Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот milmar » Нед 20 мар 2011 16:02

Абе не знам , но аз разбрах че фацебука върши работа . Ей вижте и в Либия , дори и американци и французи се обединаха в протеста на либийския народ :D , да го тълкува кой както иска , но е факт . Народа ще е най-сериозния фактор явно , какво са няколко Ауакса , самолетонасачи и т.н. ...

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Нед 20 мар 2011 16:29

orbital написа:Хора, стига сте се карали, какво делите не мога да разбера.Били паднали цените или не били паднали заради първия протест.По важното според мен е да не спираме до тук, а да си отстояваме исканията и на втория протест и на третия и така докато тези управници видят, че трябва да направят нещо ,народът изнемогва вече,на всеки му е криво,на всеки му е тежко.

+1

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 20 мар 2011 17:45

Само се карате тука.Излезте на улиците и там кажете каквото ви е на сърце.Тук и да се карате нищо няма да постигнете.Баща ми каза така "Ако протестират на улицата пред нас и си минават просто няма да им обърна внимание.Но ако започнат да ми блъскат по вратата и прозорците бих се замислил..... " :idea: :idea: :idea: Та замислете се и вие.За мен най правилният протест е пред парламента! И в парламента ако е възможно.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 18:03

znainainai написа:Колега icoico широко ти е около вратлето ама айде да пробваме да си толко ербап със заплатата която получават 80% от българското население между 300 и 500лв на месец да те видя тогава дали щи знае толкова устата. Има да изпускаш газове на гладно и ше си първи на протеста.

Искаш ли да дойдеш да се пробваш? :Mr Green Fun Щото имаме текучество на кадри-доста хора изкарват месец-два и се връщат да си кютат в България,щото там работата била по-спокойна,ако за 500 лева. :Mr Green Fun.Прав си иначе,ще съм пръв на протеста,ама не на вашия-защото ей тия
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 95&theater
са ви организаторите,и не ми харесват,а пък тоя отдясно освен, че е дипломиран психолог и откровено хахо, на едно място в един ...форум mhihi преди известно време е заявил следното:
I have massage andfitnes diploms. Now i study to be policeman

Не искам да му участвам в дипломната работа,ако ме разбираш :wink:

Последна промяна от icoico на Нед 20 мар 2011 18:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 20 мар 2011 18:06

icoico ако не те кефи не протестирай бе мен.Никой не те кара насила,нали?

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 20 мар 2011 18:22

Леко отпуснаха примката, ама така и така сме почнали да продължаваме до дупка!!!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 20 мар 2011 19:31

Пак се разправяте за глупости!!!!
Всеки може и е работил тежка работа,недей плаши хората!И?Стана по умен от това?Аз лично само си докарах херния и разбрах колко съм бил глупав като по млад
Всеки си е прав за него си :да: Щом те кефи у ГДР,или просто си се дал като колело под наем за повече пари си е твой проблем>
Аз лично предпочитам всяка вечер да се прибирам при семейството си,2-3 пъти в седмицата да съм на гости у приятели или те у нас!Всеки прави избора за себе си

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 20 мар 2011 19:41

icoico написа:...

Ама ти сериозно ли? Ами що да не му помогнем на човека и за диплома? Кво лошо има? :roll: Само не виждам къде е мястото на МВР, фитнеса и децата индиго в цялата работа както казваш? :roll: Като не ти се участва чии го вреш тука толкова време? :roll: Не се обиждай ама откровено си един подстрекател... "Много като тебе вече плакаха!" scare

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 20 мар 2011 20:10

black` написа:Ама ти сериозно ли? Ами що да не му помогнем на човека и за диплома? Кво лошо има? :roll: Само не виждам къде е мястото на МВР, фитнеса и децата индиго в цялата работа както казваш? :roll: Като не ти се участва чии го вреш тука толкова време? :roll: Не се обиждай ама откровено си един подстрекател... "Много като тебе вече плакаха!" scare

Ама и ти сериозно ли?Това "Много като тебе вече плакаха!" някаква заплаха ли трябва е?Да не си и ти от децата -индиго дето убиват с мисъл и притежават способности да владеят масите :Mr Green Fun ?Да,подстрекател съм.Подстрекавам хората(тези които имат с какво) да помислят преди да се забъркват с някакви мераклии подражатели на Адолф Шикългрубер.Нещо против ли имаш?Ако имаш,обади се на гориво.нет да ме сложат на стената на срама,с линк към темата по възможност :twisted:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Нед 20 мар 2011 20:49

velinsl написа:Леко отпуснаха примката, ама така и така сме почнали да продължаваме до дупка!!!

Нищо не са отпуснали.....13 ст разлика дизел/бензин се запазва...подигравката и лакомията за печалба граници нямат...Това се нарича само с една единствена дума...спекула на монополиста!!!

