Изключително некоректно отношение на съфорумец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Изключително некоректно отношение на съфорумец
Колегата Pe6kata е много коректен човек. Купувал съм от него части, помагал ми е със съвети за моя Пасат В3. Защо лошите неща се случват на добрите хора? Желая на Pe6kata успешно решение на проблема.
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Пешка подкрепям те!
Ти за хубаво си го направил,а тоя пич не стига,че не го оценява ами има смелостта да ти пише такива л.с-та...
аре малко повече човечност бе хора
Ти за хубаво си го направил,а тоя пич не стига,че не го оценява ами има смелостта да ти пише такива л.с-та...

аре малко повече човечност бе хора

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Съжалявам за случката ти, неприятно е. Човека отсреща явно е некоректен
Ето това е истината, следващия път може би това ще направиш
pe6kata написа:М/у другото с транпспорта и монтажа, цената се върза като да си купя 2 гуми нови гуми среден клас!
Ето това е истината, следващия път може би това ще направиш

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Има и друго. До някъде е прав пича. Гледаш снимка, гледаш на живо и ги взимаш. Нали така? Ми в следващия момент решаваш, че си намерил по-хубави и ти е по на далавера даи си вземеш нови и решаваш да му ги върнеш. Лично аз не бих си ги взел обратно в интерес на истината, което не ме прави некоректен предполагам? Знам ли те какво ти е щъкнало в главата? Няма как да знам! Може да си ги монтирал и да си взел два три бордюра после, или да си карал и даи си ги направил квадратни за 10 минути на калояново или на някой полигон и заради тебе да са криви гумите? Пича вече са му дошли парите и ги е изхарчил за нещо, което му е трябвало? Какво правим тогава? Твърде много въпросителни според мене има. Не защитавам никой ама ... си направил грешка като си ги взел и не можеш да обвиниш никой, че не си ги взима обратно. И аз не бих си ги взел след като си ги видял и взел. За мен аз съм си прав и съм си коректен.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Според мен няма никакво значение дали съм щял да му се обадя от офиса преди да ги платя или след това- как ви звучи въпроса: " Гумите няма да ги взема, ако искаш мога да ги платя и да ги докарам до София за да не се набуташ с пари за доставката им?" Според вас какъв отговор бих получил?! И какво печеля аз от цялата работа по принцип. И тоя човек вместо да...
В действията си винаги съм издождал от принципа да се отнасям така, както би ми се искало да се отнасят с мен.
Преди малко пуснах на един колега от форума парите, за части, които ми беше пратил преди време! Говорим за една да речем средна работна заплата като сума. Нима и той е глупак? Не виждам проблем в думичката "доверие" когато говорим за форума.
Само да ви напомня, че тук не е пазар, не е "и-бей", това предполага едни по други отношения.
Голяма част от две коли разпродадох, в немалко случаи плащането е ставало когато дойде, никой не се е направил на луд никога досега! Хем говорим за хора дето не съм ги виждал. Мисля че някой хора доста подценяват форума като манталитет, да винаги ще има изключения няма начин, но тази случка по никакъв начин няма да ми повлияе в каквото и да е аспект.
Много хора които са наясно знаят какви средства отиват в колата ми, с 4 гуми... с тях и без тях, въпроса е принципен, просто спред мен се иска голямо безочие да отговориш по подобен начин... В крайна сметка хора има всякакви, всеки си преценя как и дали да се държи на положение
Лошото е че лицето е стар член на форума и сравнително активен, да беше някой търговец как да е... TDI-RS
п.п визоре, май нещо не четеш- писал съм му веднага след като съм се върнал от еконт, да не говорим че няма как да подкарам летни гуми навръх нова година, и при положение че съм сложил 4 чисто нови зимни.
В действията си винаги съм издождал от принципа да се отнасям така, както би ми се искало да се отнасят с мен.
Преди малко пуснах на един колега от форума парите, за части, които ми беше пратил преди време! Говорим за една да речем средна работна заплата като сума. Нима и той е глупак? Не виждам проблем в думичката "доверие" когато говорим за форума.
Само да ви напомня, че тук не е пазар, не е "и-бей", това предполага едни по други отношения.
Голяма част от две коли разпродадох, в немалко случаи плащането е ставало когато дойде, никой не се е направил на луд никога досега! Хем говорим за хора дето не съм ги виждал. Мисля че някой хора доста подценяват форума като манталитет, да винаги ще има изключения няма начин, но тази случка по никакъв начин няма да ми повлияе в каквото и да е аспект.
Много хора които са наясно знаят какви средства отиват в колата ми, с 4 гуми... с тях и без тях, въпроса е принципен, просто спред мен се иска голямо безочие да отговориш по подобен начин... В крайна сметка хора има всякакви, всеки си преценя как и дали да се държи на положение
Лошото е че лицето е стар член на форума и сравнително активен, да беше някой търговец как да е... TDI-RS
п.п визоре, май нещо не четеш- писал съм му веднага след като съм се върнал от еконт, да не говорим че няма как да подкарам летни гуми навръх нова година, и при положение че съм сложил 4 чисто нови зимни.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Пешка, има и друго. За един гума с 4мм грайфер и на 4 сезона е добра, за друг тая гума е "закърпване на положение". Да не се обиждат колегите, ама голяма част от гумите, които гледам по обявите са точно тип за "закърпване".
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
pe6kata написа:Само да ви напомня, че тук не е пазар, не е "и-бей", това предполага едни по други отношения.
А какво е според теб? Широк кръг от приятели? Не бъди наивен, това си е точно пазар, при това нерегулиран и нерегламентиран. Визор изказа много правилна гледна точка, не че твоята е погрешна.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Няма база за сравнение м/у гума висок клас и гума нисък клас, дори и гумата е карана, стига да е в добро състояние, но това е една друга тема... Гумите са пирели еуфория, рън флат, това е гума над 300лв/бр като нова. Ако бяха в състоянието в което се описваше- перфектна гума с 6мм протектор- абсолютно си заслужаваха парите.
Това което дойде, в това състояние просто никога няма да тръгна да го купувам, няма да се стигне до въпрос за пари, даже...
Пак казвам, не става въпрос за пари, дали си заслужават парите и т.н....
По снимка, особено пък ако не е детайлна, няма как да се разбере състоянието им. Щом човека ми пише че е перфектна, 6мм грайфер, значи е 6мм. Да, но идва и виждаш че грайфера е почти до първия ограничител, пределно ясно става че това няма как да е така. Мисля че писах колко съм отмерил...
И такива писаници за бордюри, писти и т.н са несериозни. Визор може да си пише хипотезите, но визор не знае че като кажа нещо и си държа на думата. На единия ден се уговаряме, на другия ми ги пуска, какви други гуми да съм харесал, какви 5лв
Както казах съобщенията ми стоят, има си дати на тях, необходимо ли е да ги кача?! Човека беше уведомен в същия ден, парите му пристигат на другия ден, какво да изхарчи
Да не забравяме че вместо пари, можеше да пристигнат гуми и куриерска такса!
Това което дойде, в това състояние просто никога няма да тръгна да го купувам, няма да се стигне до въпрос за пари, даже...
Пак казвам, не става въпрос за пари, дали си заслужават парите и т.н....
По снимка, особено пък ако не е детайлна, няма как да се разбере състоянието им. Щом човека ми пише че е перфектна, 6мм грайфер, значи е 6мм. Да, но идва и виждаш че грайфера е почти до първия ограничител, пределно ясно става че това няма как да е така. Мисля че писах колко съм отмерил...
И такива писаници за бордюри, писти и т.н са несериозни. Визор може да си пише хипотезите, но визор не знае че като кажа нещо и си държа на думата. На единия ден се уговаряме, на другия ми ги пуска, какви други гуми да съм харесал, какви 5лв

