Barboukov написа:BG_POLICE написа:Barboukov написа:BG_POLICE написа:И пак не е гарнция, че ще засечеш точния разход! Просто защото от празна до пълна бутилка на различни бензиностанции ми наливат сравнително различно количество, като границите на вариране са около 2 литраИстината е, че можеш да засечеш един приблизителен разход, но не и точен
Ти осъзна ли какво написа?
![]()
![]()
Да колега напълно осъзнавам какво пиша, а ти разбираш ли го това е друга тема
Ами... Твоята кола с една газова точно определени километри ли минава?
Това удебеленото казва само едно нещо: че неможеш да засечеш точен разход, защото колата ти с едно зареждане до горе минава определени километри. А дали има 2 литра повече или по-малко, то километрите са едни и същи и разхода е приблизителен.
![]()
![]()
Колега маи не разбираш какво е написал човека аиде и аз да се искажа така примерно защото си мисля че съм го разбрал.
Значи колегата със празна бутилка отива на газстанцията пълнят е до горе тои си вади тефтера записва числата от циферблата на колонката кадето пише литри и като израсходи всичката газ си прави няква проста сметка колко му е изгорила.Е добре гледма че имаш някви наблюдения че навсякаде налягането е различно ок .Колегата отново е с празна бутилка отива на нова газстанция с по голямо налягане вкарват му два литра повече тои пак записва в тефтера и като израсходи тая газ гледа изминати километри които са повече от предните защото има 2 литра повече и пак прави няква проста сметка.Е дано си разбрал че няма голямо значение колко ще му нахакат бутилката защото накрая километрите ще са различни както и кличеството газ и секи пут сметката би трябвало да му излиза една и съща горе долу