reno megane или golf 4?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Re: reno megane или golf 4?

Мнениеот itan75 » Пон 14 мар 2011 23:30

stefan4o написа:Ето какво казват руснаците за твоята кола:
Максимальная скорость 183 км/ч
Время разгона (0-100 км/ч) 11.2 c
Расход топлива в городе 7.5 л/100км
Расход топлива на шоссе 4.7 л/100км
Расход топлива Смешанный цикл 0 л/100км
Объем топливного бака 63 л
Снаряженная масса автомобиля 1250 кг
Допустимая полная масса 1870 кг
Размер шин 185/65R14

Кое как и защо, ти си прецени. Нафтата, с която се кара тук е смотана и автомобилите дават по-голям разход с българската нафта, видяно и установено от доста хора, включая и баща ми като се върна с пасата и зареди от българската нафта.
Ето и за Ауди А4 Авант същото инфо от същия източник:
Максимальная скорость 192 (190) км/ч
Время разгона (0-100 км/ч) 11.5 (12.8) c
Расход топлива в городе 6.9 (9) л/100км
Расход топлива на шоссе 4.3 (4.9) л/100км
Расход топлива Смешанный цикл 4.9 л/100км
Объем топливного бака 62 л
Снаряженная масса автомобиля 1285 кг
Допустимая полная масса 1835 кг
Размер шин 195/65 R15
Размер дисков 6J

Ето и Пассат Б5.5 с ПД 130 к.с.
Максимальная скорость 201 км/ч
Время разгона (0-100 км/ч) 10.2 c
Расход топлива в городе 7.6 л/100км
Расход топлива на шоссе 4.7 л/100кмна
Объем топливного бака 62 л
Снаряженная масса автомобиля 1445 кг
Допустимая полная масса 2010 кг
Размер шин 195/65 R15

Ако искаш питай колегите от форума с такива дали им гори 7.5 градско. Има не една и две теми по този въпрос. Личните ми наблюдения също сочат, че тоя разход градско е трудно постижим за тази кола.

Брат не се обиждай ма ти кви лични наблюдения имаш от Марийка с тоя мотор?? Питам щот познавам някои Заралии лично и знам,че караш тая Джета 85 година производство,в която верно си вложил много любов и старание и средства,ма приятелю пак ти казвам просто си сбъркал марката.И незнам как ми говориш за арматурни табла,защото само като погледна през прозореца на някой Фолк(с)вагина :bowdown Гоуф 2 и видя тези червени(и не само) светодиодчета вместо контролни лампи като на всяка нормална кола винаги ми се драйфа и повръщам или поне храча на дръжката на вратата шофьорската за да разбере собственика,че това действа на психиката на нещо като на филма "Матрицата" mhihimhihi.Незнам,ако тряя си карам коша всеки ден и тази гледка ми е пред очите сигурно не след дълго :bishop .Продай тая и си вземи некоя Алфа и вложи всичкото старание,любов и средства както при тая и тогава ми се обади..имаш ми телефоните и кажи само две думи mhihi

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Пон 14 мар 2011 23:35

escrime написа:Я кажи сега колко живи наследници има тая Крома, че да се пукна от смЕх! :063:
Оп, да, верно... Изгниха всичките още преди 10 години... А преди това бяха с нацепени табла и неработещи уреди... mhihi

Имам много облъчени приятели на всякакви теми и на всякакви марки, но нито един не е в твоята класа. :bowdown mhihi

Авторът на темата изобщо не е питал за извънземната технология JTD! Последните мнения са 100% СПАМ! :evil:

Къв спам ве mhihi :?: Автора отдавна си купи Рендето ПОДчЕРТАВАМ с извънземната технология Джи-Ти-Ди mhihi и след като лично ми се обади и ме поздрави за добрия съвет в знак на благодарност каза да ползувам темата му и да дам светлина на слепците каращи Голф да се замислят за нещо Италияно mhihi :bowdown mhihi

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Пон 14 мар 2011 23:38

@itan75 пич има форуми на италианските коли стига дриска в на момчето темата никъде не пише че иска фиат :screwy

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Пон 14 мар 2011 23:38

itan75 написа:
escrime написа:Я кажи сега колко живи наследници има тая Крома, че да се пукна от смЕх! :063:
Оп, да, верно... Изгниха всичките още преди 10 години... А преди това бяха с нацепени табла и неработещи уреди... mhihi

Имам много облъчени приятели на всякакви теми и на всякакви марки, но нито един не е в твоята класа. :bowdown mhihi

Авторът на темата изобщо не е питал за извънземната технология JTD! Последните мнения са 100% СПАМ! :evil:

Къв спам ве mhihi :?: Автора отдавна си купи Рендето ПОДчЕРТАВАМ с извънземната технология Джи-Ти-Ди mhihi и след като лично ми се обади и ме поздрави за добрия съвет в знак на благодарност каза да ползувам темата му и да дам светлина на слепците каращи Голф да се замислят за нещо Италияно mhihi :bowdown mhihi

Що не легнеш да се наспиш , късно е вече и намали пиенето ! :bowdown

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 мар 2011 23:42

itan75 написа:Продай тая и си вземи некоя Алфа и вложи всичкото старание,любов и средства както при тая и тогава ми се обади..имаш ми телефоните и кажи само две думи mhihi

Ти още малко и с жена ми ще ме разведеш mhihi Сакън недей се опитва да даваш толкоз големи наклони на хора по интернет :063: Гледай си в твоята паничка. Кефиш се на фиата - карай си го. :beer Позволи да знам какво искам, какво мога да си позволя и какво да карам в момента. Може ли? :bowdown