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 20 мар 2011 21:03

На стр 16...:
Чудомир написа:
KirilGeorgiev написа:Ако нямаш обаче 5лв друга песен ще запееш

5тте лева бяха пример не за реални пари, а за готовността да жертваш нещо твое с цел да ядеш по бързо. Нямах предвид платежоспособност в случая.
Тука вече зависи от гледната точка

Именно.

Колеги, струва ми се че циклите в кръг....Ако позволите да перефразирам:

А: Брях... големи са цените ...
Б: Ми вадете повече....
А: Е, на къв се правиш, ти колко вадиш, че така говориш...
Б: Толкова
А: Еее, лесна е твойта...На мен не ми дават повече пари на същата работа
Б: Еми смени я, емигрирай...whatever
A: Ама аз такова, родолюбец рииш ли...Пък и на седмица няколко пъти с приятели, аа..уу... Ей тия цени...

Без да искам да обидя никого, но дискусията така се върти последните страници, дето подхванахте icoico

Само да попитам: Ако icoico не беше в чужбина, ами вадеше добри пари в БГ и му беше през оная работа за някви протести пак ли така щяхте да го полазите?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 20 мар 2011 21:23

Добре,
не е ли по добре да направим или поне се опитаме да направим страната си по приятна за живеене?
Ти защо отиде там?Защото вадиш повече пари,или защото немците са ебати пичовете,готино ти е да си ядеш вустери с тех и да пиете Кромбахер :P
Живял съм 8 години навън,Италианците са готини хора,имал съм много приятели!Но си е друго да се събереш с приятелите си от детинство и да се повеселите :beer
Мене ми писна братле,честно ти казвам!!!
На последното интервю(опитах се да сменя работата защото вече ми е малка заплатата) найш кво ми казаха след като им казах колко взимам и че за по малко от това няма да работя,цитирам:Съжаляваме,но Вие сте прекалено квалифициран за това работно място :shock :shock :shock това е ЕмТел!!!
Другите ми се обадиха и ми казаха че могат да ми предлоцат 600 лв бруто :shock казах им да сменят дилъра на наркотиците,които взимат и те ми затвориха mhihi :063:

Ако,ако....4-5 бона ше извади в България ама некой друг път-ето това е проблема :evil: цената на трудът ни,не цената на бензина и кашкавала (въпреки че и с тока и с бензина ни цакат с топла бира,да не забравя и с газта) :beat_butt2

230 лева минимална заплата-казахме всичко
Сега ще кажете няма значение колко е.Няма ама има щото като отида да искам работа ,но минималната заплата е 1200 лева ще е някакси друго нали,и не могат да ме залъжат 1е 1000 лева е доббра заплата както казват сега.Беше добра,преди 4 години :012:

Чудомире не забравяй и родителите си!Ако твоите са млади,толкова по добре за тях.Но аз съм едно дете и Те вече имат нужда от мен!

Последна промяна от Matematiks на Нед 20 мар 2011 21:41, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 20 мар 2011 21:25

Да защото не схваща идеята, този протест не е само заради горивата както си мислите повечето.цените на горивата са повода а причините са цял ферман.

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Нед 20 мар 2011 21:30

icoico написа:
znainainai написа:Колега icoico широко ти е около вратлето ама айде да пробваме да си толко ербап със заплатата която получават 80% от българското население между 300 и 500лв на месец да те видя тогава дали щи знае толкова устата. Има да изпускаш газове на гладно и ше си първи на протеста.

Искаш ли да дойдеш да се пробваш? :Mr Green Fun Щото имаме текучество на кадри-доста хора изкарват месец-два и се връщат да си кютат в България,щото там работата била по-спокойна,ако за 500 лева. :Mr Green Fun.Прав си иначе,ще съм пръв на протеста,ама не на вашия-защото ей тия
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 95&theater
са ви организаторите,и не ми харесват,а пък тоя отдясно освен, че е дипломиран психолог и откровено хахо, на едно място в един ...форум mhihi преди известно време е заявил следното:
I have massage andfitnes diploms. Now i study to be policeman

Не искам да му участвам в дипломната работа,ако ме разбираш :wink:

И аз знам , че е психо , ама го правя за себе си , и за другите , дето немогат да си позволят да карат на такива цени...

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 20 мар 2011 21:31

black`Ти си истински българин!.От такива българи като теб нормалните хора избягаха в чужбина.И ще продължават да бягат!Майната им на горивата.Толкова негативизъм и егоизъм в друга тема в този форум няма!Не искам да разбереш какво искам да кажа.Нещата са прости,само трябва да погледнеш по далеч от собственото си АЗ!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”