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Погледни от хубавата страна на нещата
за тия пари си получил безценен урок!Пък колегата с такова мишкуване най-много да му счупят краката някъде милионер няма да стане!УСпех

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Направил си една много голяма грешка!Взел си гумите и след това си се свързал с продавача!В този случай е трябвало да му се обадиш,като си бил в еконта и да му кажеш какво си решил!Той е сгрешил само в едно-не е написал колко точно е грайфера!НО е сложил опция прегледай преди да платиш!Така че не виждам какво лошо е направил!
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
k_garchev написа:Той е сгрешил само в едно-не е написал колко точно е грайфера!
Сгрешил или увеличил? Нали се сещаш, че ако напише грайфер 4мм, никой няма и да погледне обявата, камо ли да се върже

Гадното е че тръгваш да правиш услуга, а хората се ебават с теб..
Всякакви хипотези може да си развиваме тука, ама човека си те е преебал!
Щото нали се сещате, че примерно можеше да каже, че не ги иска след 1 месец, а пешката да му ги пуска на следващия ден? Ей ти отношение!
Всякакви хипотези може да си развиваме тука, ама човека си те е преебал!
Щото нали се сещате, че примерно можеше да каже, че не ги иска след 1 месец, а пешката да му ги пуска на следващия ден? Ей ти отношение!
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
За две години никога не съм имам проблеми с колеги от форума с това мога да се похваля.За миналата седмица с 3 пратки си скъсах нервите и получавах и изпращах.Мисля да спра да ползвам тази ускуга които иска да доиде да си вземе нещо.Страшни цървули се навъдиха в тоя форум.
Бих постъпил като пешката,само в случай че се касае за познат или приятел...
Малко офф, ама дали не е добра идея хора, които са под определен брой мнения или прекаран определен времеви период във форума, да не могат да ползват разделите за търговия?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”