Много ще съм благодарен ако някой има информация за фитнес в тези квартали с цена за 12 посещения до 40-50лв. макс. До сега съм ходил в Дружба за 35лв. 12 пъти но нещо не ми се набутва вече и с гориво

djofar написа:...
какво е това при ваз за еди колко си посещения
тук при наз в Монтана плащам 30 кинта и ако искам може да ходя по 20 пъти на ден 30 дни в месеца
плащам си карта с абонамент за 1 месец не плащам за брой посещения
п.п:При ваз мнооо скУпо бе
Bordiur написа:Има еднин фитнес в 148 СОУ, в който картата за 30 посещения е 70 лв. За 12 посещения мисля, че беше 36 лв или нещо такова.
joromnt написа:djofar написа:...
какво е това при ваз за еди колко си посещения
тук при наз в Монтана плащам 30 кинта и ако искам може да ходя по 20 пъти на ден 30 дни в месеца
плащам си карта с абонамент за 1 месец не плащам за брой посещения
п.п:При ваз мнооо скУпо беBordiur написа:Има еднин фитнес в 148 СОУ, в който картата за 30 посещения е 70 лв. За 12 посещения мисля, че беше 36 лв или нещо такова.
Кое му е скъпото колега? Сметни само - 36 кинта за 12 посещения излиза 3 кинта за посещение. Или 70 за 30 е 2,33лв за посещение. Ами че то в Монтана ако нямаш карта избора ти започва от 1,5лв за посещение като стига до 3лв /Елит/, или 2,50 лв/ВИталика/. Плюс това 12 посещения си е идеално за месец ако тренираш умерено, по 3 пъти на седмица.
Bordiur написа:Преди малко разбрах, че има по - евтин на кръстовището на Хемус и Коста Лулчев. Другата седмица ще отида и ще кажа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта