всики по-силен дъжд
^ На бул. 'Тотлебен' 97 - има шоурум на Шкода. Оттам си закупих масло са ск. кутия на Поло - то и разглеждайки изложените Шкодички ги подпитах дали не продават и антени. Имаха - 20лв.е цената. Ето ти и линкче с подробности. Може да ги има и по другите места.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
вече имаш тема, не е нужно да пишеш навсякъде!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”