Привет колеги!
Спешно се нуждая от съвет!!
Поръчах нов автомобил VW Touran 2.0TDI във Варна-Автотрейд
Предпочетох нивото на оборудване да е най-високото за модела.
Вчера ми се обадиха и ми казаха че колата нямала алармена система
и трябвало да си платя да ми поставят??? Звучи ми като пладнешки
обир това. Питам ги дали ще ми поставят оригинална(понеже см чвал че понякога се получава
пролем между борд.комп и алармата и оставаш на пътя).Отговориха че била някаква Българска,
ама читава била???.Чудя се как е възможно нов автомобил с всички екстри да не е снбден с Аларма?
Моля ви за идея или съвет какво да правя???
Благодаря!
VW Touran 2.0 TDI-Алармена система
Re: VW Touran 2.0 TDI-Алармена система
Би трябвало да има заводска. Моя Пасат 2004 година имаше фабрична аларма.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Alek написа:Би трябвало да има заводска. Моя Пасат 2004 година имаше фабрична аларма.
Не е купуван в БГ нали ? Така че това не важи тука.
Колега разкарай ги тия измекяри, поръчай си после или КОБРА или от Нашите ама Валкор.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно, моето Кади е купувано от България, и има фабрична аларма, заедно с централното заключване...
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, Touran по принцип си нямат алармена сист. , а имат някаква друга , която се активира при счупване на прозорец , или подобно - НЕ СЕ ЛЪЖИ!
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Колега,
Да ти е честита новата кола! Много безаварийни километри и със здраве да си я караш!
И моята аларма е същата българска и е монтирана в Автотрейд във Варна. Това е т.нар. интерфейсна аларма. Алармата си работи, но докато и хвана цаката няколко пъти беше на път да ме побърка
Като забравиш отворена жабката или включен плафона след около 10 секунди започва да свири и не спира докато не изключиш консуматора. За мен това е минус, защото колата след известно време в покой сама си изключва консуматорите, като осветление и радио.
За двигателя не си сгрешил. Твоето 2.0 би трябвало да е комън рейл, ако не греша?
Да ти е честита новата кола! Много безаварийни километри и със здраве да си я караш!
И моята аларма е същата българска и е монтирана в Автотрейд във Варна. Това е т.нар. интерфейсна аларма. Алармата си работи, но докато и хвана цаката няколко пъти беше на път да ме побърка

За двигателя не си сгрешил. Твоето 2.0 би трябвало да е комън рейл, ако не греша?
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
не ти трябва не слагаи само ще ти вземат парите 

- boyanmt
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo_ написа:Колега,
И моята аларма е същата българска и е монтирана в Автотрейд във Варна. Това е т.нар. интерфейсна аларма. Алармата си работи, но докато и хвана цаката няколко пъти беше на път да ме побъркаКато забравиш отворена жабката или включен плафона след около 10 секунди започва да свири и не спира докато не изключиш консуматора. За мен това е минус, защото колата след известно време в покой сама си изключва консуматорите, като осветление и радио.
За същата аларма и аз говоря-сложиха я....
Да-комън рейл-140 коня/2 литра ТДИ.Много добре се държи мотора,пъргава...лесно се набира...доволен съм.Тази автоматична кутия много яка...общо и честно казано..не очаквах такова добро изпълнение...ама и парите не са малко де
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”