Купих си нормална хладилна чанта с тея охладителните елементи (взех 8 бройки по 200Т квото и да значи това 200Т)....наредих пълна чанта и напитките стояха хладни поне 36 часа. Не бяха студени, а хладни, което пак е добре спрямо температурите и часовете на които беше подложено на изпитание. Доволен съм, за пътувания до 12 часа ще е просто идеално
Хладилни чанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи да споделя какво направих и с какви впечатления съм....
Купих си нормална хладилна чанта с тея охладителните елементи (взех 8 бройки по 200Т квото и да значи това 200Т)....наредих пълна чанта и напитките стояха хладни поне 36 часа. Не бяха студени, а хладни, което пак е добре спрямо температурите и часовете на които беше подложено на изпитание. Доволен съм, за пътувания до 12 часа ще е просто идеално
сега ще си закупя още такива охладителни елементи от тук (2х400 струват 1 Евро, а не както кожодерите в България 1х200 да струва 1,50 лева) и мисля, че ще е още по-добре....
buFka написа:Значи да споделя какво направих и с какви впечатления съм....
Купих си нормална хладилна чанта с тея охладителните елементи (взех 8 бройки по 200Т квото и да значи това 200Т)....наредих пълна чанта и напитките стояха хладни поне 36 часа. Не бяха студени, а хладни, което пак е добре спрямо температурите и часовете на които беше подложено на изпитание. Доволен съм, за пътувания до 12 часа ще е просто идеалносега ще си закупя още такива охладителни елементи от тук (2х400 струват 1 Евро, а не както кожодерите в България 1х200 да струва 1,50 лева) и мисля, че ще е още по-добре....
ми то като я напълниш с охладителни елементи няма да ти остане място за яденето
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ila написа:buFka написа:Значи да споделя какво направих и с какви впечатления съм....
Купих си нормална хладилна чанта с тея охладителните елементи (взех 8 бройки по 200Т квото и да значи това 200Т)....наредих пълна чанта и напитките стояха хладни поне 36 часа. Не бяха студени, а хладни, което пак е добре спрямо температурите и часовете на които беше подложено на изпитание. Доволен съм, за пътувания до 12 часа ще е просто идеалносега ще си закупя още такива охладителни елементи от тук (2х400 струват 1 Евро, а не както кожодерите в България 1х200 да струва 1,50 лева) и мисля, че ще е още по-добре....
ми то като я напълниш с охладителни елементи няма да ти остане място за яденето
а....има има, ще махна по малките елементи и ще ги заменя с по големи
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”