Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот black` » Пет 18 мар 2011 12:42

Става по-зле в съзнанието и представите само на някои хора... Иначе може да стане и по-добре. Но по-зле от това сега чак едва ли. Как да нямаме фирми? :shock Пример ви давам веднага с тока. Кой мислите ги е правил тия централи едно време? Да не е дошъл организирания бай Ханс с голямата лопата та сега да прибира наготово печалбите от тях? :roll: А или може би бай Чеханс е опъвал кабелите? :063: И за горивото е същото, и за всичко останало. Просто не може да вникнете малко поне в същината на нещата. :P
И що си мислите винаги, че някой от майната си дето въобще не му пука за вас, ще ви оправи и подреди нещата не знам. :roll:
Ония навънка да не използват извънземни технологии та да работят дистанционно навсякъде по света. :roll:
Много били оправни брей, брей. Па ние тука цял живот лапаме мухи и те правят всичко за нас и вместо нас видиш ли... :063:
Какво се оказва... :063:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 18 мар 2011 13:48

black` написа:Тука вече зависи от гледната точка. Ако сергия номер 2 е на бай Пешо комшията, а номер 1 на бай Майне Швайне чужденец. Ще чакам на сергия номер 2 колкото е нужно. Щото така ще помогна на бай Пешо понеже знам, че и той не е вързал и цъфнал. Та затова му е и такава сергията. А не на някой, който дори не е от българия. Най-лесно е на чужда сергия помен да правиш. mhihi Айде приятно хапване на филиики. Заминавам, че ние не работим цял ден по форумите с немски бързи филиики от 5 лева. mhihi

Аааа,това хич не ми харесва!Прилича ми на ТКЗС-ска работа.Ама отвсякъде mhihi Да мъчим некъдърниците на живот.После да се бият в гърдите и да казват"Колко много сме напрвили за тази държава"Това сме го видяли и преживяли бре :mrgreen:

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 18 мар 2011 14:14

Аз заявявам публично че искам да стана рода на всичките, които са отговорни за цените на горивата. Искам да им направя по едно братче и сестриче, по едно детенце и по едно внуче в по-късен етап. Ще разберете какво искам да кажа mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 18 мар 2011 15:48

http://gorivo.net/statement/
Моля за внимание "координаторите" на тая...хм...проява.Имам персонален въпрос относно човека вдясно в студиото, с рядко срещаното име.Една снимка,един линк,един цитат:
7825565e6f1f355df76cc2d18b72f215_610x0.jpg

http://indigota.com/index.php?topic=1686.0

...След време нещо от вътре ми казваше че съм различен. Още от дете знаех неща непонятни за другите. Виждах неща невероятни и фантастични за другите. Бях скромно и дете но с всеки изминал ден се усъвършенствах и разбирах колко съм силен и какво мога. От както се помня винаги съм изучавал хората и човешката психика. Наблюдавах всички и всичко и най - малките детайли. След време започнах да откривам че мога да променям неща и събития. Започнах да разбира механизъма на Планетата ни и на обществото. В момента мога да кажа че знам ужасно много и за съжаление все страшни неща. Обаче разбрах че имам някаква мисия. Как да го обясня вътрешна сила, енергия, светлина, която постоянно кипи в мен. Осъзнах че трябва да науча максимално много от всички сфери на науката. Най - голямата ми сила е човешката психика. Разкрих че мога да владея масите и да съм лидер. Неподозирани за мен качества. Открих че имам воля и започнах да префасонирам себе си и психически и физически. Като постоянно нещо ми казва учи, развивай се и почни да поглъщаш лошото и да го превръщаш в положително. Но за да погълнеш лошото трябва да го опознаеш. Не можеш да се бориш със сила която не познаваш. В живота си имам зверски житейски опит. Отраснах в квартал с лоша компания всичките станах наркомани. Аз не съм докоснал но съм бил винаги уважаван от всичките среди. Аз самия изучавах последствията от лошите наркотици и погребах не малко приятели. Минах и през най лошите форми на невроза, след това депресия но и това преборих. Ожених се и се разведох и това преживях. Виждах, убийства, лошотия, насилие, лъжи, злоба, клюкарство и какво ли още не от черния аспект. Е нищо от това не ми повлия защото разбрах че съм създаден от бялата сила или положителното. Научих много и продължавам да уча. Завърших треньор по карате- до в НСА бакалавър. Чрез каратето усъвършенствах философията си и разбиранията си. Умея да унищожавам при нужда. След време открих че мога да унищожавам и с мисъл...
Абе момчета...пиете ли си хапчетата редовно? :horror:

