Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот icoico » Съб 19 мар 2011 22:16

KirilGeorgiev написа:Те скъпите коли да не зареждат на по ниска цена горивата Какво значение има какво караш?

И какъв доход имаш като караш кола за 50 000 евро и ти е скъп бензина?Хайде малко по-сериозно моля.От тая патаклама ще се пръкне поредното национално-движение-граждани-за-еди-кво-си и поредния Христос спасител на нацията...а правешкия деребей най много да си го премести в другия крачол и да съкрати половината персонал на бензиностанциите,щото те само у нас не са на самообслужване,ако не знаете...

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 19 мар 2011 22:24

Земи се спри защото само глупости пишеш Тези със скъпите коли протестират защото ако положението в България не се подобри много скоро ще минат на по евтини а тези с по евтините ще ходят пеша

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Съб 19 мар 2011 23:20

KirilGeorgiev написа:Земи се спри защото само глупости пишеш Тези със скъпите коли протестират защото ако положението в България не се подобри много скоро ще минат на по евтини а тези с по евтините ще ходят пеша

Тези със самолети ще преминат на хеликоптери , оти данъка им е по малко и ручат по-малко нафта , айде стига моля те mhihi :applause: . Помисли малко :idea: .

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 19 мар 2011 23:28

Не оти ручат по малко нафта а оти доходите са им свити защото потреблението в България е страшно ограничено и те нямат доходи за да си го позволят

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 19 мар 2011 23:33

Ето ви един искрен човек за нещата въобще да ви каже. Особено след 4:45 мин. ГОЛЕМ :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 19 мар 2011 23:58

KirilGeorgiev написа:Не оти ручат по малко нафта а оти доходите са им свити защото потреблението в България е страшно ограничено и те нямат доходи за да си го позволят

...и един мармот завива шоколада... mhihi mhihi Оня айдук Николай Банев,дето кризата го свалила от самолет на Майбах и той ше се нареди пред Лукойла с шепа жълти стотинки :Mr Green Fun

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Съб 19 мар 2011 23:59

icoico написа:И какъв доход имаш като караш кола за 50 000 евро и ти е скъп бензина?Хайде малко по-сериозно моля.От тая патаклама ще се пръкне поредното национално-движение-граждани-за-еди-кво-си и поредния Христос спасител на нацията...а правешкия деребей най много да си го премести в другия крачол и да съкрати половината персонал на бензиностанциите,щото те само у нас не са на самообслужване,ако не знаете...

е добре бе дали караш кола за 100000 или за 1000 лева рразликата е че на тоя дет е дал повече пара има по-големи финансови възможности, а не че не го бърка 20-50 ст в повече.Айде кажи цените щяха ли да паднат ако не беше станал този протест, който ще става по ожесточен.ае стига стига с тва ти караш кола за еди колко си кво те бърка...добре че повечето хора не мислят като тебе.Ако ти харесва да те управляват кавали които мислят само как да ти го начукат....ни та биа
този протест е израз на недоволството на народа срещу цирка, който ни управлява, ама кой да се сети
в крайна сметка народа казва какво ще става...

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 20 мар 2011 0:02

Говоря за хора който си изкарват парите с работа

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 0:29

quattro^^ написа:...Айде кажи цените щяха ли да паднат ако не беше станал този протест, който ще става по ожесточен.ае стига стига с тва ти караш кола за еди колко си кво те бърка...добре че повечето хора не мислят като тебе.Ако ти харесва да те управляват кавали които мислят само как да ти го начукат....ни та биа
този протест е израз на недоволството на народа срещу цирка, който ни управлява, ама кой да се сети
в крайна сметка народа казва какво ще става...

Айде кажи с колко "паднаха" цените и какво те кара да мислиш, че е заради протеста?Те затова все кавали ни управляват,защото всеки път кълвем на една и съща стръв,ама вие пък в момента кълвете направо на гола кука,ако наистина си повярвал, че народът казва какво ще става :Mr Green Fun И като уволнят наистина половината персонал на бензиностанциите,защото отдавна трябваше да стане,но нямаше предтекст вие като народ по-умни ли ще се почувствате?

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 20 мар 2011 0:50

ами 15ст надолу малко ли е :?: това при първия протест само.ти миньор ли беше къф беше не помня е незнам колко взимаш ама като не бъркат цените мести си го у другия крачол и не чети и пиши на тая тематика.защо паднаха цените тая седмица кажи ми моля те :roll: и после ми кажи с местене на уя от единия в другия ти горд ли се чувстваш, по-умното явно е това аа :?:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 1:06

quattro^^ написа:ами 15ст надолу малко ли е :?: това при първия протест само.ти миньор ли беше къф беше не помня е незнам колко взимаш ама като не бъркат цените мести си го у другия крачол и не чети и пиши на тая тематика.защо паднаха цените тая седмица кажи ми моля те :roll: и после ми кажи с местене на уя от единия в другия ти горд ли се чувстваш, по-умното явно е това аа :?:

Пиша защото ме засяга.А ти доколкото си спомням караш на водород-теб пък какво те засяга цената на бензина?И не ми дръж тоя тон ако обичаш,не си в коридора в голямо междучасие :!:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 20 мар 2011 2:29

Той работи у "строителния бранш" в ГДР ненам точно какво го засяга :roll:

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Нед 20 мар 2011 7:15

Колеги сменихме темата за горивата с лични спорове. Аз искам да попитам (зачото наистина незнам) какъв е тоя акциз, къде отиват тея пари, кои ги прибира, и как преди е мойело без него а сега като се заговори за ЕС и хоп- акциз. Какво правят с тея пари? Кърпят дупки? Полагат маркировка? Аз лично не съм Видял нищо такова да се прави наскоро в Бг.А всеки които е излизал зад граница знае качеството на пътищата в ЕС. Аз тук също в един личен спор с колега които е против казах- защо на мен не ми вдигат заплатата за съшия труд а същото гориво добито и преработено по същия начин и с същото качествоо поскъпва? Искаме ЕС и цените там, ок но и техните заплати а не само цените. И мисля че не е нормално да седим и да си траем и всеки да си псува пред тв когато чуе за повишение но да не правим нищо.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 8:51

Matematiks написа:Той работи у "строителния бранш" в ГДР ненам точно какво го засяга :roll:

Аз работя за българска фирма и плащам здравни и социални осигуровки в България в максималния възможен размер,споменавал съм го някъде.От моите пари на теория държавата плаща обезщетение на безработния мениджър,бивш продавач на мобилни телефони,който пак на теория се води основен организатор на тъй наречения протест(2.53) минута от клипа
http://www.youtube.com/watch?v=yiUGBzTu ... re=related
Можеш ли да кажеш същото за себе си?Колегата куатро понеже е от Пловдив може ли да ми каже против какво протестират хората,които се мярват в кадър на 5.20 минута?Знаеш ли мутрите кога излизат на протест?Аз знам щото бях на мястото когато прословутия Косьо Самоковеца превземаше парламента на 10 януари 1997ма,а ние народа му бяхме"пердето"тогава...И каква е тая обосновка "тия дето имат пари протестират,защото ще им намалеят парите"?Той и Валентин Златев се оплака от същото-дали утре няма да излезе и той да зарежда с жълти стотинки на собствената си бензиностанция?
А цените паднаха ли наистина с 15 стотинки?Защото последно някой каза,че МОЖЕ да паднат,АКО някакви мерки сработят?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 20 мар 2011 8:58

icoico написа:Аз работя за българска фирма и плащам здравни и социални осигуровки в България в максималния възможен размер,споменавал съм го някъде.

Какви са ти доходите - месечно?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”