всмукателен колектор
-
- Автомобил:
- Двигател:
всмукателен колектор
колеги значи от колектора ми капе вода може ли да се изолира да не отива вода до колектора
Re: всмукателен колектор
Добре де колега, от къде по-точно капе? Защо искаш да го изолираш? Може би говориш за двигател РП??? (четох друга твоя тема- не съм гадател)
Ако е от гумения О-пръстен на колектора, снеми го - евтин е! 4 болта развиваш и колектора е долу, махаш стария и слагаш новия О-пръстен.
Ако е от гумения О-пръстен на колектора, снеми го - евтин е! 4 болта развиваш и колектора е долу, махаш стария и слагаш новия О-пръстен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега пиши ми по скаипа manolev76 да ми обясниш как се сваля
Колега, щом не си го правил до сега, шанса да успееш без компетентна намеса е много малък. Трябва ти подходящ инструмент-малко гедоре с голямо удължение. Болтовете са с вътрешен лимбус (шестограм)- 6 (така мисля). Два къси болта в края (те са лесни за развиване) и два дълги в средата (много кофти
). Махаш моното и остава само колектора. После развиваш болтовете, като дългите (средните) нацелваш шестограма.Хода на гидорето е много малък и нямаш почти никакво място зад главата. Махаш колектора сменяш гумения О-пръстен, нова гарнитура за колектора (около 6 кинта) и по обратния начин затягаш болтовете. Това ако ти тече от О-пръстена, в противен случай - дай пояснение. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
еми колега като я исгасна загрела и се слуша как капе вода над испускателния колектор пиши ми на скаипа manolev76