Но тази ос за да е в такова състояние си мисля,че специалиста дето я е сглобявал не си разбира от работата,все пак тези болтове не съм ги развил аз,а от самосебе си
МК2 - VR6 Breather ...The END> 2015
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Re: NemesiS 1.8gti Swap VR6 Ready- Paint-ReadY-1st. Pics
Значи това е станало сега с липсата на болта и оста нарочно съм я снимал по този начин,а и дупката на скоростите е причинена от болта предполагам,въпреки че не изпадна от никъде,но вероятно си играят с дифа на гоненица
.
Но тази ос за да е в такова състояние си мисля,че специалиста дето я е сглобявал не си разбира от работата,все пак тези болтове не съм ги развил аз,а от самосебе си
- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
първо да попитам дали е имало масло в кутията
второ според мен има шчупен лагер на оста на съединителя
тази ламаринка която стои до оста на съединителя която се захваща с три болчета крие само една семирина но това кадето се е изметнал вала на сиединитела е шчупен някой лагервътре в кутията но той е шчупен отдавна но сега вече се е досторошил и затова си имал тези шумове
и като се е натрошил лагера и е станало всичко на сол струшките са се смесили с маслото
от там тези струшки са попаднали в оста на сателито планитите защото там лагерува само на масло (там няма легери)и оста е задрала в сателитопланетите и от там се е скъсал един щифт и оста е излязла през кужуха на кутията
според мен е това станало
имам някакъв опит във тези кутий
това е мое мнение по въпроста
когато отвориш кутията просто кажи дали съм бил прав или не
второ според мен има шчупен лагер на оста на съединителя
тази ламаринка която стои до оста на съединителя която се захваща с три болчета крие само една семирина но това кадето се е изметнал вала на сиединитела е шчупен някой лагервътре в кутията но той е шчупен отдавна но сега вече се е досторошил и затова си имал тези шумове
и като се е натрошил лагера и е станало всичко на сол струшките са се смесили с маслото
от там тези струшки са попаднали в оста на сателито планитите защото там лагерува само на масло (там няма легери)и оста е задрала в сателитопланетите и от там се е скъсал един щифт и оста е излязла през кужуха на кутията
според мен е това станало
имам някакъв опит във тези кутий
това е мое мнение по въпроста
когато отвориш кутията просто кажи дали съм бил прав или не
- Adrian-AAA
Значи да поясна,че колата си беше на ход до последно 3 дни съм я карал така и през тези дни си маркира територия(с масло) из половин София
и не разбрах защо тече докато не свалих вчера скоростите.
И така установих,че болтчето(дето липсва)е центрофугирало
докато не пробил скоростите което води до изместване на водача на лагера при натиснат педал при по агресивно каране,при нормално до 2-2500об.при бавно превключване си е почти нормално,но с драстично увеличение на шумове като на Тролей
се наложи спешно да ги сменям.
И след половин ден каране колата свикна с тях и започна да върви чудесно и най-вече не ме заболя ръката от превкючване
.
и не разбрах защо тече докато не свалих вчера скоростите.И така установих,че болтчето(дето липсва)е центрофугирало
докато не пробил скоростите което води до изместване на водача на лагера при натиснат педал при по агресивно каране,при нормално до 2-2500об.при бавно превключване си е почти нормално,но с драстично увеличение на шумове като на Тролей
се наложи спешно да ги сменям.И след половин ден каране колата свикна с тях и започна да върви чудесно и най-вече не ме заболя ръката от превкючване
.- Adrian-AAA
Да ви разкажа какво ми се случи на 8 Март заради неправилно пресичащи пешеходци(в случая 1 баба бързаща за спирка).
Бабата оцеля за сметка на колата
Бабата оцеля за сметка на колата
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъкмо се чудех , защо сменяш панела онзи ден 
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баси гадното пич 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Трябваше да жертваш бабичката, баси
(майтап де!)
Кофти случка, но се радвам поне, че порше-джантата не е пострадала, че тогава вече

(майтап де!)Кофти случка, но се радвам поне, че порше-джантата не е пострадала, че тогава вече

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
много тъпо човек
важното е че всички са добре ламарини се оправят
важното е че всички са добре ламарини се оправят
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Последно време съм свидетел, че пешеходците стават все по-безразсъдни и си мислят, че са сами на пътя. Важното е, че няма пострадали! Жалко за перфектната боя и ламарина 
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Пак ще е такава и още на феста ще я видишbbboiko2004 написа:... Жалко за перфектната боя и ламарина...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Абе само аз ли не мога да си обясня ситуацията.Бабата се е засилила и се е ударила в задницата на автомобила сама?
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
тея баби ме изумяват, трябва да направим протест на който да пише (оглеждай се и мисли) преди време на едно кръстовище минах през един бордюр заради една баба с едно дете, оглеждам се наляво няма никой, поглеждам надясно и таман вече да тръгвам гледам те бягат пред бронята на колата. много жалко за перфектната боя, съжалявам и за излишното мнение ама не си сдържам гнева към безразсъдните старци, но тук не му е мястото да се обсъждат такива неща. Успех с новия ремонт и дано няма повече. Поздрави !
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Андо, знам какво ти е. Миналата година 1 ден преди Рожен един чичко ми отнесе цялата лява страна 

- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо по задното окачване има ли ?
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Адаш ако трябва нещо да помагаме казвай