Аз ли съм тъп или брятята бачкат?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Аз ли съм тъп или брятята бачкат?

Мнениеот teneketo » Чет 23 дек 2004 10:35

Бе да си призная не пътувам много из страната , повечко връткам в София .
Обаче вчера трябваше да хода до Пловдив . Всичко точно отидох стигнах нормално ама като тръгнах да се връщам бе заради леката мъгла ли , заради това , че се стъмни ли или просто съм смотан - ми немога да изляза на магистралата .. Нема табели, нема знаци , за маркировка да не говорим и като се сетих за онзи дебил дето ми дрънка за магистрални такси да му ........... м........ у гъ..........о и откачих .
Незнам къде да се оплача , жалби ли или там каквото и да било но съм бесен . Докога тия дебили само ще смучат а подобряване на пътната обстановка нема даже по - лошо става , а после ще ми дрънкат за това как било в Европа . Е в Германия съм бил ма такова нещо нема .
Ох извинявайте , че ви натоварвам с мойте нерви обаче сега като си казах като че ли ми олекна :D

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 23 дек 2004 10:39

мдааа в плойдив е поусукано излизането на магистралата за софия-за към ст.загора пък хич не се излиза...въртиш се като пумпал...
тия дето пътуват си го знаеме и не ни бърка ама за хора дето пътуват малко е гадно!!
не знам кой и дали може нещо да се направи ама това си е така открай време...
скапана работа...

pedro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pedro » Чет 23 дек 2004 10:44

Приятелю, не знам къде може да се оплачеш - пък и е много вероятно ефекта да е НИКАКЪВ, дори и да намериш къде. Но едва ли си смотан - по точно сигурно и аз съм доста смотан щом първите 2-3 пъти по същия начин не можах да изляза от Пловдив. Е аз ходя по-често и вече се понаучих, но мисля че този проблем е съвсем реален. Единствено ако тръгваш от гарата има тук-там някоя табела, но е напълно възможно ако не гледаш МНОООГО внимателно, да пропуснеш и си дотам. Айде и не се ядосвай!

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Чет 23 дек 2004 10:50

мда.........
поради същата причина преди 4-5 години за малко да посрещнем нова година на магистралата - не знаехме на коя отбивка покрай Пловдив да слезем от магистралата за да продължим към Карлово :x

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2193&start=15

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 23 дек 2004 10:53

Абе то цялата ни шибана държава е такава... никога нищо не е направено както трябва.
То за едни прости счупени плчки пред президентството не си мърдат гъзовете, та камо ли за пътни знаци и указания...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 дек 2004 11:45

идвайки от пампорово, колкото пъти съм минавал по околовръстното на пловдив толкова пъти съм се губил....особено на детеленита с десния завой преди да излезеш на двойното шосе преди магистралата
майна сити :lol: :) :D

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Чет 23 дек 2004 12:14

И аз съм се въртял много на излизане от Пловдив, а още по-гадното е като питаш хората в някое село и те ти кажат "О-о-о, ще се върнете по тоя път обратно и там е магистралата"...

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 23 дек 2004 12:44

на мен пък така ми обясниха, че се озовах в Столипиново. Почувствах се като в Judgement night - :horror: само си викам да не се наложи да спирам...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 23 дек 2004 13:07

излизането на магистралата от пловдив към сф можеш да го направиш по 2 начина - или с нарушение на една отбивка (само при добра видимост, щото иначе не я виждаш) или да караш по едни такива малки табелки, дето през цялото време си мислиш че са стари и че си се загубил :lol:
простотии

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Аз ли съм тъп или брятята бачкат?

Мнениеот °niksi° » Чет 23 дек 2004 13:16

teneketo написа:Бе да си призная не пътувам много из страната , повечко връткам в София .

Няма да се плашиш. Аз преди 2 години, лятото без мъгла и т.н. към 4 часа след обяд на излизане от Пловдив сбърках пътя /поради паднала табела за слизане на магистралата, табелката буквално беше паднала в тревата./ и се набихме в някъкво село СБОР. Като видяхме на картата се оказа че сме тръгнали към Троян та после а обратно.

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 23 дек 2004 18:01

niksisoft написа:........ че сме тръгнали към Троян та после а обратно.

spam нямаше да сбъркаш да беше отишъл до Троян :wink: Drunk Guin

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пет 24 дек 2004 0:42

Varbona, и аз се набих в мангасарския квартал на майните докато търсех изход за към родната ни мила столица. Кофтито беше че бях сам, готиното беше че бях с Опел Фронтера и не ми пукаше от огромните кратери в асфалта. Покарах малко, видях че няма да стане и се върнах. То се оказа че трябвало да мина под някакъв мост за да излязя на магистралата, ама... така ми го обясни касиерката на няква бензиностанция има там- май Лукойл. Та върнах се до бензиностанцията, вдигнах зверски скандал за тва че са ме набили там и едно от момчетата дет наливат тунджата ме светна за правия път.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пет 24 дек 2004 22:03

teneketo написа:Нема табели, нема знаци , за маркировка да не говорим и като се сетих за онзи дебил дето ми дрънка за магистрални такси да му ........... м........ у гъ..........о и откачих .

Ми точно заради това щом виждаме, че държавата не може да се справи сама с пътищата не трябва да се сърдим, че искат да ни взимат пари за да караме по пътищата, просто от предишната система сме свикнали всичко наготиво и без пари, ма няма вече такива филми...

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 27 дек 2004 13:03

Ми точно заради това щом виждаме, че държавата не може да се справи сама с пътищата не трябва да се сърдим, че искат да ни взимат пари за да караме по пътищата

Бе то не се сърдя затова , че плащам Аз досега винаги съм бил редовен платец обаче ме е яд , че като плащам не виждам какво се прави с тия пари , щото дупките си стоят и промяна никаква :evil:

Потребителски аватар
Rawen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rawen » Нед 23 яну 2005 13:18

Varbona написа:на мен пък така ми обясниха, че се озовах в Столипиново. Почувствах се като в Judgement night - :horror: само си викам да не се наложи да спирам...

Добре че не си спрял в най-белия квартал в Пловдив че братята индианци не си поплюват.Иначе за излизането от Пловдив не е чак толкова трудно всеки изход почти води до магстрилата е вярно че за мен е лесно щото съм майна ама все пак

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”