Здравейте Колеги,
питането ми е към всички който имат някакви наблюдения към Турбо китовете поръчани от Ebay, какво всъщност купуваме и дали си заслужава компромиса който правиме с цената спрямо надежността на колата след монтах на тези Китове. Има доста добър избор на всякакви такива, но никъде не пише каква е турбината, меките връзки и др. части от комплекта. Или всичко е Китайско гаражно, ще съм ви благодарен ако има хора ползвали такива Китове или имат преки наблядения към тях.
Благодаря
Турбо Китове от Ebay
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: Турбо Китове от Ebay
Всичко е Мейд ин Чайна. Аз лично не бих се доверил, въпреки че карам 3 години с И-бейско окачване, ама да си доверя мотора на китайско менте. 
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Има хора, които години наред си карат с китайски турбини, но има и такива, които не издържаха и 200км
Имаше един пич дето си беше поръчал plug and play кит за неговата кола.. НИЩО не можа да стане без преправяне
Даже на колектора му се разминаваха дупките..
Даже на колектора му се разминаваха дупките..- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
аз имам наблюдения върху две коли с такива китове /Хонда и Ауди/ и двете движат без особенни проблеми единственно турботата им почнаха да хвърлят масло но не е нещо сериозно още си ги карат така
та според мен няма да сгрешиш но зависи от цената на кита такова е и качеството му
та според мен няма да сгрешиш но зависи от цената на кита такова е и качеството му
Пък според мен си събери прилични пари за турбинк и другото може и от железарията да го вземеш. Разбира се образно казано. Има доста прилични турбини втора ръка и то не китайска марка..
Лично аз не бих си взел цял кит, защото нещо ако не пасне и ще те боли много глава после..
Ако ни ориентираш горе-долу за каква кола става въпрос и какви коне търсиш, може би ще сме по-полезни!
едит/ Всъщност нищо по мотора не бих си купил от ебау, де но както и да е
Лично аз не бих си взел цял кит, защото нещо ако не пасне и ще те боли много глава после..
Ако ни ориентираш горе-долу за каква кола става въпрос и какви коне търсиш, може би ще сме по-полезни!

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
sk. написа:Пък според мен си събери прилични пари за турбинк и другото може и от железарията да го вземеш. Разбира се образно казано. Има доста прилични турбини втора ръка и то не китайска марка..
Точно това казах и аз на колегата ама по ФейсБука. Колата е голф 4 ГТИ 1.8т