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Пон 14 мар 2011 23:48

mitakathvp написа:@itan75 пич има форуми на италианските коли стига дриска в на момчето темата никъде не пише че иска фиат :screwy
щО си мислиш,че в наште не съм дрискал mhihi .Не си и знаел кво е форум,нито този нито някой друг когато,аз съм писал.За момчето пак ли да казвам,че си купи Ренде-то и не ще да чуе за Фолк(с)вагина mhihi и темата е свободна за всякакви размишления на тема коли.ОщЕ един път това е ОФТОПИК,както имаше едно време в АлУди,но я спряха mhihi

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Пон 14 мар 2011 23:50

achodemo написа:
itan75 написа:

Що не легнеш да се наспиш , късно е вече и намали пиенето ! :bowdown

Няма да спа ве още няма 12,никога не съм пил друго освен бира и то лятото на плажа на капаните,но сега няма откажа един джин с тоник...имаш ли ве??ако е така метни насам mhihi

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Пон 14 мар 2011 23:51

itan75 написа:
mitakathvp написа:@itan75 пич има форуми на италианските коли стига дриска в на момчето темата никъде не пише че иска фиат :screwy
щО си мислиш,че в наште не съм дрискал mhihi .Не си и знаел кво е форум,нито този нито някой друг когато,аз съм писал.За момчето пак ли да казвам,че си купи Ренде-то и не ще да чуе за Фолк(с)вагина mhihi и темата е свободна за всякакви размишления на тема коли.ОщЕ един път това е ОФТОПИК,както имаше едно време в АлУди,но я спряха mhihi

Приятел не се убиждай , но ти или си надрусан или яко буташ без да доливаш :screwy mhihi
Лягай бързо и заспивай. :D

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Пон 14 мар 2011 23:57

stefan4o написа:
itan75 написа:Продай тая и си вземи некоя Алфа и вложи всичкото старание,любов и средства както при тая и тогава ми се обади..имаш ми телефоните и кажи само две думи mhihi

Ти още малко и с жена ми ще ме разведеш mhihi Сакън недей се опитва да даваш толкоз големи наклони на хора по интернет :063: Гледай си в твоята паничка. Кефиш се на фиата - карай си го. :beer Позволи да знам какво искам, какво мога да си позволя и какво да карам в момента. Може ли? :bowdown
Там незнам брат,ако не е..ш качествено,не се превръщаш на кокошка носачка mhihi и не снасяш мангизи,ако не и обръщаш достатъчно внимание,не я глезиш аве илЯдо салтанати тя сама ше си тръгне mhihi .За ъкълите що ги приемаш бре mhihi пари не съм искал от никого тук,ако не ти се чете просто отминаваш моите мения,ма любопитството е нещо СВИшЕ особенно у Българино нали mhihi .Аз знам какво искаш то струи от всяка твоя фибра mhihi ,но си в голяма грешка,а и излъга с опита си личния mhihi .Аз поне винаги казвам истината дори,когато лъжа mhihi

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 15 мар 2011 0:02

айде някой модератор да поразчисти мнения и потребители ако е възможно че :screwy :bishop

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 15 мар 2011 0:03

itan75 написа:

Който дриска навсякъде нали знаеш какъв е mhihi :beat_butt2 пък и от къде знаеш къде пиша и от кога че не мога да се сета :bishop

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Вто 15 мар 2011 0:05

achodemo написа:
itan75 написа:

Приятел не се убиждай , но ти или си надрусан или яко буташ без да доливаш :screwy mhihi
Лягай бързо и заспивай. :D
щО да лягам ве като три дена почивам и кат няма кво да се прай викам да напрая едно добро дело и да просветля непросветлените mhihi карачи на Гоуф mhihi да си пренастроят Уиндоса и поне да се повозят на някоя Италиянка ма да не е некое Типо/Темпра или Регата,че после като се качат у Гоуф-а и видят светодиочетата в арматурата да псуват Хитлер де стигна до България и осемени нечии баби да харесват Народнию Аутомобил mhihi :bowdown mhihi

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Вто 15 мар 2011 0:14

mitakathvp написа:
itan75 написа:

Който дриска навсякъде нали знаеш какъв е mhihi :beat_butt2 пък и от къде знаеш къде пиша и от кога че не мога да се сета :bishop

Ми правя си проста сметка от датата ти на регистрация и като сложа годината на производство на Гоуф-о дет го имаш 1994г със звучната абревиатура ABS mhihi :bowdown средно аритметично мое се сетим mhihi .Само не мое да стоплим какво беше ABS-кода на мотора или нещото де се използува да не блокират летите жанси mhihi .Нормалните производители не използват код особенно за спирачна система и двигател mhihi .

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 15 мар 2011 0:19

Мен хич не ма гледай кога съм регистриран и без това повече няма да пишеш след като те засече някой МОД mhihi

ПС имам и доста по-нов пасат от твоя фиат а съм на 22-години и доста по-малко комплексиран на тема коли!Бъди жив и здрав.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 15 мар 2011 0:44

Яко сме в грешка значи :lol: С тия светодиодчета по таблото.Отивам да търся Мареа,или друга италианка :bowdown По принцип съм забелязал,че притежателите на италиански коли спорят яко,че тяхното е най,ама такова нещо не бях виждал.Май си сбъркал професията.Трябвало е да станеш оратор :да: Ама дали някой ти вярва :mrgreen:
:iak-ta-iak :iak-ta-iak :iak-ta-iak VIVA FIAT :iak-ta-iak :iak-ta-iak :iak-ta-iak
П.С и точно този ABS ще надживее 100 пъти всяка Мария,Мареа,Викенд,или както им казват там 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”