Навигация Android - инфо, карти, полезни съвети. iGo
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Навигация Android
Това че е кодиран към оператор/предполагам Виваком/няма абсолютно никакво значение.Внимавай с резолюцията.Нещо не правиш както трябва.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз инсталирах IGo и Sygic. IGo повече ми допада само че е доста орязана от към функции - примерно няма опция за задаване на точни кординати.. Май Sygic е по-добрия вариант
Кажете от къде да намеря карта на европа, че не ми се четат 20 страници в андроид форума

Кажете от къде да намеря карта на европа, че не ми се четат 20 страници в андроид форума

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всики колеги за предложенията и особено на колегата Antonio87 за предложения линк - инсталирах приложението и тръгна перфектно. Тези дни ще го пробвам и на полеви условия. Ако можете да предложите линк за нови карти и пр. ще се радвам! Поздрави!
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Благодаря на всики колеги за предложенията и особено на колегата Antonio87 за предложения линк - инсталирах приложението и тръгна перфектно. Тези дни ще го пробвам и на полеви условия. Ако можете да предложите линк за нови карти и пр. ще се радвам! Поздрави!
Благодаря колега нали сме тук да си помагаме аз съм със същата от този линк и работи перфектно дори и гласовата навигация си е на български и има и доста екстри ,радвам се че съм помогнал

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Antonio87 написа:mania написа:Благодаря на всики колеги за предложенията и особено на колегата Antonio87 за предложения линк - инсталирах приложението и тръгна перфектно. Тези дни ще го пробвам и на полеви условия. Ако можете да предложите линк за нови карти и пр. ще се радвам! Поздрави!
Благодаря колега нали сме тук да си помагаме аз съм със същата от този линк и работи перфектно дори и гласовата навигация си е на български и има и доста екстри ,радвам се че съм помогнал

Из Пловдив работи с доста сериозна точност. По-нататък ще я пробвам и навън.
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Благодаря на всики колеги за предложенията и особено на колегата Antonio87 за предложения линк - инсталирах приложението и тръгна перфектно. Тези дни ще го пробвам и на полеви условия. Ако можете да предложите линк за нови карти и пр. ще се радвам! Поздрави!
Ето и последната карта на TeleAtlas (Bulgaria_83_TA_2010.09_101119) заедно с последните POI на TeleAtlas:
http://www.multiupload.com/PRMUMVEDXL
файлове за подробни 3D сгради(слагат се в папка iGO/content/building):
http://www.multiupload.com/TDD1ET2419
Нова карта на България от Navteq. В архива са картата и POI
Bulgaria_83_NQ_2010.Q3_101214: http://www.multiupload.com/BPSRAXQ
надявам се да свърши работа

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Тези трите за IGO ли са?
А какво става ако сложа повече от една карта - подобрява качеството или се обърква?
А какво става ако сложа повече от една карта - подобрява качеството или се обърква?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Тези трите за IGO ли са?
чете само най-новата

- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:mania написа:Тези трите за IGO ли са?
чете само най-новата

- iwian
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако искаш да ползваш повече от една карта (но не едновременно) търси мапчейнджър.
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=74&t=5943
iGo винаги използва картите от папка 'map' а той ти преименува папката с картите и рестартира iGo-то за да се заредят новите карти.
Ако си с картите на Телеатлас и искаш да минеш на Навтек просто папката 'map' става 'map_ta' а 'map_nt' става 'map'
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=74&t=5943
iGo винаги използва картите от папка 'map' а той ти преименува папката с картите и рестартира iGo-то за да се заредят новите карти.
Ако си с картите на Телеатлас и искаш да минеш на Навтек просто папката 'map' става 'map_ta' а 'map_nt' става 'map'
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Как как,за сменянето на картите с иГО,примерно искам да си сложа и френска,как да процедирам ?
И тия 3д карти къде да ги сложа,в коя папка ?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой да има линк за последната карта на Телеатлас за Гърция?
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:Как как,за сменянето на картите с иГО,примерно искам да си сложа и френска,как да процедирам ?
колега ти е написано къде да ги сложиш слагат се в папка iGO/content/building просто теглиш фаила от линка и го слагаш там в тази папка

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Така и направих,до сега висях на терасата,ама нещо никаква промяна не виждам.Как трябва да изглежда ?
А и са 3 файла,от които единия е с различно разширение.
А и са 3 файла,от които единия е с различно разширение.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”