Първо ще кажа едно благодаря за добрата организация, второ евала на всички които са се постарали и са си докарали колиците там.
Но ето и малко критика.
Много голф, много нещо, хубави джанти, хубави фарове и ... толкова ... пише на табелката (не на всяка кола имаше обаче), че еди кой си голф е 500 коня, другия 600 третия 1000 ... Ясно е, че не е стандартен мотор, но поне капака да беше вдигнат да погледнем. Да, колата е отключена, ама не смея да пипам чуждо, а собственика да търся в суматохата ...
Като предложение за следващия път: До всеки автомобил освен табелка да има и номер, да има и бррошурка на която за всеки автомобил да има номер снимка и описание кое и как е направено, а не да си го снимам и сега да чета от снимките.
Яд ме е че е че при изложените модели липсваше първото поколение на пасат.
Червената Б3 комби обче ми грабна очите.
От мен браво и успех на всички.
Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011
липсваше, щото рано си си тръгнал...
всичко си беше на мястото от пасатите.

-
- Автомобил: Skoda Octavia 2007
- Двигател: BFQ 1.6 75kw
Феста наистина беше супер. Колегите от VW club доста се бяха постарали. Организацията беше на ниво "6". Благодаря от името на "Шкода клуб България"

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
passenger написа:...Яд ме е че е че при изложените модели липсваше първото поколение на пасат.
...
Не там си беше първото поколение на пасат, но май не си го дочакал да го открият. Искам пак да изкажа благодарност за организацията.
За хората, които са работили по клубния пасат, не знам колко усилия и труд ви е коствало, но резултата е на лице и е супер

- did.di
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен много ми хареса всичко беше супер
, и само да попитам има ли някаква причина поради която нямаше VW BORA ? Ако е имало първия ден се извинявам за въпроса, защото бях само в неделя. 

Предполагам че знам отговора, що не е имало Бора.
Условията за участие бяха, собствениците да пращат снимки на колите си до управата. Там ще се разгледат и при интерес ще се викат на кастинг. Ако не е имало кандидати, няма как да има и участници след това.
Условията за участие бяха, собствениците да пращат снимки на колите си до управата. Там ще се разгледат и при интерес ще се викат на кастинг. Ако не е имало кандидати, няма как да има и участници след това.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
joromnt написа: Ако не е имало кандидати, няма как да има и участници след това.

Като представител на Ауди Клуб България искам да изразя огромните ни благодарности на следните хора:
На Добрин, че реално той е човека на когото въобще дължим присъствието си!
На Йоан, който след като десетки пъти му се обаждах по телефона да го тормозя за какво ли не винаги бе отзивчив и учтив до краен предел! Винаги чувах отсреща "Да, няма проблем!", "Да, готово!", "Да, разбира се!"
На всички останали взели участие скъсвайки си задниците от търчане по организацията за да може да се чувстваме буквално като гости! Всичко да ни е готово, да ни е вече уредено, да ни се обръща внимание за всяко малко нещо, да ни се помага дори без да сме ви молили! Просто ни носехте на ръце, а ние се наслаждавахме на събитието!
Страхотни сте, момчета!!! Искрено ви благодаря!!!!!
Васкуту, осветлението бе страхотно. Не разбрах какво не му хареса
Качвам няколко снимки ето тук 
На Добрин, че реално той е човека на когото въобще дължим присъствието си!
На Йоан, който след като десетки пъти му се обаждах по телефона да го тормозя за какво ли не винаги бе отзивчив и учтив до краен предел! Винаги чувах отсреща "Да, няма проблем!", "Да, готово!", "Да, разбира се!"
На всички останали взели участие скъсвайки си задниците от търчане по организацията за да може да се чувстваме буквално като гости! Всичко да ни е готово, да ни е вече уредено, да ни се обръща внимание за всяко малко нещо, да ни се помага дори без да сме ви молили! Просто ни носехте на ръце, а ние се наслаждавахме на събитието!
Страхотни сте, момчета!!! Искрено ви благодаря!!!!!

Васкуту, осветлението бе страхотно. Не разбрах какво не му хареса

- marrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам и аз да благодаря на организаторите на феста за удоволствието и аз да участвам в него.
Страхотни сте момичета и момчета и още веднъж Благодаря
Страхотни сте момичета и момчета и още веднъж Благодаря

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Феста беше страхотен !!! Просто останах без думи като влязох!! Уникални коли!
Само съжалявам, че колеги с Corrado или Сироко не са предявили желание за участие защото определено спортния дух на VW въплътен в тези модели до някъде липсваше
Догодина цялото Експо!
Само съжалявам, че колеги с Corrado или Сироко не са предявили желание за участие защото определено спортния дух на VW въплътен в тези модели до някъде липсваше

-
- Автомобил:
- Двигател:
Поздравления за всички учасници в подготовката и всички собственици на автомобили.Продължавайте в същия дух!!!

- mitaka_89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
феста беше уникален,поздравления за всички потрудили се за осъществяването му и едно голямо благодаря за емоцията!!! 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
yms написа:KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници
Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .
Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:yms написа:KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници
Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .
Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега
всички приемаме градивната ти критика.
за следващото мероприятие ще бъдеш поканен официално да миеш подкалниците на автомобилите
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:липсваше, щото рано си си тръгнал...![]()
Аха разбирам

поради работния ден нямах възможност да се застоя по-дълго.
Не съм те видял, иначе с удоволствие щях да поръчам две