Потребителски аватар
vanko88
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEK 1.6
Контакти:

Мнениеот vanko88 » Пет 18 мар 2011 17:19

"Понеже напоследък доста се спекулира с това кой стои зад протеста, решихме да обявим официално на тази страница кои са те всъщност:

Я.Янков

К.Димитров

И.Янушев

Никой от горепосочените, а също така и никой от организаторите по градове не е партийно обвързан и няма политически интереси!

НИЕ СМЕ НАРОДА!"

Това са глупости!!! Аз стоя зад протеста, защото искам да живея, не да преживявам. Ти стоиш за нещо друго и т.н. За мен този протест не трябва да има индоводуални лица, а сборно, общо на народа. Това, че някой си направил сайт и си сложил името там, не означава ме покровителкства и е мой господар. Може и да пиша глупости сега, защото живея в БГ. Като дойда в Франкфурт може и аз да се смея на такива във форумите дето се оплакват и да има обяснявам как не знаят и не могат. Както вървят нещата след лятото и аз ще си сложа едно .../нейде из швабско на профила. Дотогава ще дерзая

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 18 мар 2011 17:27

Ние, гражданите на Република България, искаме от правителството и от всички опозиционни партии да вземат спешни мерки относно регулирането на цената на горивата и свеждането й във разумни граници чрез печалбата на Лукойл и спекулативното покачване на цената и голямата надценка“,

Като цяло концепцията на протеста е погрешна,няма да има ефект,а и не е това пътят към успеха.Сега държавата дори да регулира някак цените,ще е в рамките на до 10ст. и като цяло бюджетът ще пострада,от което пак ще има проблеми,но в друг обществен сектор.Вместо да се протестира държавата да регулира цени в частния сектор,по-добре,а и ще има по-голям ефект,правителството да премахне ограниченията и чрез една добра политика да отвори вноса на горива от чужбина.Сега е трудно да се вкарва петрол в страната,дори да налееш 100 цистерни,трудно ще ги вкараш,освен от Нефтохим,от никъде другаде не се внася,а и да се внася е по-специално гориво,в ограничено количество и е не повече от 6-7% от общото за страната количество,което е просто смешно.При по-добра политика ще се внася от още поне 2-3 места,а внася ли се от различни места,това само ще регулира и намали цената с 40-50ст. на литър,тъй като конкуренцията ще е реална.Лукой ще е принуден не от държавата,а от реалната конкуренция и сами ще смъкват цените за да останат конкурентно способни на пазара.Синдикати в България няма,а докато няма,реален ефект няма и да има,в една Гърция,хората имат силна организация в лицето на различни синдикати,хората протестират организирано,с реални цели,обсъждат и коригират исканията си с правителството и ефект има.Аз лично няма да протестирам срещу правителството,тук са намесени и добре скрити и лични изгоди на политически лица,чиято основна цел не е постигане на обществен интерес и служене в името на общото благо.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 18 мар 2011 18:02

vladobo написа:
radotom написа:Е айде сега пък ти! :lol: :lol:
Студент от незнам къде си, интереси не знам какви си...
Ами нали и той си плаща бензина? :dontknow:
Решил - отишъл да протестира.
Аз все още смятам, че протеста е насочен срещу неправилните цели (хора) - нямам намерение да се включвам
Насочи ли се натам, на където считам, че би имало полза - ще се включа.

Срешу какви хора е насочен протест "не на високите цени на горивата", това че по разни форуми го обръшат на политическа основа , незначи че е насочен към конкретна личност или правителство. Протеста е срещу цената на горивата които са изравнени с европеиските но не отговарят на нашия стандарт и цената на труда. Някои си там по телевизията каза че трябвало Брюксел да разреши свалянето на цената , та по тоя повод - няма ли да се намери някои да попита Брюксел да сложи под на заплатите колкото са техните (в ЕС). В Италия съм работил за 10Е на час - е кво ми дреме ако горивото е 2 Е пр. Сега работя за 15Е- 20Е на ден и плашам 250лв наем. Еми след като горивото е както в ЕС нека и заплатите са, след като неможе тогава е редно горивото да отг на заплатите в съотношение както в ЕС. Е затова е протеста а не срещу конкретна личност, а колкото до хората зад граница - един от главните организатори в началото в феиса живее в Гърция. В разговор с него ми каза че ако е в България няма да тръгне да организира такова нещо , зашото мн бързо ще го накарат да млъкне. Предполагам че там взема добри пари. Вие какво мислите

