Брех, а защо Светльо като пусна темата се ангажираха 3 ма души ?
За това тук ми е мисълта:
viewtopic.php?f=60&t=224167&start=0
Колкото до Иво, НЯМА СМИСЪЛ от даряване просто така!
Само за конкретни нужди. За други държави има практика да има база данни с хората и групите.
Ако има недостиг в дадени случаи - звънят и питат. Това е опорочено в България, тук просто така ?
НИКОГА! Особено като знам "Червения Кръст" как си харчат парите...
Ако се налага - помагал съм и аз.
Милко - пусни си тема.
Винаги ще се намери кой да ти помогне.
Все още има ХОРА!
Въпроси относно кръводаряване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпроси относно кръводаряване
Колега напиши коя група трябва аз съм А+ в събота съм в София ако може нещо да помогна,ако трябва и по-рано мога да дойдa.
GREEN_lADY написа:за съжаление се налага спешно даряване на кръв за моят дядо,който е настанен във ВМА и ще помоля който може да се отзове.Нужни са 2ма кръводарителя.За повече инфо на Л.с .Благодаря Ви!![]()
![]()
Предложение към модовете - направете важна темата - нещо като тема кой би помогнал да дари кръв, където такива молби да бъдат приоритетни... хора сме, на всеки може да се случи...
не оставайте безучастни.
Не познавам GREEN_lADY, но бях в това положение преди две седмици - да търся кръводарители... Нагледах се на комбините между персонала на центъра по кръводаряване и циганьорите... но това е друга тема.
Съжалявам, GREEN_lADY, че в момента не мога да помогна, но ще мога да дам кръв едва след шест месеца... успех и здраве!
- Fen united
- Автомобил:
- Двигател:
Брат ми,защо не си се обадил веднага?Готов съм на момента!Саше,колко време мина от онази акция?Мисля достатъчно,че да можеме пак да дадеме!Сега съм малко понастинал,но ако не е проблем това се мятам в боя!!!

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
През два месеца може да се дава кръв без проблем.
Едно време казваха 6м, но сега не е така.
Andonov написа:През два месеца може да се дава кръв без проблем.
Това от кога??? И сигурен ли си като пишеш "едно време"??
Преди по-малко от две години на съсед се наложи, но момчето беше дало преди това, не бяха минали 6м и не му разрешиха да даде за баща си.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм редовен кръводарител и до колкото се сещам преди около 3-4г ми го казаха в центъра за кръводаряване в Стара Загора.
Същото ми го казаха и в София като дарявах - 10.2009г.
А щом те го казват, няма кой да те спре да дариш.
Същото ми го казаха и в София като дарявах - 10.2009г.
А щом те го казват, няма кой да те спре да дариш.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Райчо, имаш Л.С.
ЕДИТ: Говорих по телефона с GREEN_lADY и за сега всичко е уредено. Райчо, ако се наложи - имаш ми телефона.
ЕДИТ: Говорих по телефона с GREEN_lADY и за сега всичко е уредено. Райчо, ако се наложи - имаш ми телефона.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сестрата в центъра за даряване казва "За мъже - не повече от 4 пъти годишно, най-добре по 2 пъти".
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Благодарности на Любо(fen united) и Мирослав(myrshaviq),момчетата се орзоваха бързо и безвъзмездно!!!
ГОЛЕМИ СТЕ!!!Благодаря и на всички отзовали се и приели случая присърце.Дано не се налага на никой и за пореден път ФОРУМА Е СИЛА!!!

- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:През два месеца може да се дава кръв без проблем.
Подвърждавам. С едно уточнение: не повече от 5 пъти в годината.
п.п. И аз мисля, че темата трябва да стане важна. Сега малко по случайност я виждам, а ако някой има нужда - съм на линия. Дарих преди 2 седмици, така че ще мога след 1,5 месеца, но все пак...
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
myrshavija написа:Сестрата в центъра за даряване казва "За мъже - не повече от 4 пъти годишно, най-добре по 2 пъти".
и аз знам за 2 пъти в годината....количеството се оправя за 24 часа качеството за 6 месеца....дарявал съм за един колега(МВР)...за жалос човека си замина...Берковчанин...НО като отидохме там изрично писахме че е за ОПРЕДЕЛЕН човек и името се вписва в документите(това зад Принцес - София)........нулева отрицателна съм.....в Монтана в Пожарната сме 2 - ма (ама другия е началник )и накараха мен....естествено не съм се и замислял ...но уви!!!
За такива с разни по странни групи като мен и колегата с 0 отрицателна трябва някой активен в форума да ни има телефоните
и да ни ползвате при необходимост ( разумно ). Специално аз няма да дам за баща ми на есен , ще си намеря 3ма които да дарят , за да мога да помогна на човек в нужда 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”