Здравейте, колеги! Карам пасат б5 '98 1.9 ТДИ АФН 110к.с. комби и забелязах, че и двата ми задни амортисьора са изпуснали.Та искам да ви попитам ще станат ли амортисьорите от седан на комбито, тъй като 1 приятел ми предлага от седан??? Извинявам се за може би тъпия въпрос.Благодаря ви!!!
Sunny написа: Последно време прекалено често срещам в техническите форуми недообмислени коментари. Моля ви колеги, имайте предвид че по този начин можете да вкарате някой в ненужни разходи
Това от темата Прочети!, но явно са се навъдили много от писателите, а пък читателите хич ги няма !
Най-точно могат да ти кажат от завода производител. Може би е в характеристиките им - предполага се, че задницата на седана е по-лека от тази на комбито; може да имат разлика в дължината, хода, дебелината на стеблото, дори и захващането.
Имат разлика - видимата е, че са с по-малък диаметър. Всичко друго е еднакво. Аз съм с амортисьори от седан на моето комби. Вече 6-7 месеца нямам проблеми, останаха ми от седана втора ръка и ги монтирах.