:да:
Тъпичко е да се съберем еди-кога си и еди-къде си за по цигара и кафе и после някой си да "застане начело като организатор" и да си приписва заслуги за нещо, което няма да бъде нито в наш интерес, а ще избие в политическа насока...На мен не ми харесва да ни използват така, цените на горивата са проблема, не бензинджията/йката които ни зареждат колите, нито персонала...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 18 мар 2011 19:32

nokiangage написа:Тъпичко е да се съберем еди-кога си и еди-къде си за по цигара и кафе и после някой си да "застане начело като организатор" и да си приписва заслуги за нещо, което няма да бъде нито в наш интерес, а ще избие в политическа насока...На мен не ми харесва да ни използват така,

:bowdown :bowdown :bowdown Колега, много държа да те почерпя!
Най-сетне да видя някой, който мисли със собствената си глава, а не да следва стадото!

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 18 мар 2011 19:54

е па вие сте много интересни.нали трябва някой да излезе да оповести няква информация.не може цяла българия да е вкарат в студиото или да вземат интервю на всички.По същата логика трява да обвинявате и интервюираните,щото те са използвали протестиращите,за да ги дават по тв-то.Хората 100 пъти ви казват че нямат нищо общо с каквато и да е политическа организация вие пак си знаете вашето.Та нали иммено те са се бонтували там за някви знамена развявани на 13.Що всичкого обръщате на политика и популизъм?
Истината е една.повечето от вас ви мързи да протестирате или нямате кой знае какъв интерес за някви си там стинки надолу и си търсите причина да не излезете.тва е цялата работа ми са струва :|

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пет 18 мар 2011 19:57

nokiangage написа:
vladobo написа:
radotom написа:Е айде сега пък ти! :lol: :lol:
Студент от незнам къде си, интереси не знам какви си...
Ами нали и той си плаща бензина? :dontknow:
Решил - отишъл да протестира.
Аз все още смятам, че протеста е насочен срещу неправилните цели (хора) - нямам намерение да се включвам
Насочи ли се натам, на където считам, че би имало полза - ще се включа.

Срешу какви хора е насочен протест "не на високите цени на горивата", това че по разни форуми го обръшат на политическа основа , незначи че е насочен към конкретна личност или правителство. Протеста е срещу цената на горивата които са изравнени с европеиските но не отговарят на нашия стандарт и цената на труда. Някои си там по телевизията каза че трябвало Брюксел да разреши свалянето на цената , та по тоя повод - няма ли да се намери някои да попита Брюксел да сложи под на заплатите колкото са техните (в ЕС). В Италия съм работил за 10Е на час - е кво ми дреме ако горивото е 2 Е пр. Сега работя за 15Е- 20Е на ден и плашам 250лв наем. Еми след като горивото е както в ЕС нека и заплатите са, след като неможе тогава е редно горивото да отг на заплатите в съотношение както в ЕС. Е затова е протеста а не срещу конкретна личност, а колкото до хората зад граница - един от главните организатори в началото в феиса живее в Гърция. В разговор с него ми каза че ако е в България няма да тръгне да организира такова нещо , зашото мн бързо ще го накарат да млъкне. Предполагам че там взема добри пари. Вие какво мислите

:да:
Тъпичко е да се съберем еди-кога си и еди-къде си за по цигара и кафе и после някой си да "застане начело като организатор" и да си приписва заслуги за нещо, което няма да бъде нито в наш интерес, а ще избие в политическа насока...На мен не ми харесва да ни използват така, цените на горивата са проблема, не бензинджията/йката които ни зареждат колите, нито персонала...

