Некоректен колега!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- venelintomov
- Автомобил: VW Passat 3B
- Двигател:
Некоректен колега!
Некоректен продавач- lazar8809! Излъга с продажбата на ксенон на един колега,като уговорката беше за изгоряла крушка а се оказа + изгорял баласт!
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Некоректен колега!
Опита ли се да се свържеш с него и да му обясниш? Може да ти върне маприте ...
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам по еконт ти го е пратил, то се пробва преди да се купи нещо,а не после теми с "некоректен колега" 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
GREEN_lADY написа:Предполагам по еконт ти го е пратил, то се пробва преди да се купи нещо,а не после теми с "некоректен колега"
Има много хора на които съм казвал да ми пращат пратките с опцията "преглед и проба до 15 мин. преди да се плати" , обаче много рядко така ми ги пращат .
Кофти случка колега , съчувствам ти ...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Караш от куриера да му се обадят на момента и може да разреши тази опция по телефона. Поне така съм чувал
.
Ако пък не - у лево. Другия път да мисли като праща.

Ако пък не - у лево. Другия път да мисли като праща.
- venelintomov
- Двигател:
Обявата за ксенона намерих аз!Дадох телефона на мой много близък приятел и той си го поръча!Във обявата пишеше(както са и говорили),че ксенона е с изгоряла крушка!А пък кой би си разглобил колата пред офиса на еконт за да го пробва!След установяване на повредата е имало разговор с въпросния колега,и той обещал да върне парите,но след това спира да си вдига телефона!Кажете вие коректно ли е това?! 

- avgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
brum написа:Караш от куриера да му се обадят на момента и може да разреши тази опция по телефона. Поне така съм чувал.
Точно така е.

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако въпросния колега не е знаел че причината е в баласта?Просто му изгасва едната крушка,и той си мисли че крушката е заминала...
-
- Автомобил:
- Двигател:
avgeorgiev написа:brum написа:Караш от куриера да му се обадят на момента и може да разреши тази опция по телефона. Поне така съм чувал.
Точно така е.
Аз пък веднъж като не бяха отбелязали отвори преди да платиш исках да се обади куриерката на изпращача, но тя каза, че трябвало като му се обадят той лично да отиде там където го е изпратил за да го разреши.
п.п. това е в Еконт
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto_Polo написа:avgeorgiev написа:brum написа:Караш от куриера да му се обадят на момента и може да разреши тази опция по телефона. Поне така съм чувал.
Точно така е.
Аз пък веднъж като не бяха отбелязали отвори преди да платиш исках да се обади куриерката на изпращача, но тя каза, че трябвало като му се обадят той лично да отиде там където го е изпратил за да го разреши.
п.п. това е в Еконт
Вече със записаните разговори на служебните им телефони всичко става с едно обаждане.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
kristianatanasov написа:Ами ако въпросния колега не е знаел че причината е в баласта?Просто му изгасва едната крушка,и той си мисли че крушката е заминала...
venelintomov написа:След установяване на повредата е имало разговор с въпросния колега,и той обещал да върне парите,но след това спира да си вдига телефона!Кажете вие коректно ли е това?!
- venelintomov
- Двигател:
Колеги,не искам да накърнявам на никого достойнството!Просто си мислех,че такива теми се пускат с цел хората да внимават от кого купуват!Пак казвам : Никого не искам да обиждам,просто си имайте едно на ум!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”