На kолегата K.Garchev му изпратих е-mail със сертификата,че притежава 1/306 000 част от историята на автомобила ми.Гледам,че feedback-а ми е от 11.02 та и-мейла е от същата дата.Ако пощата му е счела това за спам или друго-нямам вина.Гледам ,че мнението му е от днес.Дори бях направил сертификата лично с името на получателя(което съвсем не планирах).
На Ludia
ще кажа:ако си търсиш нещо за ш****е или за влагане на излишна сексуална енергия в нещо- "объркал си рейса пич" и ако мислиш ,че някой е некоректен,а сега кажи кой е....?
Какво мислите за идеята ми в E-bay?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Какво мислите за идеята ми в E-bay?
Не съм получвал нищо!Получих само писмо от ebay,че е изпратено!
- harsi
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Не съм получвал нищо!Получих само писмо от ebay,че е изпратено!
Съжалявам за което.Поне аз съм направил каквото трябва (личи и от снимката),изпратих сертификат.изпратих положителен feedback и ако някой твърди обратното то най-малкото ме обижда и ме кара да се чувствам гузен за неща ,които не съм извършил (надявам се причините да са други.....или въобще да няма такива....)
Много е странно как не си получил нищо....
Ludia написа:harsi написа:....
хохохо анонимност викаш.... анонимен си ти, що не си даде адреса да дойда да ти пооправя колата, жената или там каквото не можеш да оправиш сам ?
пък и хаплив.... човека казва, че не е получил нещо което ти обеща че ще предоставиш... каква е причината, айде запознай ни та да знаем
Хайде пиши едно ЛС да се разберем как точно да стане работата.Нали си съвестен гражданин....
Последна промяна от harsi на Чет 17 мар 2011 22:17, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
harsi написа:k_garchev написа:Не съм получвал нищо!Получих само писмо от ebay,че е изпратено!
Съжалявам за което.Поне аз съм направил каквото трябва (личи и от снимката),изпратих сертификат.изпратих положителен feedback и ако някой твърди обратното то най-малкото ме обижда и ме кара да се чувствам гузен за неща ,които не съм извършил (надявам се причините да са други.....или въобще да няма такива....)
Много е странно как не си получил нищо....
И какво е представлявал този сертификат?
- harsi
- Автомобил:
- Двигател:
Пратих го на е-мейла пак....
Ползвам e-mail-а даден в E-bay.....Не знам дали е актуален....
Ползвам e-mail-а даден в E-bay.....Не знам дали е актуален....
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”