Аз пък не съм съгласен , пък като няма други начини да се свалят цените на горивата...
И другото което е - не разбрах кой ме използва мен , като подкрепям "протеста" ,а и не мисля , че да заредиш за 1 лв. е протест ...
За съжаление това е страната ни , която някои комуняги "изцедиха" , а сега някои се "мъчат" да я оправят - жалко...
Btw , нека не се отплесвам от темата , че някой мод. ще ме плесне :D

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 18 мар 2011 20:01

vinixxx написа:е па вие сте много интересни.нали трябва някой да излезе да оповести няква информация.не може цяла българия да е вкарат в студиото или да вземат интервю на всички.По същата логика трява да обвинявате и интервюираните,щото те са използвали протестиращите,за да ги дават по тв-то.Хората 100 пъти ви казват че нямат нищо общо с каквато и да е политическа организация вие пак си знаете вашето.Та нали иммено те са се бонтували там за някви знамена развявани на 13.Що всичкого обръщате на политика и популизъм?
Истината е една.повечето от вас ви мързи да протестирате или нямате кой знае какъв интерес за някви си там стинки надолу и си търсите причина да не излезете.тва е цялата работа ми са струва :|

:beer е как да излязат като мама и тати ще им се скарат и няма да дадат 50лв да сипят горивце и да пинат кафенце. Я да вземе да бърка цел ден бетон и жечерта да се чуди къде да намери пари да сипе 10лв та утре пак да иде на работа пък да видиш тогава нема ли да протестира

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 18 мар 2011 20:08

vinixxx написа:е па вие сте много интересни.нали трябва някой да излезе да оповести няква информация.не може цяла българия да е вкарат в студиото или да вземат интервю на всички.По същата логика трява да обвинявате и интервюираните,щото те са използвали протестиращите,за да ги дават по тв-то.Хората 100 пъти ви казват че нямат нищо общо с каквато и да е политическа организация вие пак си знаете вашето.Та нали иммено те са се бонтували там за някви знамена развявани на 13.Що всичкого обръщате на политика и популизъм?

E па ти си много интересен :shock Излиза някакъв... някой по форумите и телевизиите и ме кара да си залагам задника за някаква кауза.Е много ясно, че преди да се навия ще се опитам да разбера к'ъв е тоя и за к'во се бори.И когато при най-бегъл поглед отгоре почнат да изплуват нелицеприятни картинки(това дето съм показал е само върхът на айсберга) считам, че съм в правото си да му тегля една балканска триетажна публично mhihi Четете история бе, колеги,нищо ново не се случва на тоя свят напоследък mhihi

Щом определен брой живи същества се съберат на едно място, независимо дали става дума за стадо животни или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач.

Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар.(Густав Льо Бон,"Психология на тълпите" 1895 г.)

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 18 мар 2011 20:16

приятел,никой не те е накарал да си залагаш задника за каквото и да било.естествено е и да искаш да проучиш даден водач както го наричаш ти.Само че вие в първия момент ги обвинявате в политиески пропагандисти а след тва че е имал проблеми в живота разводи и такива човешки проблеми,важното е човека се е нагърбил с една повярвай ми нелека задача.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 18 мар 2011 20:24

vinixxx написа:приятел,никой не те е накарал да си залагаш задника за каквото и да било.естествено е и да искаш да проучиш даден водач както го наричаш ти.Само че вие в първия момент ги обвинявате в политиески пропагандисти а след тва че е имал проблеми в живота разводи и такива човешки проблеми,важното е човека се е нагърбил с една повярвай ми нелека задача.

Извинявай,ама ти или си много наивен или много .... или мнооого хитър.По лесно е да кажеш на колко години си.И трите човешки качества от по горе изброените не са в твой плюс.ПовЕрвай ми!

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пет 18 мар 2011 20:28

Какви водачи , какво нещо само - гледай , гледай!Че двама са излезли в сутрешния блок на ТВ7 и голям прас , със извинение...А защо когато тираджийте излизат да се оплакват и от името на всичките говори един , това не се приема за някаква форма на водачество , или лидерство?Все тая е!А също така не разбирам , защо не гледаме в центъра на проблема , а гледаме кой къде е излязъл и какво е казал...
Колегата по - горе от мен правилно каза , че докато не се научат да бачкат по 14 часа на ден , за да могат да сипят бенз. няма да се научат...
Хората го изчислиха - със средната заплата у нас българинът може да купи около 900 л . , ако не се лъжа!
Като се има впредвид , че взимаме около 6% от заплатата на немеца - после защо имало протести ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”