Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
venckata
Автомобил:
Двигател:

Re: Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011

Мнениеот venckata » Пон 21 мар 2011 12:09

на мен също ми хареса много браво :applause:

Потребителски аватар
extasyto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extasyto » Пон 21 мар 2011 12:10

Специални благодарности на Добрин, Вяра и целият екип затова че бях част от адреналинките и от VW Фест 2011 пожелавам им всяко следващо събитие което организират да събира още повече фенове на марката. Поздрави:Ели
Прикачени файлове
SNC10001.JPG
SNC10002.JPG
SNC10003.JPG
SNC10004.JPG
SNC10005.JPG

Потребителски аватар
extasyto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extasyto » Пон 21 мар 2011 12:11

.

Потребителски аватар
S BeNziN v KruVtA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S BeNziN v KruVtA » Пон 21 мар 2011 14:41

Беше уникално! :applause: Поздравления, останахме очаровани!!! :да:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Пон 21 мар 2011 15:03

:shock Няма такъв фест,страхотни автомобили,страхотна организация,страхотни хора :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown love.vwclub

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пон 21 мар 2011 15:04

+1

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 21 мар 2011 15:25

за да няма повече въпроси, да го изясня веднъж за винаги! Аз бях Швабския Милицай!

От името на Германската полиЗия искам да благодаря на всичи вас за безпроишественото ми дижурство! Като изключим това, че някой си взе няколко яйца, и открадна от обяда ми!

Искам да благодаря, на всички вас (феновете на марката), че дойдохте и видяхте какво сме организирали.
Благодаря и на хората които показаха своите прелести, мога да го нарека така, защото всеки един автомобил от тези които бяха изложени тази, а и миналата година заслужават да са световно признати!
Не на последно място искам да благодаря, на всички колеги които се включиха и организираха това събитие за вас широката публика, и да искажа своите адмирации на всеки един който е помогнал с каквото е могъл. Нека да ви разкрия истинските заподозрени и да уважим тяхния труд, а това са:

Angel Stavrev
blinder
Bliznak
Bordiur
brabus
Bratt
cardan
dancing_niki
Dessi
dobrin
DragoGT
EliPavlova
GOLF
golfer
heimdal
Hertz
hooligans
imedarov
ISRalien
IvanMan
ivoststefanov
Letajanta
madcap
madmen
MITKO_DVD
myrshavija
naskogolf
Night_elf
olele39
Persefona
pironski
vaskoto1
vasstop
Vlad777
yoan4o
Данко
Касиери
Лили
Милата
Данко

Евала големи сте! Горд съм, че съм един от вас! :bowdown :bowdown :bowdown

ОТ ФЕНОВЕ ЗА ФЕНОВЕ!
п.п. Благодаря за Оскара, а същто така на мама и тате!

Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 21 мар 2011 20:06, променено общо 1 път.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 21 мар 2011 15:32

Аз искам да цитирам един колега от Ауди Клуб България, неговите думи казват много, за нашия "голфаджийски" клуб, както казват всички.
RaDi_b4 написа:Само този, който е бил вчера и днес, би могъл да придобие реална представа за мащабите на организационния проект, който са осъществили колегите от VW форума! Било то голфисти, било то диагноза, било то ... фанатизъм, можем само да се учим и да завиждаме благородно за размаха на средства и възможности на един сплотен авто клуб.

Колеги :bowdown :bowdown :bowdown :обичам ви

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 21 мар 2011 15:44

blinder написа:Аз искам да цитирам един колега от Ауди Клуб България, неговите думи казват много, за нашия "голфаджийски" клуб, както казват всички.
RaDi_b4 написа:Само този, който е бил вчера и днес, би могъл да придобие реална представа за мащабите на организационния проект, който са осъществили колегите от VW форума! Било то голфисти, било то диагноза, било то ... фанатизъм, можем само да се учим и да завиждаме благородно за размаха на средства и възможности на един сплотен авто клуб.

Колеги :bowdown :bowdown :bowdown :обичам ви

Мисля че след тези думи само можем да се възгордеем колко бързо летим на горе и нагоре!!!

Нека и аз да благодаря не на послено място на Киро Иво и Боби за това че ми бяха лични шофери цели 3 дена!!Благодаря момчета за жестовете който ми направихте и знайте че няма да ги забравя!

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Пон 21 мар 2011 16:05

KirilGeorgiev написа:
yms написа:
KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници :beat_butt2

Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .

Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега

Верно си прекалено критичен! Специално за теб - дребно обяснение:
- аз лично в петък трябваше да съм до 18ч на работа... да, ама си избягах още наобяд към 12. Отидох на мивка, колата буквално я изблизаха ОТВСЯКЪДЕ! Прибрах се, оправих се, в Пловдив беше 20 градуса, та пусках и климатик... и в 16ч тръгнах. И какво - на тунела запраска дъжд, на входа на София - порой! И колата съответно кенеф. Момчетата в дъжда я миха с водоструйката, ама в дъжд не се мие много лесно и приятно, особено като чакат още 10 коли.

Та да го имаш предвид...

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 21 мар 2011 16:10

Vento написа:
KirilGeorgiev написа:
yms написа:
KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници :beat_butt2

Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .

Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега

Верно си прекалено критичен! Специално за теб - дребно обяснение:
- аз лично в петък трябваше да съм до 18ч на работа... да, ама си избягах още наобяд към 12. Отидох на мивка, колата буквално я изблизаха ОТВСЯКЪДЕ! Прибрах се, оправих се, в Пловдив беше 20 градуса, та пусках и климатик... и в 16ч тръгнах. И какво - на тунела запраска дъжд, на входа на София - порой! И колата съответно кенеф. Момчетата в дъжда я миха с водоструйката, ама в дъжд не се мие много лесно и приятно, особено като чакат още 10 коли.

Та да го имаш предвид...

Аз бях единия от тия дето миеха колите,да ти прасна малко градивна критика и на теб КАДЕ БЕШЕ ТИ ДА НИ ПОКАЖЕШ КАК СЕ МИЕ КОЛА ?Вярно е че е грозно и недопустимо но!

Потребителски аватар
pavko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavko » Пон 21 мар 2011 16:53

joromnt написа:Някой прави фотосесия на чернокосата адреналинка пред светло синята двойка? Снимки ша дадете ли, да видим кво се е получило?

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 21 мар 2011 17:07

Айде малко популяризиране и от мен. Хубаво събитие, макар че не отидох.

http://topcars.bg/news.php?id=5671

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 21 мар 2011 18:49

Потребителски аватар
KneelSucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KneelSucker » Пон 21 мар 2011 19:06

Виждам, че на феста е било лудница, жалко че не успях да дойда :cry: . Интересно ми е модела на тениските който видях в "Рекламните материали за феста" ще бъдат ли пуснати за продажба в магазина за фенове, долу пише че може и от магазина, но все пак да попитам ще имали от всички предлагани модели и тнт :)

Върни се в “Организационен”