Интересни неща за Мтел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Интересни неща за Мтел

Мнениеот icoico » Нед 13 мар 2011 20:57

IceHeart написа:Май те са мръднали и те имат за прост! На колежка от фирмата и бяха писали сметка 500 лева! А тя само е излязла в Търция, не е говорила по телефона и са и казали че е пратила 200 смс-а когато е била в турция и е говорила доста! А тя е била там за 1 ден! Направо нямам думи! За сега не е платила сметката! Та ходи колкото се може по-скоро и оправяй нещата, да не те нахендрят на някой череша да неможеш да слезеш!

Неее,оказа се че аз съм простия:
СТАНДАРТНА РОУМИНГ ТАРИФА - EUROTARIFF
Зона 2 - Страни извън ЕС Изходящо повикване към ЕС (включително България)-6.990 Изходящо повикване извън ЕС-6.990 Входящо повикване-2.990
:shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock
Тия да не се помислиха за "Иридиум" бе :shock :shock :shock В тоя ред на мисли-сбогом любими,след 11 години абонамент(имам някъде 6000 точки от мтелклуб :horror: )е време за промяна-отивам при други мошеници mhihi

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 13 мар 2011 23:20

Точковците :063: така ги е кръстил един колега mhihi

-Имате намсиколко иляди точки!!!
-Какво мога да правя с тях? :roll:
-Миии,нищо mhihi можете да вземете "евтин" телефон!
-Мерси,ше си го взема от Ибей mhihi за още по евтино :applause:

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пон 14 мар 2011 12:10

МенТел ги отказах в далечната 2004 след 2 годишен договор, още тогава ги надуших що за стока са :deal От тогава съм на GLOBUL и ядове не съм имал със сметки. Не, че и тези са много честни, но не са толкова безочливи!

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 14 мар 2011 12:49

Mihailov78 написа:МенТел ги отказах в далечната 2004 след 2 годишен договор, още тогава ги надуших що за стока са :deal От тогава съм на GLOBUL и ядове не съм имал със сметки. Не, че и тези са много честни, но не са толкова безочливи!

И аз бях няколко години към Мтел,а преди 2г. като да си прехвърлям номера и тия лелки като ми скочихи,ами ти какво правиш,седи да ти обясним новите планове,недей така,грешиш,ние сме коректни тука,къде ще ходиш,ама защо така,слушай нас,виж сега една оферта само за тебе...платих си тогава 5лв за пренос на номера и сега си джъткам нонстоп с Виваком :banana

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 14 мар 2011 12:56

Тия за два месеца ми пратиха 5 фактури :horror: И аз съм към развод с тях само ги чакам да видя какво ще предложат и ако не ми хареса им казвам довиждане От 1996 съм им абонат и като гледам новите абонати говорят на по добри тарифи :screwy

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 15 мар 2011 0:31

parno написа:има ли някой който не си е платил сметките към м-тел

Аз. Влача една фактура постоянно, за около 30лв. Винаги плащам предпоследната, рестото го оставям за да се трупа. Като се събере тогава ще платя. Имам парите, но нямама желанието да дам 60-70лв за телефон, вярно за две фактури, но като сума за телефон на месец ми идва доста.
Иначе съм доволен от Мтел от 2003 или 2004 съм все на една и съща програма за корпоративна група. До сега ми беше добре това с преподписването. Обаче от скоро скапаняците дигнаха таксата с 3лв. 80-90% от разговорите са ми в групата и няма начин ще плащам като поп и това е.
А за точките навсякъде за мен са една голяма подигравка - Шел, Мтел, Била, че и пенсинната ни система.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 15 мар 2011 9:58

аз дърпам към 160 лв от миналата година и не съм се засилил да ги плащам
ама не са ме и потърсили
като дойде края на договора ми ще ги платя на куп и ще им кажа Фък ОфФ мада факас
и минавам на виваком
не че ги рекламирам ама говоря на харабия с цялата им мрежа и все що е стационарно в България и извън нея (категория 1 страни) за без пара
мтел вече 3та година ми предлагат карта ЛООП с 1 ст на минута за първите 3 месеца mhihi
така съм ги намразил че ми се иска да фалират яко

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Съб 19 мар 2011 0:08

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Вто 22 мар 2011 0:33

Наскоро ставаше на въпрос по медиите че ще има или е в сила не запомних,закон със който вече няма да се плащат неустоики ако абоната реши да прекрати предсрочно договора си със оператора!Някой ако знае подробно какво се случва по тоя въпрос нека да сподели че силно ме интересува,още 1,5г. към тия мошеници от Ментел не ми се нрави!

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 22 мар 2011 8:49

НЯМА И НЕ СЕ И НАДЯВАЙ...
Техен абонат съм от повече от десет годни - смених няколко номера, сума ти тарифи.
Но от вчера ме изгубиха!!!! Да, ще им плащам още година, но след това беж да ме няма!!!!!!!!!
Не бях в страната и с 3!!! три дни съм изпуснала срока за прекратяване на договора. И то даже не прекратяване - имам три телефона на името на фирма, която е замразена. Исках единия да ми остане като на частен абонат, а другите два да станат на Прима. Тоест, не съм искала да се откажа от услугите им.
Резултатът от писмена жалба, разправии и т.н. е следния:
Договорът и за трите карти ми е продължен с още 1 година и отърване няма!!!
На името на фирма, която не работи!!!!
Е, добре, прехвърлих ги на по 5 кинта абонамент, мен няма да ме заболят за година да им платя тези пари, но после и един лев от мен няма да видят!!!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 22 мар 2011 9:31

Aneto написа:Е, добре, прехвърлих ги на по 5 кинта абонамент, мен няма да ме заболят за година да им платя тези пари, но после и един лев от мен няма да видят!!!

Пак се радвай че са ти разрешили да ги прехвърлиш на по евтин абонамент....гадовете :evil:

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 22 мар 2011 20:23

Stivi написа:Пак се радвай че са ти разрешили да ги прехвърлиш на по евтин абонамент....гадовете :evil:

Догодина март месец даже и ще почерпя, като им кажа "развод ми дай,... вземи си месечните си вноски, но въздуха ми остави..." :lol:
То и по Бай Тошово време нямаше такъв монопол...
Позрав за всички, които искат да се разделят стях...

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Чет 24 мар 2011 0:54

vasstop написа:Днес получих по пощата подарък от МТел - одеяло за пикник и писмо с благодарност, че съм лоялен клиент.
За пръв път ми се случва... :shock

Хаха,малее,тия са отворили келера :063: на жената и пратиха хавлиена кърпа по пощата,те дали са мтел или някой друг всеки от тия оператори си избива парите

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Вто 29 мар 2011 11:59

Аз пък да кажа за ВИВАКОМ
имам 5 лева тънка тарифа и 5 лева за фаворити
така се случи че последния месец не съм 'консумирал'
и получавам фактура 5+5=10.01 лв
нямам СМС или ДАТА трафик и прочие , всичко е на 0
Обаче 5+5=10.01 лв
Обадих се на 123 и ми казаха че 5+5 било равно на 10.084 което го закръглят на 10.01 ...
Някой знае ли как става този номер 2+2 = 5 ????

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 30 мар 2011 11:52

имам развитие :D
М-тел са решили да ме съдят май май mhihi
Агенция по вземанията , писма , заплахи и срокове за плащане на всички задължения mhihi мало си тракало станаха

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”