все още съм против газ за икономия 30%.

заслужава си газова ако има над 50% икономия която е рядко срещана.
Peterman написа:Че кой би отказал да кара 300 км вместо 200 за същите пари?
Освен това мястото на бутилката всеки си го определя - дали да е на мястото на рез. гума, дали да е голяма или малка и т.н.
А относно цената на газовата - избива се за около 7-10к километра!
gollf_fff. написа:цени в разлики между газ - бензин горе долу 1.00лв са 30% икономии ако си с моноинжекцион. не ги знам тези митове и легенди за пълния инжекцион да дава с 2литра по малко газ от колкото бензин. икономията е нищожна като сметнем разходите по газовата и неизползваемия багажник.
все още съм против газ за икономия 30%.астаналото е настройки настройки и пак настройки на бутилката отзад. докато няма едно 1.50 разлика газ бензин в цената изобщо не си заслужава. заслужава си да си на метан заради това ,че излиза двойно и тройна по-евтино от газ и бензин.
BG_POLICE написа:gollf_fff. написа:цени в разлики между газ - бензин горе долу 1.00лв са 30% икономии ако си с моноинжекцион. не ги знам тези митове и легенди за пълния инжекцион да дава с 2литра по малко газ от колкото бензин. икономията е нищожна като сметнем разходите по газовата и неизползваемия багажник.
все още съм против газ за икономия 30%.астаналото е настройки настройки и пак настройки на бутилката отзад. докато няма едно 1.50 разлика газ бензин в цената изобщо не си заслужава. заслужава си да си на метан заради това ,че излиза двойно и тройна по-евтино от газ и бензин.
Колега не си прав!!! Давам ти веднага пример моята кола харчи грубо 10 на 100 на дълъг път, на газ около 12 на 100, при сегашните цени 2,42х10=24,20 лева и 1,26х12=15,12!!! Тоест разликата е 9 лева на 100 км., а в града сметката е още по-фрапантнаСега някой ще кажат да ама ти харчи бензин - ОК но сега ми прехвърля докато изкарам колата от гаража и дори да сложим бензина, който горя пак икономията ми е над 800 лева на 10 000 километра
Сега другото което пишеш за багажника, ми какво да ти кажа, бутилката ми е на мястото на резервната гума, а и съм коби, така, че проблемът ми е никакъв! В момента търся да си взема резервна гума тип "патерица" и ще ми отвори още повече място
Следващото което пишвеш е разходи по газовата! Предполагам, че имаш предвид филтри, защото друго няма какво да има като разход, а те са на смешни пари и единия се сменя на 15 000 км. (може и по-малко всеки си решава, но на толкова казаха да им се обадя за да ми важи гаранцията), а другия на 30 000 км.!!! Ако на това му викаш разход
Просто наистина си в голяма заблуда! Не знам дали си карал кола на газ, но сега ако имам възможност да избирам пак бих си взел бензин и още на същия ден бих сложил ГИ!!! Единствената ми грешка беше, че една година карах на бензин преди да сложа газта
gollf_fff. написа:колега имаш 37% икономия както искаш така ги смятай ,но е така![]()
което ще рече на вместо да минеш 1000км за същите пари изминаваш 1370км както искаш така го смятай.
ти знаеш най добре как ти гори колата и всеки един си знае горенето така че аз ако сложа газ спестявам 5лв което пак е горе долу толкова кам 30% на 1.4 двигател.
PuShE_ написа:При градски цикъл газ (11/100х1.30=14.30лв)и бензин(10/100х2.35=23.50лв),разликата идва 9.20лв/100км,според мен инвестицията си заслужава,за 3-4 смени на маслото си ибиваш цялата кола
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта