Проблеми при ITV/TOTALTV/Satellite
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Проблеми при ITV/TOTALTV/Satellite
Някой да има проблеми с каналите при въпросните шушумиги. Всички канали са ми криптирани от тази сутрин. Платено е за месеца. Колл центъра дава само заето 

- marianchev
Re: Проблеми при ITV/TOTALTV/Satellite
Токущо се появиха повечето от каналите, но не в пълен състав.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти към кои си платил? Щото от сателайт казват, че тези дето са платили към тотал нямат ангажимент към тях, а пък на тези с задълженията от тотал им се прехвърляли задълженията към сателайт 

- marianchev
Платил съм си тестов пакет в офис в който досега съм плащал докато бяха ИТВ, после ТОТАЛ ТВ сега са Сателайт БГ. Картата ми е активна, но понеже са в тестов период стават аномалии - спиране на определени канали или на всички, разменяне на местата и т.н.
Взе че ми писна вече, аналоговата кабелна /то не че това е цифрова, ма нейсе/ си беше в пъти по-добре и ще се местя пак
Взе че ми писна вече, аналоговата кабелна /то не че това е цифрова, ма нейсе/ си беше в пъти по-добре и ще се местя пак

Тея 3-те "именца" (за мен не са друго) така и не се стабилизираха на пазара.Надявам се скоро да се оправят нещата та да ги пробвам, пък може и вълшебния заек с качествен сигнал да е при тях.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”