Днес както си карах из Варна се разминах поне с пет Опела, от които дрънкаше надута дива турбо чалга. Оттам се замислих и стигнах до заключението, че можем да асоциираме марките коли с музиката която предпочитат собствениците им и феновете им. За VAG групата не съм сигурен. За това нека проверим с анкетата.
Моля да кажете истинксите си предпочитания в музикалните жанрове, за да може да получим достоверен резултат. Подчертавам, че темата не цели да обижда която и да била марка коли или жанр музика. Всеки си има предпочитания (а те си имат причина), затова трябва да се уважават!
Каква музика предпочитат съфорумниците?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Къде е Джазът!? 

Последна промяна от sebastianz55 на Вто 01 авг 2006 0:44, променено общо 1 път.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Hard&heavy,траш,хардкор,ритъм енд блус,прогресив рок,джаз,класика,българска естрада/класиката в жанра/българска народна-предимно от Странджа и Родопите!Това е общо взето!Инак 90% от слушането е- /виж аватара/

Последна промяна от веселин на Вто 01 авг 2006 9:48, променено общо 1 път.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
a
a Manu Chao в кой раздел са ?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз като имам всичко в колата, доста се зачудих за кое да гласувам
Може би най-приятни за дълго пътуване са Р'н'Б парчета, на Марая Кери, Тони Бракстън и т.н., които много обичам да си слушам, също и Кафе дел Мар например.
Метъла си го оставям за по-специални случаи, като например пътя София-Боровец, някои проходи из Бг и някои участъци от подбалканския
Все пак гласувах за чалга, ей така, за цвят

Може би най-приятни за дълго пътуване са Р'н'Б парчета, на Марая Кери, Тони Бракстън и т.н., които много обичам да си слушам, също и Кафе дел Мар например.
Метъла си го оставям за по-специални случаи, като например пътя София-Боровец, някои проходи из Бг и някои участъци от подбалканския

Все пак гласувах за чалга, ей така, за цвят

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По - принцип на сърце са ми хард рок и от времем на време хеви, но ми се налага ежедневно да слушам денс и поп хитовете по радиото( в бачкането ). А като видя някой пич с някаква супер яка кола и супер яка музика и от вътре трещи гаден мазен ци....ки кючек, направо откачам
п.п. това си е мое мнение, не искам да обиждам никой, нито пък искам да подбуждам някакви националистичеки спорове.

п.п. това си е мое мнение, не искам да обиждам никой, нито пък искам да подбуждам някакви националистичеки спорове.

Аз като колегите се разтапям на Кармен от Бизе.
и все пак
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1976&start=0
и все пак

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мен най си ме кефи метъла, класическия стар метъл....ама да не е прекалено тежък като KORN например (някой ше кажат, че KORN не е тежък ама за мен е!). Иначе имам и друга музика, обаче най си е яко да си караш със 130 и да слушаш примерно KISS или HELLOWEEN или METALLICA...
ПС. Има и някой други стилове на които много приятно се шофира
техно на darude например...незнам дали техно е точното определение ама май да....

ПС. Има и някой други стилове на които много приятно се шофира

Върни се в “ОФФ-Топик - други”