Относно ремонта http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=251346&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA+%D1%85%D0%BE%D0%BB
Делко се намира обаче и за около 20-30лв(което си е изгодно според мен)!При теб проблема едва ли е в делкото!
Защо "играе" центровката? - Golf3mi AAM
-
rocky66
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защо "играе" центровката? - Golf3mi AAM
Благодаря, че се включихте! Имах нужда от компетентни напътствия - не съм отварял такъв модел делко и реших да попитам, преди да го разглобя.rudoni написа:всичко е възможно да се ремонтира! но не е икономически изгодно!отива се в някоя морга и се подбира - хлабина между лагера и вала ,състояние на датчик Хол ,закрепване на датчика и т.н.и въпрос на късмет!
Ами казвай, ако имаш други предположенияpas1.8mi написа:При теб проблема едва ли е в делкото!
здравейте отново!
rocky66 , имаш добри познания!
наистина сигнала се образува в делкото ,но ъгълът се променя само при промяна данните от натоварването(положение на дроселовата клапа)и оборотите!ти нямаш кнок сензор(за детонации) ,така че няма кой да "дърпа" ъгълът и той да "танцува".за мен е механичен проблем.от практиката.
rocky66 , имаш добри познания!
наистина сигнала се образува в делкото ,но ъгълът се променя само при промяна данните от натоварването(положение на дроселовата клапа)и оборотите!ти нямаш кнок сензор(за детонации) ,така че няма кой да "дърпа" ъгълът и той да "танцува".за мен е механичен проблем.от практиката.- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Добре ,де!Свали Делкото и го провери за луфтове,ако те съмнява!Нормално е предварението постоянно да бяга при моно-мотроника!Така се стабилизира и празния ход!
-
rocky66
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:...Нормално е предварението постоянно да бяга при моно-мотроника!Така се стабилизира и празния ход!
Бих казал не бяга и не мърда почти, само е различен за различните цилиндри ... и тук иронията за "умната" машина - чак пък да мени ъгъла за всеки цилиндър!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”