Преглед на предница и още нещо?
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Преглед на предница и още нещо?
Колеги, винаги съм се чудел къде и за колко пари могат да ми направят преглед на предницата, амортисьори, тампони, (предни задни), тампони на двигателя, тампони на скоростната кутия. И един реглаж на фарове няма да откажа. Мислих на Vassop да звънна, ама викам да не го занимавам с глупости по телефона. 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Преглед на предница и още нещо?
Нямаш лесен ход. В Младост 2 в Д&Н зад макдоналдс могат да ти направят приблизително сносен преглед и да ти направят фаровете, имат хубава машинка за реглаж. Но и там нямат тресачка за амортесьори вече, уж им е на ремонт и така вече 2 години 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Намерих едно за служебните коли, ще питам за цена, ако е много скъпо и не го покрие фирмата ще карам 1 по 1

Kuncavia написа:Намерих едно за служебните коли, ще питам за цена, ако е много скъпо и не го покрие фирмата ще карам 1 по 1![]()
Ако не намериш къде докараи го оставяш го на обяд и вечерта ти казвам дали има нещо разбито и ако има предполагам го сменяме

- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ходя за реглаж преден мост /и заден/ и за ремонти в автосервиз Хюндай - Люлин на Околовръстно шосе до Диана
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”