Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011
- kratunata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011
Аз искам да попитам понеже миналата година ако не ме лъже паммета точно на експо центъра локалното беше затворено и място за паркиране имаше доста а сега мисля, че от там минава целия поток на цариградско или се лъжа. Някой ако има информация за това да каже понеже не вярвам някой да дойде без кола.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Има паркинг за 500 коли който не вярвам да ни съберат но ще видим очаква се много наплив щом хора извън форума ме питат, явно доста е разпространена новината 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
bbboiko2004 написа:Има паркинг за 500 коли който не вярвам да ни съберат но ще видим очаква се много наплив щом хора извън форума ме питат, явно доста е разпространена новината
Еми като се напълнят паркингите може и на Метро да се паркира

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Колеги, това е официалната страница в Лицекнигата
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 346&ref=ts
Нека помогнем на клуба и всеки да покани приятелите си, за да може максимално много хора да разберат за нас и нашия фест!
От фенове за фенове

Нека помогнем на клуба и всеки да покани приятелите си, за да може максимално много хора да разберат за нас и нашия фест!
От фенове за фенове

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Паркингът е достатъчно голям. Естествено, възможно е в най-натоварените часове местата да са ограничени. Освен безплатния паркинг зад Интер Експо Център, точно под шеста зала има и подземен паркинг на две нива, който обаче е платен. Така или иначе обаче е вариант.
Паркирането на паркинга на Метро едва ли е опция, тъй като, до колкото знам, няма начин за минаване под Цариградско поради строежа на метрото и инфраструктурата към метростанцията и евентуално паркиралите там ще трябва много да заобикалят.
Смятам обаче, че места за паркиране ще има, макар и в най-натоварените часове да се очертават затруднения.
Паркирането на паркинга на Метро едва ли е опция, тъй като, до колкото знам, няма начин за минаване под Цариградско поради строежа на метрото и инфраструктурата към метростанцията и евентуално паркиралите там ще трябва много да заобикалят.
Смятам обаче, че места за паркиране ще има, макар и в най-натоварените часове да се очертават затруднения.
- bbboiko2004
Има точно след Експото подлез който отива до другата страна. Малко е разкарване обаче пеша до паркинга на Метро 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
На вниманието на родителите, които ще посетят феста:
Тази година ще имаме специален кът, осигурен от парти клуб Покойо, където можете да оставите децата си на грижите на професионалисти. Цената е 5 лв. / час, като за деца под 2-годишна възраст родителите носят персонална отговорност. Повече информация за фирмата можете да прочетете в техния сайт: http://malkodete.com/
Тази година ще имаме специален кът, осигурен от парти клуб Покойо, където можете да оставите децата си на грижите на професионалисти. Цената е 5 лв. / час, като за деца под 2-годишна възраст родителите носят персонална отговорност. Повече информация за фирмата можете да прочетете в техния сайт: http://malkodete.com/
Колеги, в момента Добрин е в студиото на радио Стара Загора и съвсем скоро очакваме да даде интервю за предстоящия фест. Ето сайта на радиото за тези от вас, които искат да го чуят на живо: http://www.radio-sz.net/rsz/
- bbboiko2004
Мина ли вече ?
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не чух, аз ...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Милата написа:Колеги, в момента Добрин е в студиото на радио Стара Загора и съвсем скоро очакваме да даде интервю за предстоящия фест. Ето сайта на радиото за тези от вас, които искат да го чуят на живо: http://www.radio-sz.net/rsz/
Айде другия път поне малко предврително ебаси

-
- Каскадьорчето
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
ще можели да помоля някой колега от кв. Надежда (свобода) ако има едно място да ме вземе
ако някой може да ми помогне да пише моля и благодаря предварително 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интервюто беше записано, но ще бъде излъчено в неделя най-вероятно.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Току що бях в ИЕЦ, подготовката върви с пълна пара, видях някои от автомобилите, обещавам, че ще има какво да се види и ще останете очаровани!
По план аз би трябвало да съм на входа, ще се видим там
И моля да не ми се разсърди някой, ако не го позная, имам слаба памет
По план аз би трябвало да съм на входа, ще се видим там

И моля да не ми се разсърди някой, ако не го позная, имам слаба памет