За ксенона

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Re: За ксенона

Мнениеот kristianatanasov » Чет 10 фев 2011 9:36

Golfer_pz написа:Колеги имам въпрос за два ксенона, единият е с 6 месеца гаранция,

Според мен първия... поне има няква гаранция,то в повечето случаи ако нещо е дефектно си показва рогата още през първите дни!
Иначе мойте са такива:
Този е VERTEX 6000k. H4 bi,slim balast
Изображение

А този чака крушките
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 5887489661
3000к.да пристигнат да го го слагам на халогените: :)
Изображение
И да се получи нещо такова:
http://www.youtube.com/watch?v=k2VXONvZ ... re=related
Щото в мъгла със 6000к. и умрелите халогени съм като сляп!!!

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Чет 10 фев 2011 11:23

явно има доста елементарни модератори след като трият мнения които представляват явно конкуренция на тяхни колеги занимаващи се със същата дейност по темата.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 10 фев 2011 11:27

hitman0013 написа:явно има доста елементарни модератори след като трият мнения които представляват явно конкуренция на тяхни колеги занимаващи се със същата дейност по темата.

ех,модератори все са ви виновни scare
Ти неможа ли да прикриеш номера mhihi
Иначе така всеки може да си прави рекламна кампания :wink:

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Чет 10 фев 2011 13:31

верно е тва дето го пишеш, просто не съм обърнал внимание.Ама драсни едно на лични, пък пак трий.Поне да се знае къде е грешката.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

За афтърмаркет ксенона с лупа !

Мнениеот Stivi » Съб 12 мар 2011 21:36

Понеже навсякъде в темите за и против китайските ксенони се казва че когато са на фарове с лупи няма проблеми искам да кажа че днес се разминах с ето този колега в Поморие /от форума е/ и въпреки че още не беше тъмно фаровете му заслепяваха ЗВЕРСКИ не ми се мисли нощем какво е ! Та аз продължавам да подкрепям мнението че 90% от всички афтърмаркет ксенони особено от братски Китай трябва демонстративно да се натрошат с камъни,да ме извиняват колегите с такива дето сега ми теглят по една сосна ама и аз им тегля всеки път като се размина с някой такъв вечери :evil: Трябва да подчертая че май Г3 и Г4 по мой наблюдения са колите водещи класацията като бройка окичени с псевдогъзарски ксенони което подкрепя тезата на каращите други коли "..ми голфаджия какво искаш от него.." :Mr Green Fun

Изображение

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Re: За афтърмаркет ксенона с лупа !

Мнениеот Th3_Storm » Съб 12 мар 2011 22:13

Колега до някъде си прав но като се замислиш никой няма да си строши ксенона защото заслепява отсрешните водачи както съм чувал коментари от сорта ко ми пука кат ма заслепяват мене и аз ще ги заслепявам.Нямам нищо против ксенона и на мен ми харесва как свети и сичко останоло но най много мразя да ме заслепява.Поздрави :beer

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Вто 15 мар 2011 11:59

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Вто 15 мар 2011 19:38

Абе че заслепява, заслепява.
Но не е ли по-редно "органите" да започнат да си гледат работа - проверки за светлини, истински годишни прегледи. Така ще има ефект за всички, които пречат на другите.
Ама е по-трудно, зер много работа ще се отвори

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Вто 15 мар 2011 19:49

В Пазарджик и тия органи на реда са с ксенон и то мн яко заслепяващ... Един път им премигнах и ме спряха да ми пишат АКТ с думите ''от какъв па зор ти ше ми присветкаш и казваш че ксеноните ми засляпяват?!? Ти знаеш ли сега че мога да ти пиша акт за движение с вкл/чени дълги светлини и заслепяване на патрул на КАТ?" И аз останах и само гледам като :shock . След това думите ми бяха "Чао", и така си и заминах с огромно отчяние, на това какви хора има дето гледат сигорността на другите хора :dummy:

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 15 мар 2011 19:53

Навсякъде по Света полицията е поставена на висок пиедестал, а тук са ....... scare scare scare

Последна промяна от brabus на Вто 15 мар 2011 20:37, променено общо 1 път.
Причина: Позволих си малко корекция. Не може така да се обобщава. Навсякъде има да кажем недостойни хора.

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Вто 15 мар 2011 23:09

Здравейте колеги!
Имам Китайче в началото ок но в последствие когато включа фаровете левия не ще да светне. Този дефект в крушката ли е или в баласта. И има ли начин това да се оправи?
ПС: темата е мн полезна не видях никъде за моя въпрос а ако има ще се радвам да го копирате тук :) :beer

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 15 мар 2011 23:16

Като начало размени крушките. Това е най-простия начин за проба дали е баласт или крушка.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 16 мар 2011 11:06

shemkov написа:Здравейте колеги!
Имам Китайче в началото ок но в последствие когато включа фаровете левия не ще да светне. Този дефект в крушката ли е или в баласта. И има ли начин това да се оправи?
ПС: темата е мн полезна не видях никъде за моя въпрос а ако има ще се радвам да го копирате тук :) :beer

крушката :idea:

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Чет 17 мар 2011 21:39

Ако е от крушката е лесно както каза колегата ще пробвам да им сменя местата само ме притеснява, че доста зор видях докати го напастна сега пак ме чака същата мъка ....

Потребителски аватар
Бетончо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бетончо » Чет 17 мар 2011 21:59

Golfer_pz написа:В Пазарджик и тия органи на реда са с ксенон и то мн яко заслепяващ... Един път им премигнах и ме спряха да ми пишат АКТ с думите ''от какъв па зор ти ше ми присветкаш и казваш че ксеноните ми засляпяват?!? Ти знаеш ли сега че мога да ти пиша акт за движение с вкл/чени дълги светлини и заслепяване на патрул на КАТ?" И аз останах и само гледам като :shock . След това думите ми бяха "Чао", и така си и заминах с огромно отчяние, на това какви хора има дето гледат сигорността на другите хора :dummy:

Просто не се очудвам,но отново се изумявам кокло са елементарни,просто,мислищи се за крале тъпите ч*нгета...Това,за да го направиш трябва грам да не уважаваш себе си и да си супер,ама супер тъп ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”