Здравейте колеги незнам дали тук е мястото,обаче понеже мисля да махъм катализатора сам .Въпроса ми е ако махна катализатора респективно ламбда сондата е на него,и сложа тръба .Ще пробия дупка на тръбата и ще направя резба за сондата дали ще стане .Има ли някакъв проблем ако не е с резонаторно гърне или нещо друго.Колата е голф 3 1.4 ABD комби (1H5).
аз мисля, че има възможност да ти трупа грешки без резунаторно гурне, ако не се лъжа по спомени от други теми които съм чел Но все пак не съм майстор такаче
Много интересно моето АБД, няма сонда гледах я на канал няма Та според мен ако имаш, сложи си едрно рез. гърне и там бодни сондата, иначе в тръбата ще имаш ядове! Но ако не пробваш няма как да разбереш!? И поради каква причина махаш катализатора, шот моя дрънка ма за сега няма ядове!
Защо просто не "изтърбушиш" катализатора и да го затвориш пак?Принципно ако си вземеш гърне,доста зор ще ти е да го пробиеш ,че и да намулиш сондата на него(освен на входа/изхода му).
1.ако го избушиш ще се появи един дзвънчащ шум и сондата няма да отчита правилно температурата на газовете,2.с тръбата ще е малко по шумна колата но без дзвъчащия шум и сондата пак няма да отчита газовете правилно,3.с резонатора решаваш проблема с шумовете и сондата си отчита правилната температура на газовете.С две думи по добре отиди в някои исервиз за ауспуси махаш катализатора и слагаш резунатор без пари или си плащаш 80лв и си земаш катализатора и после си го продаваш или го правиш каквото решиш,един съвет ако ходиш на сервиз и ти кажат този катализатор е празен и трябва да си платиш искаи да ти го дадат но гледаи да не го подменат с някои празен
Koлеги мисля че го измислих .Един майстор ми дава межди 15-30 лв за катализатора като си го свали той и ми качва резонатор .Обаче още се чудя дали е одачно (ако счупи сондата,ако оплеска нещо )Не че е болка за умиране като се вземе в предвид ,че карам на гас .Обаче на балкана с тва комби 1.4 с 4 човека си иска бензин .Поздрави на всички БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ .