Данък Голф 3 какво да очаквам ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Данък Голф 3 какво да очаквам ?
колеги 3 години не съм си плащал !данъка! на колата а тя е Голф 3 1.4 44wv 92г даже не съм я завеждал в общината какво да очаквам ?
Последна промяна от galov80 на Вто 22 мар 2011 18:52, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Данак Голф 3 какво да очаквам ?
нищо,можеш да я продадеш и без да си я зачислил поне тука може ,след като 3 години не си недей да ходиш и сега,според мен
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG

Иначе можеш да очакваш глоби !
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
galov80 написа:колеги 3 години не съм си плащал данака на колата а тя е Голф 3 1.4 44wv 92г даже не съм я завеждал в общината какво да очаквам ?
колега по принчип зависи в коя община живееш на голфа ми в община казанлък 1,6 75 к.с 94г платих 11 лв, и нещо

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
galov80 написа:колеги 3 години не съм си плащал данака на колата а тя е Голф 3 1.4 44wv 92г даже не съм я завеждал в общината какво да очаквам ?
Очаквай да платиш 50-60лв!Всичко зависи от общината където ще я регистрираш!
Все някога ще трябва да го плати и ще саму повече лихвите и глобите!kombi tdi написа:нищо,можеш да я продадеш и без да си я зачислил поне тука може ,след като 3 години не си недей да ходиш и сега,според мен
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
след 2-та година давноста пада и трябва фактически да платиш само за една година ако искат да ти наложат глоби кажи че давноста от 2 години е минала по закон е така ,нищо не могат да ти направят
Добре де , не е ли този срок за глобата след като я регистрира ? Тоест регистрираш я ,минават 2г и тогава пада ? И трябва да плати за всички предни години...
-
- Автомобил:
- Двигател:
feikot колега имам чуството че ти седиш по цял ден на pc-to и дебнеш кои ще згреши и си голям тарикат като обиждаш а дали като се засечем ще ми кажеш олигофрен? комлексиран тип
-
- Автомобил:
- Двигател:
а сега по темата трябва да продам колата и за това питам
Някъде четох,че тарикатлъка е отиваш в некоя банка и плащаш данък за последната година (по твое усмотрение) .След това при Нотариуса и си я продал,но какво се случва в общината като не си я завел там незнам и ми много интересно ,ако някой сподели ?
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
ако до 2-та година след покупката не я регистрираш след изтичането на 2 години и 2 месеца не могат да те глобят за нищо защото е минало давноста на адмистратиеното нарушение ,но като се замисля щом не е зачислена по добре недей,така или иначе новия собственик ще сменя талона и ше се води на негово име и той ще си я зачислява
Е значи караш си я 10 години и не плащаш нищо. Намираш будала да му я продадеш, той я регистрира и после бракува(кара) прави квото ще ,а теб няма да те погнат че 10г не си плащал данък, просто щото не си я завел ????
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако колата не е регистрирана в данъчното, глобата е от 20 до 200 лева! (моли се да е 20 )
За тея 2 години може да платиш до 70 лева само за данъка, за глобата не се знае!
И ако си мислиш че ще я продадеш без да платиш данъка се лъжеш! Нотариуса без платен данък няма да я прехвърли!
И не си мислете че като са минали 2 години няма да ви сложат глоба! Жестоко се лъжете! Ще отидеш да си смениш личните документи и там ще те върнат точно за това, у ще умреш от срам!
Та ходи си плати надъка, вземи 100 леа с теб и си ти!
За тея 2 години може да платиш до 70 лева само за данъка, за глобата не се знае!
И ако си мислиш че ще я продадеш без да платиш данъка се лъжеш! Нотариуса без платен данък няма да я прехвърли!
И не си мислете че като са минали 2 години няма да ви сложат глоба! Жестоко се лъжете! Ще отидеш да си смениш личните документи и там ще те върнат точно за това, у ще умреш от срам!
Та ходи си плати надъка, вземи 100 леа с теб и си ти!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
ahhi написа:Е значи караш си я 10 години и не плащаш нищо.????
Не е точно така, наскоро човек във форума изрева, че е получил покана от данъчните да си регистрира колата. Тоест това инфо е подадено от КАТ към тях и валса приключва.
Не разбирам защо аз плащам като поп по 117 лева данък, явно простея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги благодаря за уточнението
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”