OvivO написа:Andonov написа:Сега с голфа (от гаража) съм минал малко над 170000км за 7 месеца.
Рано е за коментари.
Искрено се надявам да си объркал нещо с една 0, защото 170 хиляди да си изминал ти за 7 месеца със сигурност не е невъзможно, но си е направо разсипващо! Аз съм минавал за 24дни - 18 хиляди и бях като разкатан, но това бе единичен случай.
Мисля, че започвам да се убеждавам, че чипа не вреди на колата, а само я кара да лети
Не успях да намеря никой от София с чипосан AVF да ми врътне едно кръгче срещу някоя и друга бира примерно. . .
KRASEN_SPARCO написа:на бензин почти нищо не качва малко по-пъргава става в ниските обороти и прекъсвача е до малко повечко обороти това става за дизел има смисъл от чип но за бензина само си даваш парата на вятъра
ELFA написа:KRASEN_SPARCO написа:на бензин почти нищо не качва малко по-пъргава става в ниските обороти и прекъсвача е до малко повечко обороти това става за дизел има смисъл от чип но за бензина само си даваш парата на вятъра
Малко неправилно се изказа за бензина и дизела,сякаш?!
pacoboy написа:ELFA написа:KRASEN_SPARCO написа:на бензин почти нищо не качва малко по-пъргава става в ниските обороти и прекъсвача е до малко повечко обороти това става за дизел има смисъл от чип но за бензина само си даваш парата на вятъра
Малко неправилно се изказа за бензина и дизела,сякаш?!
Колегата прадполагам е говорел за бензинки с атмосферен двигател
Koe по точно е неправилното казано ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта