Ипотеки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Ипотеки
Не съм специалист, но доколкото знам ипотечен заем е такъв, при който залог е ипотекираният имот. В България изглежда наричат "ипотечни" заеми, които реално не са такива. Явяват се двойно гарантирани от физическо лице - това е същината на проблема. Народа тегли кредити с утехата "ако не мога да плащам ще ми вземат апартамента и толкоз", но после разбират какво всъщност е пишело в договора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Банката ти дава шанс да продадеш ипокетираното имущество, ако намериш купувач. Но парите минават през банката. Ако са повече, разликата си я вземаш.
Избора е твой - съдия изпълнител или ти си продаваш апартамента.
Избора е твой - съдия изпълнител или ти си продаваш апартамента.
Последна промяна от kiril_bulgaria на Пет 18 мар 2011 13:12, променено общо 1 път.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
MMX написа:Не съм специалист, но доколкото знам ипотечен заем е такъв, при който залог е ипотекираният имот. В България изглежда наричат "ипотечни" заеми, които реално не са такива. Явяват се двойно гарантирани от физическо лице - това е същината на проблема. Народа тегли кредити с утехата "ако не мога да плащам ще ми вземат апартамента и толкоз", но после разбират какво всъщност е пишело в договора.
Е това ни е проблема на нас че като питаш продавача в кварталната бакалия хляба пресен ли е и той ти каже да ти искаш да го пипнеш а като те хване някое костюмирано банкерче и те лъже в очите ти му вярваш защото това е банка
KirilGeorgiev написа:Е това ни е проблема на нас че като питаш продавача в кварталната бакалия хляба пресен ли е и той ти каже да ти искаш да го пипнеш а като те хване някое костюмирано банкерче и те лъже в очите ти му вярваш защото това е банка
Не само защото е банка, а защото човекът толкова се е настървил да купува апартамент, че е готов да подпише абсолютно всичко - само да получи парите. Като го питат дали е чел договора ще отговори "и да го чета какво мога да променя" и е чист пред съвестта си.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
Ако тук имаше закони като в нормалните страни тази женица освен да и вземат жилището нищо друго нямаше да дължи!
Друг е въпроса че са я врътнали с цената на търга,много хора направиха милиони по тази схема!
Друг е въпроса че са я врътнали с цената на търга,много хора направиха милиони по тази схема!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”