Проблем с ел.стъкло
-
Stakooo
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ел.стъкло
Колата е VW Polo 99-та, и ме интересува откъде мога да закупя пластмасови водачи за предното шофьорско ел.стъкло ? От Велико Търново съм. Ако не намеря от нашата област, не ме бърка да поръчам и от интернет. Благодаря предварително!
Re: Проблем с ел.стъкло
Колега, щом ще купуваш се поинтересувай малко от къде можеш да си намериш същите, само че метални. Във Варна ги има за около 20 лв
-
Stakooo
- Автомобил:
- Двигател:
Точно затова пускам тема тук, за да разбера откъде мога да си купя тези водачи, сега разбирам, че по-добре да се купят метални
Но пък разбирам, че трудно се намират... Ще ме опътите ли нанякъде ??
Където видиш алармаджия на пътя слез и го питай, той ще ти каже от къде можеш да си намериш, а може и той да ти го смени. Те са хората които се занимават с това. Успех!!!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Побългарявай,аз така направих!Пробих дупка с нагоре6тена игла,вкарах джамека във водачите и слагаш един малък джамджииски пирон!Само го позакриви да не излезе!Ако са ти строшени,ебай (англииският) ше дойдат за седмица от съседна турция!Аз за голфа си поръчах,евтини дойдоха в София са по скъпи!Както и ги взех от пощата до нас 
За мое щастие при мен беше изкъртена цялата задна греда на прозореца (където върви държача). Преди да отворя кората си мислех че е задния държач, ама се оказа гредата и 3 часа си играх с болчета и гайки докато го оправя.(по-здраво от яйце стана
). Поздрави 

-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Stakooo градски, отиваш при владо юруков(от шоурум на тойота слизаш на долу, ако не се лъжа) и там си казваш модела на полото отварят каталога и дават.
-
Stakooo
- Автомобил:
- Двигател:
grishitu написа:Stakooo градски, отиваш при владо юруков(от шоурум на тойота слизаш на долу, ако не се лъжа) и там си казваш модела на полото отварят каталога и дават.
Мерси, ще проверя!
Моите ги сменях преди година 4лв беше броя и до последно нямаше проблем с тях но се разделих с колата.
-
Stakooo
- Автомобил:
- Двигател:
@grishitu, благодаря ти! От цяла търновска област, само там намерихме тези водачи, но пък се оказа, че частта, която се е счупила не е водач, а някаква друга пластмаса (бяла на цвят беше) xax... Сега като се пооправи времето, ще му мислим... Според вас какво може да е?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То няма друга пластмаса!
)
Баш водача си е това, той е бял на цвят!
Баш водача си е това, той е бял на цвят!
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
я дай една снимка на това дето ти се е счупило, а и там където сте ходили има най-богатия асортимент от пласмасови елементи по колите(всичко го гледат от каталога, жената там е много учтива и услужлива).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”