Каква музика предпочитат съфорумниците?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Varbona написа:Аз като колегите се разтапям на Кармен от Бизе.
и все пакhttp://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1976&start=0
Аз проблем не виждам, щото таз тема е от 2004 година, а за две години членовете на форума са са се увеличили многократно, така че тогавашната тема обхваща само 10% от хората...нали?
- КаруЦаря
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:Varbona написа:Аз като колегите се разтапям на Кармен от Бизе.
Аз проблем не виждам, щото таз тема е от 2004 година, а за две години членовете на форума са са се увеличили многократно, така че тогавашната тема обхваща само 10% от хората...нали?
. Правилно!!! И Варбон, аре моля те да престанеш да я пускаш тая търсачка (явно ти е навик), темата на Версаче е достатъчно свежа за да я опошляваш.- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
КаруЦаря написа:versace написа:Varbona написа:Аз като колегите се разтапям на Кармен от Бизе.
. Правилно!!! И Варбон, аре моля те да престанеш да я пускаш тая търсачка (явно ти е навик), темата на Версаче е достатъчно свежа за да я опошляваш.
и все пак да поставим въпроса така...да се махне търсачката
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:КаруЦаря написа:. Правилно!!! И Варбон, аре моля те да престанеш да я пускаш тая търсачка (явно ти е навик), темата на Версаче е достатъчно свежа за да я опошляваш.
и все пак да поставим въпроса така...да се махне търсачката
...или...
...тъй като темата така или иначе съществува, можем просто да я "извадим от архивите"
А Върбона със сигурност имаше точно това в предвид!
/
...така, че - не се карайте, моля!
п.с. Пичага, къде Одиш бре?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз сам музикален помияр маи щото според мен музиката е нещо второстепенно(ако има музиканти да не се обиждат-лично мнение).Иначе наи се кефя на черно и денс парчета от първата половина на 90-те.В колата умирам за Sean Paul ,ама седна ле на маса орк.Кристали,Амет и други такива членове на черната музика в БГ(на чалгата и мраза че крадат песни от сърби,гърци и турци-ние ле сме наи зле на балканите че само ние си нямаме чалга!)
P.S. Да ангажираш системно околните с надута музика от колата камоли турбо-фолк си е меко казано простотия
P.S. Да ангажираш системно околните с надута музика от колата камоли турбо-фолк си е меко казано простотия
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”