Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот Matematiks » Сря 16 мар 2011 17:03

Имам приятел в германия завършил енергетика в Германия,отличник на випуска!!!!
Скоро ще го дава Валя Ахчиева,естественно след като приемат закона за възобновяемата енергия,щото на нея и е важно само сензацията!!!

Та общо взето момчето ми каза че "специалистите" изготвили закона са измислили нов вид енергия,записана в новия закон-те са за Нобелова награда нащите!!!
Каза че ако кажат тая глупост в Германия,всички професори по енергетика ще си скъсат дипломите :063:

Тука всичко е мижи да те лажем и много прах в очите!!!Е тва е истината

Прозрачност....кво беше тва????

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 16 мар 2011 17:07

Тази сутрин по БТВ, Имаше някакъв на гости, не споделям името, но до колкото разбрах какво каза, цената на горивото ще разсте, и няма да спада както преди години 1,80 за литър! ТА колеги, гответе се за кризата, май ще минаваме на по-икономични двигатели :063:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 16 мар 2011 17:09

ivo_555 написа:
forski написа:Аз за сефте чувам петролна рафинерия да работи на загуба,това нормално ли е :roll:

То в БГ всички фирми са така, на загуба, и за това никои не дава повече от минималната заплата! Иначе шефа няма да има пари да си покрие лизинговата вноска за S-класата!

Пълно безумие цари в тази държава :(

Последна промяна от forski на Сря 16 мар 2011 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 16 мар 2011 17:10

Еми ето това е.Да я направят 900 лева минималната и да видим.Нали ще взимат 21,7% всичко у дуржавата бе!!!

Не мога да ги разбера тия хора,честно :banghead:

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 16 мар 2011 17:39

http://www.manager.bg/news/lukoyl-namal ... pan-butana
ето малко положително новини :banana

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Сря 16 мар 2011 17:53

kriso_g написа:http://www.manager.bg/news/lukoyl-namali-tsenite-na-benzina-i-propan-butana

подигравка...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 16 мар 2011 18:03

vinixxx написа:
kriso_g написа:http://www.manager.bg/news/lukoyl-namali-tsenite-na-benzina-i-propan-butana

подигравка...

Е то е ясно че е подигравка, все едно да видиш едно гладно куче, и вместо да му дадеш нещо да яде, само да му метнеш един залък, и видиш ли, кучето търчи по тебе да му дадеш повече! Така е и с нас! Леко свалят горивата колкото да имат какво да кажат! "Свалихме ги с 3 стотинки"
Според мен литъра бензин не трябва да е повече от 2 лева! Но монопола е така! Който не му изнася, се изнася!
Иска си яки протести и това е! С мир нищо не се оправя, то се е видяло!

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Сря 16 мар 2011 18:04

Добре де, какво трябва да направим, за да изплашим управляващите и по специално този келеш с педалският глас Дянков? Какво трябва да направим, за да може управляващите да намалят цените на горивата?Какво значи "Ние нищо не можем да направим.."," Нищо не може да се направи"... и т.н. щуротии??? Що за глупости.В Германия взимат 2000-3000 евро заплата и горивата са им на същите цени.И освен горивата всичко друго поскъпва scare ... ток, всякакви храни, всчкакви услуги, вода и т.н. и т.н. Та въпроса ми е " Що да сторим" :banghead:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 16 мар 2011 18:07

Velko написа:Добре де, какво трябва да направим, за да изплашим управляващите и по специално този келеш с педалският глас Дянков? Какво трябва да направим, за да може управляващите да намалят цените на горивата?Какво значи "Ние нищо не можем да направим.."," Нищо не може да се направи"... и т.н. щуротии??? Що за глупости.В Германия взимат 2000-3000 евро заплата и горивата са им на същите цени.И освен горивата всичко друго поскъпва scare ... ток, всякакви храни, всчкакви услуги, вода и т.н. и т.н. Та въпроса ми е " Що да сторим" :banghead:

Да осъзнаеме че масата е сила която може да промени доста неща

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 16 мар 2011 18:08

Velko написа:Добре де, какво трябва да направим, за да изплашим управляващите и по специално този келеш с педалският глас Дянков?

Какво пък ти е виновен Дянков за алчността на Златев и компания?

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Сря 16 мар 2011 18:11

maxpayne написа:
Velko написа:Добре де, какво трябва да направим, за да изплашим управляващите и по специално този келеш с педалският глас Дянков?

Ми дразни ме копеленцето mhihi Как се изказа, все едно той не е алчен.Дразни ме с изказванията си и най-вече с гласа си и гадната физиономия.

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Сря 16 мар 2011 18:12

maxpayne написа:

Много уместен въпрос!
Btw , как така тази тема не е off вече?

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Сря 16 мар 2011 18:12

maxpayne написа:

Много уместен въпрос!
Btw , как така тази тема не е off вече?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 16 мар 2011 18:18

Velko написа:Добре де, какво трябва да направим, за да изплашим управляващите и по специално този келеш с педалският глас Дянков? Какво трябва да направим, за да може управляващите да намалят цените на горивата?Какво значи "Ние нищо не можем да направим.."," Нищо не може да се направи"... и т.н. щуротии??? Що за глупости.В Германия взимат 2000-3000 евро заплата и горивата са им на същите цени.И освен горивата всичко друго поскъпва scare ... ток, всякакви храни, всчкакви услуги, вода и т.н. и т.н. Та въпроса ми е " Що да сторим" :banghead:

Като дойдат избори да не се гласува, защото се вижда че от 20 години файда никаква - всички са едни и същи. Според мен като няма достатъчно процент на гласуване, ЕС ще се чукнат че става нещо, а не всеки да тича към урните и да гласува. Какво стана, когато България избра Бойко - още по-голям батак, а уж той щял да оправи нещата. Да, ще ги оправи, но в негова полза :!:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 16 мар 2011 18:20

Stefan написа:

Като дойдат избори да не се гласува, защото се вижда че от 20 години файда никаква - всички са едни и същи. Според мен като няма достатъчно процент на гласуване, ЕС ще се чукнат че става нещо, а не всеки да тича към урните и да гласува. Какво стана, когато България избра Бойко - още по-голям батак, а уж той щял да оправи нещата. Да, ще ги оправи, но в негова полза :!:

Колеги нека не говориме за политика, че ще окатинарят и тая тема!
Нека се организираме, да запушим някой граница, или пред парламента да си зарежем всички колите и да стоят 1 седмица така, да се усетят че немогат да се гаврят с народа!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”