Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот orbital » Нед 20 мар 2011 9:14

Хора, стига сте се карали, какво делите не мога да разбера.Били паднали цените или не били паднали заради първия протест.По важното според мен е да не спираме до тук, а да си отстояваме исканията и на втория протест и на третия и така докато тези управници видят, че трябва да направят нещо ,народът изнемогва вече,на всеки му е криво,на всеки му е тежко.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 11:49

parno написа:Какви са ти доходите - месечно?

Този въпрос не се задава на север от Букурещ-смята се за нетактичен :Mr Green Fun Но ще ти кажа-средния за страната.200-220 часа на месец 3000 метра под земята(хоризонтално,не отвесно :wink: )Немците наоколо,доколкото изобщо виреят в тоя бизнес получават малко повече.Но не много.Криза-преди десет години не беше така.Единственият от тях който идва на работа с "Мерцедес" се казва Мустафа mhihi Та в каква връзка питаш?
Между другото-паднаха ли цените или не паднаха- последно?

Потребителски аватар
tontoni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tontoni » Нед 20 мар 2011 11:52

Колеги днес ще има ли протест в София??? Къде ще е?

Последна промяна от tontoni на Нед 20 мар 2011 12:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 20 мар 2011 11:56

tontoni написа:Колеги днес ще има ли протест в София??? Каде ще е?

Вторият протест е на 27-ми те там пише
http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... aebdeaa0a8

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 20 мар 2011 11:57

tontoni написа:Колеги днес ще има ли протест в София??? Каде ще е?

Не, другата седмица е - http://www.gorivo.org

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 20 мар 2011 12:16

icoico написа:Между другото-паднаха ли цените или не паднаха- последно?
Сериозно ли те интересува толкова или само си пишеш колкото да не заспиш, след като не живееш и зареждаш тука? :roll: Или може би нарочно само подстрекаваш хората в тая тема, откакто е пусната? :roll: Щото аз лично останах с такова впечатление. :roll:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 20 мар 2011 12:29

Стига сте се джафкали бре хора! АКо бяхте и на протеста толкова смели, и знаехте какво искате, щяхте да свалите бензина на 1 лев! Правим протести обаче "Мирни" Но въпреки това, сме направили впечетление у властващите и вижте свалиха с 10 стотинки горивата! Представете си ако всеки който "Реве" у форума отиде там да се жалва, дали няма да промени нещо! Иначе тука е най-лесно да се "Ребчиме като петли"
Всички сме философи! Аз лично не съм присъствал на протеста шот пътя ми е 400 км отиване и връщане и няма как да дойда! Но със голям кеф и гордост ще отиде, защото знам какво искам, нали знаете, кой си търси правата, този който знае че има такива! Тези дето не си търсят правата, има нещо!
Та държавата трябва да я управлява народа, а не врътовръзкаджиите горе дето харчат по 20 бона за тоалетна хартия!

п.п На другият протест дано имам възможност да дойда!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 20 мар 2011 12:44

Да мога да кажа същото- около 200-300 лева ми се одържа от заплатата всеки месец :shock
И пак тарикатлъци :lol: -взимаш 2000+ евро заплата,а те осигуряват върху 2 бона лева :D (толкова си спомням че бе максималния праг).Да ти кажа взимаш 4 пъти повече от мен а плащаш 30% повече осигуровки-некси сметката не ми се връзва!

Тва с плоския данък беше най голямата глупост също,и облагодетелстване на по-богатите

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 20 мар 2011 13:26

icoico написа:

питах те конкретно 2 въпроса не увъртай с водорода, никъде не съм писал че карам на водород.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 14:00

quattro^^ написа:
icoico написа:

питах те конкретно 2 въпроса не увъртай с водорода, никъде не съм писал че карам на водород.

Така:
quattro^^ написа:
icoico написа:...

