Колега,има един "жичкаджийски " вариант:при положение "габарит" едно реле да "пресвърже" лампите на "дългите" в "последователна" схема.Тогава ще светят с около 1/4 от мощността си,всяка.
Относно релето:не съм срещал "автомобилно" реле с 4 броя контакти(по мойта схема толкова трябват)-всеки контакт има изводи NO/C/NC.Та за такъв случай се ползва реленце с цокълче на небезизвестна фирма(в случая Шрак)-на 12Vdc бобинка.Та с едно такова реленце и малко жичка става работата.
Чертането с комп. не ми е "силна страна",ако искаш ще ти снимам едно листче със схемка,даже тук в темата ще го кача..ако успея де.
Ето нагледно примерче:

Схемката е "примерна",трябва да се добавят някои неща,проблема в нея е че при активен сигнал "габарит",дългите поемат тази функция,но не могат да работят като "дълги".Решава се елементарно-прекъсва се захранването към бобинката на релето,когато се включат "къси" или "дълги","светкавица".Пример:добавя се още едно реленце,вече само с 1 контакт,бобинката се захранва от споменатите сигнали в "..."-през едно диодче.Ако има интерес,ще преработя и допълня схемата.
Аз разсъждавам от моята си "камбанария"-имам си някои нещица и ми излиза почти без средства,ако обаче някой тръгне всичко да си купува..е,има и други схеми,диммери..