bnick написа:Е, то на това 1,3 само 5 скорости му трябватСъвсем да умре

bnick написа:Е, то на това 1,3 само 5 скорости му трябватСъвсем да умре
myrshavija написа:bnick написа:Е, то на това 1,3 само 5 скорости му трябватСъвсем да умре
Ти кога за последно си карал Г2/1.3 с 5 скорости, че си толкова компетентен?
IvailoOo написа:хахаха..мненията на "bnick" добре ме развеселихаА е батка на 1.3 даже му идва по-добре с 5 скорости понеже е по-пъргав,а какво общо има вратата с това,че е от 88-ма...и 91-ва да е вратата е същата,в прозореца е разликата.
bnick написа:myrshavija написа:bnick написа:Е, то на това 1,3 само 5 скорости му трябватСъвсем да умре
Карал съм 2-ка 1,8 ГТ. На 5-та колата е мъртвец при 120 км/ч. За изпреварване трябва да връщаш на 4-та. Мога само да си представя този 1,3 на 5-та
П.П. А ти какъв си карал?
IceHeart написа:bnick написа:Карал съм 2-ка 1,8 ГТ. На 5-та колата е мъртвец при 120 км/ч. За изпреварване трябва да връщаш на 4-та. Мога само да си представя този 1,3 на 5-та
Колега нищо лично, ма с 5-та скорост при 100 км/ч двигателя мърка! Ако вкараш 4-рта предавка на 100км/ч имаш чувството че буталата напират да излезнат! И според мен на 5-та предавка колата е по икономична!
Но да кажеш че няма смисъл от 5-та предавка, все едно да кажеш за кво ти е 6-та, карай си на 5-та, че колата ще умре![]()
bnick написа:IceHeart написа:bnick написа:Карал съм 2-ка 1,8 ГТ. На 5-та колата е мъртвец при 120 км/ч. За изпреварване трябва да връщаш на 4-та. Мога само да си представя този 1,3 на 5-та
Колега нищо лично, ма с 5-та скорост при 100 км/ч двигателя мърка! Ако вкараш 4-рта предавка на 100км/ч имаш чувството че буталата напират да излезнат! И според мен на 5-та предавка колата е по икономична!
Но да кажеш че няма смисъл от 5-та предавка, все едно да кажеш за кво ти е 6-та, карай си на 5-та, че колата ще умре![]()
Това от теорията или от практиката. Вероятно не знаеш за какво става въпрос. Голф 2, поне по моя преценка имат отвратително дълги скорости. Това спомага за по-бързо ускорение, но динамиката е отвратителна. На 5-та при 120 км/ч по спомен беше на около 2400-2600 оборота. За какви обороти става въпрос при 100 на 4-та та да ти изскочат буталата![]()
Бре, те сигурно тебе са питали, но аз съм имал Ибиза 85-та година със 5 скорости, двигателя 1,2 и да ти кажа друго си е с 5-та скорост! Даже съм шофирал Г2 със 5 скорости и на моето АБД, го подминава като колче за домати! Поради простата причина че са му дълги скоростите и предполага за по-високи скорости, докато при мен са къси и колата умираНищо лично, ма колата от обявата не върви повече като е с 4-ри скорости, не искам да убеждавам никой!
![]()
Чичо Ханс, не случайно е сложил на 1,3 4-ри скорости, от 5-та няма смисъл
bnick написа:myrshavija написа:bnick написа:Е, то на това 1,3 само 5 скорости му трябватСъвсем да умре
Карал съм 2-ка 1,8 ГТ. На 5-та колата е мъртвец при 120 км/ч. За изпреварване трябва да връщаш на 4-та. Мога само да си представя този 1,3 на 5-та
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: pa4o_ivanov61 и 117 госта