ся незнам кви системи сте гледали в нета вие аз с очите съм видял същата клетка в действие и икономията е наистина голяма на вода е измислено и хората карат, но си траят щото им се живее, а плямпачите като вас видели не видели и всеки приказва по дефолт.и между другото колега ицо на квадрат водата има много повече енергия отколкото си мислите всички и тя не се изчерпва с пускането на казанчето в тоалетната

quattro^^ написа:...и тва ся кво общо има :roll: аз ти казвам че сам го видял с очите си ти ми говориш как мамели хората...

quattro^^ написа:другата седмица човека който я констуира ще дойде и в най-скоро време ще почва продажба.

Оттук:
viewtopic.php?f=59&t=96142&hilit=%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%BB%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0

И какво,с очите си ли видя как Валентин Златев се ... оцапва от страх и сваля цената на бензина с цели десет стотинки?
Matematiks, плащам толкова осигуровки колкото ми поиска държавата.И само в България на година по един или друг начин зареждам бая сериозни количества бензин.И ако опре дотам ще изляза (пак)на протест не,ами оттатъкно,но ще избягвам да протестирам заедно с хора с един пръст дебели ланци и няма да слушам Слави да ми пее"нема такава държава"-има,Славчо, и ти си натрупа паричките точно в нея :idea: Нали всичките европейски доходи искате,е в Европата когато хората искат доходи се обръщат към/оправят с/стачкуват срещу работодателите си.Само братята индоевропейци рИват "Искаме държавата да ни оправи",щото си нямат работодател...а вие?

Последна промяна от icoico на Нед 20 мар 2011 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 20 мар 2011 14:11

Няма да чета цялата тема, щото и без тва само се реве, но ако се абстрахираме малко от "доходите" тук, каквито и да са. В софия аз ден БЕЗ задръстване не съм виждал...Било криза, били високи цените, а в 17ч от т.А до Т. Б се стига за 1ч с кола... Елементарната логика води до това че когато дадена стока поскъпне - хората намалят потреблението, тук в БГ тази логика не работи. /сами знаете защо: "Ке умрем гладен но подобието на кола ще си го карам". И т.н Аз драстично намалих потребленито но така стоят нещата, защо и Вие не го направите ? Общината е осигурила транспорт а има и други начини за предвижване..

P.S Почвайте ранилката. :beer

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 20 мар 2011 14:59

icoico написа:

Къде съм писал, че АЗ карам на водород :?: още в оная тема видях признаци на слабоумие ама тука вече ескалира...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 20 мар 2011 15:01

icoico написа:Нали всичките европейски доходи искате,е в Европата когато хората искат доходи се обръщат към/оправят с/стачкуват срещу работодателите си.Само братята индоевропейци рИват "Искаме държавата да ни оправи",щото си нямат работодател...а вие?

Френските фермери редовно си стачкуваха срещу държвата. Този пример се сещам в момента, но съм сигурен че има и много други

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 20 мар 2011 15:04

black` написа:
icoico написа:Между другото-паднаха ли цените или не паднаха- последно?
Сериозно ли те интересува толкова или само си пишеш колкото да не заспиш, след като не живееш и зареждаш тука? :roll: Или може би нарочно само подстрекаваш хората в тая тема, откакто е пусната? :roll: Щото аз лично останах с такова впечатление. :roll:

ти как мислиш?
прави се на интересен :)
"средния за страната" - не съм длъжен да ти знам средния за страната доход
зададен ти е прост въпрос (макар и нетактичен)- отговори с прост отговор (като за прости хора защото като ти чета писаното ни имаш за много прости всичките писали)
ако ли не излез от темата и не се намесвай повече

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 20 мар 2011 15:42

Колега icoico широко ти е около вратлето ама айде да пробваме да си толко ербап със заплатата която получават 80% от българското население между 300 и 500лв на месец да те видя тогава дали щи знае толкова устата. Има да изпускаш газове на гладно и ше си първи на протеста.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”