Бензиностанция с лъжещи касиери - ЛукОйл

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Re: Бензиностанция с лъжещи касиери - ЛукОйл

Мнениеот Lepoev » Съб 19 мар 2011 1:00

Petrolhead написа:И както обикновенно Метито е на ниво.
Как могат да съществуват такива к......, просто не го проумявам. Жената си е напълно права, запомнила ти мутрата и си иска парите, а ти като един качествен човешки материал се правиш на ощипан, нищо че не е минал бай ганьовския номер

Какво се правя на ощипан бе колега аз утре ще отида и ще ги вдигна във въздуха :banghead: С какво ми е запомнила мутрата като там зареждам 1-2 пъти месечно пък и излиза с номера,че съм дължал пари на колежката и. Не съм за 15 лева още по малко за 5 просто се дразна,че те прават на луд и съм сигорен,чр не съм единствения измамен.
А и да кажем наистина ми е върнала 15 лева отгоре аз виновен ли съм,че оная овца ми е дала повече? Ми и аз съм работил в Фантастико преди 5 години и бях върнал 50 лева отгоре на един пич знех го кой е казах му каза ми да съм му казал тогава на на другия ден платих си ги от джоба и забравих случая в който си бях виновен,ама тук да ми каже,че преди 2 месеца съм заредил и ми върнала повече и да и ги върна не да си ..... майката това си е измама при положение,че почти винаги дават точна сума и 5 лева зареждам почни никога та няма как да ми е върнала 15.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 19 мар 2011 1:02

Welcome back :lol:

Ти си луд,никогаш няма да им дам такива пари на въздушна партия

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 19 мар 2011 1:09

Мети, пак ли ти бе слънце незалязващо scare

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 19 мар 2011 1:09

Взели са го за лимонка на него не му се е разправяло, но ще попаднат на някой фен дето за 1ви път зарежда там, и тогава ще чуят звездите, направо ще им сдробат зелките :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Съб 19 мар 2011 1:12

Все си мисля че касиерка на бензиностанция опасана с камери е по-малко вероятно да се прави на луда отколкото джедая мети

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 19 мар 2011 1:16

Такъв варянт няма :idea: Какво го боли МЕТИ че касиерката му е върнала 15 лева отгоре....това първо, след като му ги е дала да се оправя, тя е касиерка не МЕТИ. 2ро не се разбра точно какво е станало, тя му е върнала 15 лв или е заредила за 15 и той и е казал да го пише на тефтера :screwy :drunk ... и в 2та случая касиерката си е абсолютно виновна...не може да дава на вересия или да връща по-голяма или по-малка сума, в случая камерите няма да и помогнат много много mhihi

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Съб 19 мар 2011 1:19

Нормалните хора като им върнат повече си казват. Ако се усетят в последствие се връщат. Всичко останало е циганска работа.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 19 мар 2011 1:25

Мети, работиш в системата човече. Инсталирането на камери в тея обекти е по изискване на МВР. Постарай се да научиш какъв е срока за съхранение на тея записи, изискай този на който се вижда как си ги завлекъл, и да се приключва.
Като го нямат....Амин.
Ако си ги завлекъл....за кво ти беше тая тема.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 19 мар 2011 1:27

Petrolhead написа:Нормалните хора като им върнат повече си казват. Ако се усетят в последствие се връщат. Всичко останало е циганска работа.

Да но няма такъв случай,няма да се циганча за 15 лева :!: Просто това си е чиста измама за това се дразна ако имаше такъв случай щях да ги върна много ясно :!:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 19 мар 2011 1:30

bobocamaro написа:Мети, работиш в системата човече. Инсталирането на камери в тея обекти е по изискване на МВР. Постарай се да научиш какъв е срока за съхранение на тея записи, изискай този на който се вижда как си ги завлекъл, и да се приключва.
Като го нямат....Амин.
Ако си ги завлекъл....за кво ти беше тая тема.

Утре като отида ще разбера,но точно както ти каза няма за какво да пускам тази тема ако съм ги завлякъл,а до колкото знам като работех в Шел преди 2 години записите от камерите се пазахе 1 месец,но тук случаят е от преди 2 месеца,а не се знае дали избщо съм и зареждал тогава това са просто приказки,но ще разнище този случай

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 19 мар 2011 2:09

:063: Побъркваш ме,летописецо...като работих във Фантастико преди 5 години...като работих в Шел преди 2 години...

Не се занимавай с глупости,бития бит,е@ания - е@ан.Ако оная ти е върнала повече,да е внимавала,не сега да ги търси.А това,че си я оставил да не ти върне 5те лева,подсказва само,че ти си знаел,че дължиш пари и за това не си вдигнал панаир.Всеки нормален би го направил.Просто си знаеш,че оная преди време ти е дала повече и за това си си траел сега.

А записите се пазят 1 месец от вътре и 6 от банкомата,ако има такъв.

thejackal7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thejackal7 » Съб 19 мар 2011 2:55

ха-ха-ха,ебати цирка айде стига бе,нема такива балъци :обичам ви :обичам ви :обичам ви

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 19 мар 2011 6:30

Защо все на другите се случват интересните неща?!? :cry:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Съб 19 мар 2011 7:04

groznika написа:Защо все на другите се случват интересните неща?!? :cry:

Щото си малък, мил и добър.

ПС Е и малко зъл ихихихи

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Съб 19 мар 2011 7:42

Meти написа: С какво ми е запомнила мутрата като там зареждам 1-2 пъти месечно

Мети, те не ти запомнят мутрата. Ако някой "избяга" без да си плати, в офиса имат камери и му виждат номера. В повечето случаи пращат преписка до полицията, а ченгелите идват до вас да те "поканят" да идеш да си платиш. Не се прави на луд, а иди при управителя (днес е работен ден) и му искай обяснения и да ти покаже на камерите как не си плащаш. Ама за малки суми (10-20 лева) никое ченге няма да си направи труда, така че е възможно и да си ги избиват на твой гръб.Аз ако бях на твое място какъв цирк щях да вдигна-не ти е работа...А съвсем друг е въпросът, ако наистина им дължиш кинти-това значи че щом бъдещото длъжностно лице се прави на ударен в подобни ситуации, какво ли трябва да направи един "обикновен" гражданин без значка? Направо да ги ограби с пистолета и после да се сърди, че го търсят куките?... Аман! mhihi mhihi mhihi

П.П. Аз от няколко години работя в ОМВ, така че ти казвам това от личен опит :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”