добре ясно има коментари как става но не знам дали при мен го пише на същото място за което има писано.при мен го пише там където пише километрите и не ми пише service 3000 а само service ins.
.ако има кой нека ме светне по темата.

зануляване на борд комп Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: зануляване на борд комп Б5
Колега, и аз ги пробвах тези препоръки с копчето на часовника и на дневния километраж, но не успях да зануля съобщението.Препоръчвам ти да отидеш при някой, който сменя масла, за да ти го занули.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:започваш от изключен двигател и не на контакт:
1. натисни и задръж бутона за нулиране на дневния пробег (този до километража);
2. при натиснат бутон подай контакт и запали двигателя;
3. отпускаш бутона за нулиране на дневния пробег;
4. с бутона за сверяване на часовника (този до оборотомера) чрез завъртане в дясно избери "SERVICE -----" или "OIL -----"
5. натискаш еднократно бутона за нулиране на дневния пробег;
6. отиваш до най-близката бирария, поръчваш две бири и се обаждаш да ги изпием
изпитан метод- даваш на контакт,откачаш акумулатора, закачаш и грешки няма
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега в първия по-голям сервиз за смяна на масло ще ти го нулират. На мен ми го нулираха, като си смених маслото даже си паза листите и утре ако намеря скенер ( че моя неработи) ще ги кача. На английски са но са с картинки и се разбира какво да се направи. с обикновен речник и си готов ако не разбираш нещо
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото знам, така се занулява само "сервиза" на маслото и то май при Пасатите (Б5)със страрите дисплей, като на Б4 си пише отделно "service oil" и е различно от "service insp". За мен най-точно VAG-COM. Ти си решаваш от тук нататък.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:Rumen написа:започваш от изключен двигател и не на контакт:
1. натисни и задръж бутона за нулиране на дневния пробег (този до километража);
2. при натиснат бутон подай контакт и запали двигателя;
3. отпускаш бутона за нулиране на дневния пробег;
4. с бутона за сверяване на часовника (този до оборотомера) чрез завъртане в дясно избери "SERVICE -----" или "OIL -----"
5. натискаш еднократно бутона за нулиране на дневния пробег;
6. отиваш до най-близката бирария, поръчваш две бири и се обаждаш да ги изпием
Колега написал си го наистина като за малоумни, но не се получава при мен, след като стигна до пускането на копчето ми свети само "Service" и каквото и да натисна след това нищо не се случва. Опитах да врътна на дясно/на ляво, но никакъв надпис не се променя. Остава си Service и ни напред ни назад. Единствено пишеше Service 3000 след като направих това което си написал се скри надписа Service 3000 но остана едно пищене - 4 пъти при палене. Изчистил ли съм грешката и това какво може да е в смисъл пищенето?
-
- Автомобил:
- Двигател:
hristo_stoykov написа:колега в първия по-голям сервиз за смяна на масло ще ти го нулират. На мен ми го нулираха, като си смених маслото даже си паза листите и утре ако намеря скенер ( че моя неработи) ще ги кача. На английски са но са с картинки и се разбира какво да се направи. с обикновен речник и си готов ако не разбираш нещо
...колега,аз се пробвах с vag com и след като стигна до въвеждане на стойности и ми дава error. ..затова ако не ти представлява трудност , качи ми тези листи ,да видя...
благодаря
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
можели някой колега да каже с ВАГ-КОМ как става,на кой канал се отива и какво се прави да се нулират сервизните стойности.благодаря 

- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател: