Колко газ Ви харчат колите:
- rangel_80
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко газ Ви харчат колите:
здравейте колеги,голф 3' 1.4 АБД,газово ловато,градско 9-12 извън градско от 6.5 до 9,според номера на обувките 

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
С 32 литра газ минах 422 км. Колата е Деу Ланос 1.6-16 вентила 106 коня с обикновена АГУ. София- Павел Баня-Шипка-Павел Баня-София с 2-ма души и багаж, със скорост 60-80 км/ч на пета. Имаше и малко градско, около 15-20 км.
Разхода е 7,5/100, което е много добре. Скороститната кутия е къса.
Разхода е 7,5/100, което е много добре. Скороститната кутия е къса.
Днес на Еко-то 1,22лв за литър продажна цена иначе с картата -5ст. Започвам да се чувствам бял човек. Обаче както винаги аз заредих на малко по-високата. Очаквах го, ама не ми се лашкаше на бенц цял ден.
- Petko_GTi
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа харчи 20 на 100 !!!! ПОМОЩ, Реших да засека колко ми гори колата преди 2 месеца и се оказа, че харчи 20 на 100 градско!!! 22,5 при настъпване. На бензин харчи около 10-12 градско. Много скъпо ми излиза така въпреки, че на седмица минавам максимум 200 км. Сам успях да сваля разхода до 17 на сто, но това отново е смешно. Пробвал съм да зареждам в Петрол, ОМВ, Лукойл и разни малки газстанцийки, все едно и също. Странното е, че когато пътувам Бургас -София, колата харчи 9,5-10 на газ. (постоянна скорост 90-120). Ако има някакви известни майстори, които няма да убият живота в колата с понижаването на разхода - рекламирайте. (София или Бургас)
Спецификации - изпарителя е италиански, не е Ловато, но изглежда добър, газовото е минало преглед, друго не мога да кажа, слагано е преди да купя колата.
Двигател - 1.8 моно-инжекцион 55 киловата или 75 конски сили. голф 3 двуврат - GL.
Начин на каране, преди потегляне винаги изчаквам 1-2 минутки да загрее малко двигателя. Движа се с трафика, гледам да използвам инерцията на колата, случва се 1-2 пъти в седмицата да я изрежа, докато превключа на 3та, но общо взето рядко, с тия мощни 75 коня няма голяма тръпка.
Чувал съм разни вицове за голфове дето харчат 20 на сто, ама дали не е ебати тъпата реалност тоя виц...
Спецификации - изпарителя е италиански, не е Ловато, но изглежда добър, газовото е минало преглед, друго не мога да кажа, слагано е преди да купя колата.
Двигател - 1.8 моно-инжекцион 55 киловата или 75 конски сили. голф 3 двуврат - GL.
Начин на каране, преди потегляне винаги изчаквам 1-2 минутки да загрее малко двигателя. Движа се с трафика, гледам да използвам инерцията на колата, случва се 1-2 пъти в седмицата да я изрежа, докато превключа на 3та, но общо взето рядко, с тия мощни 75 коня няма голяма тръпка.
Чувал съм разни вицове за голфове дето харчат 20 на сто, ама дали не е ебати тъпата реалност тоя виц...

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Провери някъде за теч. 20 на сто е голям разход, за този мотор
Ако никъде не изпуска, прегледай как е изпарителя
Ако никъде не изпуска, прегледай как е изпарителя
- Petko_GTi
- Автомобил:
- Двигател:
Отзаде в багажника няма течове, отдолу тръбичката по купето на едно място изглежда леко смачкана, но не изпуска и от там. И мен ме съмнява, че изпуска от някъде, но до сега не съм намерил място. Днес остана съвсем малко газ в колата, до толкова, че да минеш още 4-5 км, утре ако не запали значи наистина си излиза газта.
- T_S_D
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 2 1.3 карбуратор
градско не съм я засичал скоро
извънградско 7 свалял съм го до 5.8
градско не съм я засичал скоро
извънградско 7 свалял съм го до 5.8
- DiabloS
- Автомобил: Skoda Octavia 1.8 20V
- Двигател: AGN
- Контакти:
Миналата седмица от Бургас до Пазарджик (заредих от Петрол),ама кара жената
- 7.9/100
В обратната посока заредихме от Еко и карах аз - 8.8/100 с колата от гаража
В обратната посока заредихме от Еко и карах аз - 8.8/100 с колата от гаража
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото сложа, все го гори...
Темата отдавна се изчерпа!
Темата отдавна се изчерпа!
- golfajiata golf 2
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги моята тема има много голямо развитие преди няколко месеца гореше градско 18/100 значи с една настройка на изпарителя с нови свещи за газ на беру еднополюсни нови кабели капачка палец нов въздушен филтър разхода не падна с грам просто никакъв резултат преди седмица ще го напиша с големи букви ОТКАЧИХ ВАКУМЧЕТО НА ВЪЗДУШНИЯ ФИЛТЪР ЗА ТОПЛИЯ ВЪЗДУХ...колата вече не вибрира вътре като седиш двигателя утихна работи страшно добре пу да не са й уроки дава разход 10/100 ГРАДСКО за мене тази работа е нещо невероятно от както имам колата никога не е давала такъв разход чел съм по темите че газта не обичала топъл въздух ама кой да се сети един приятел ми подхвърли я го откачи и покарай малко така и тъкмо като се гласех да угасне да сипвам газ а 10 а 15 а 20
а 30 км отгоре тридесет и няколко бяха не помня точно и не свършва нямах бензин и от страх да не бутам сипах иначе имаше душа и за още просто на тоя вакум тая работа няма да му я простя колко пари изяде за гориво
всеки който иска нека пробва да засече разхода и да запуши това вакумче и пак да пробва при мене са 7.5-8 литра разлика на 100
колата: Голф 2 1.8 моно ABS мотор 90кс. от Венто изпарител Ловато свещи Беру еднополюсни кабели някакви Elektrix за около 40 лева капачка Беру палец Беру и общо зето това е ПП.разхода е при напълно нормално каране без издуване и излишни щуротий пали се само на газ и в студено време кара се почти студена 5км до работа и обратно! Това е от мен поздрави! 
колата: Голф 2 1.8 моно ABS мотор 90кс. от Венто изпарител Ловато свещи Беру еднополюсни кабели някакви Elektrix за около 40 лева капачка Беру палец Беру и общо зето това е ПП.разхода е при напълно нормално каране без издуване и излишни щуротий пали се само на газ и в студено време кара се почти студена 5км до работа и обратно! Това е от мен поздрави! 
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
колега дай да видим къде е точно тоя ВАКУМ НА ВЪЗДУШНИЯ ФИЛТЪР ЗА ТОПЛИЯ ВЪЗДУХ и не че нещо според мен няма свещи за газ свещите са едни и същи 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
jarulmo написа:и не че нещо според мен няма свещи за газ свещите са едни и същи
а според теб защо тогава са еднополюсни и триполюсни???
Естествено, че има разлика!!!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И каква е разликата между едно и триполюсните? Че едните ги дават с пробег еди_си_колко_км а другите наполовина примерно. Това е най-съществената им разлика. Карам с триполюсни Беру, колегата Илиян ми ги купи преди 2 години с отстъпка и съм много доволен от тях. Най-важното е свещите да не са ментаци и да са по спецификация за двигателя с необходимото разстояние между електродите.
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги...при някого да се забелязва повишен разход и то 1-2л. след поевтинялата Гaсс... 

- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
kadrav7755 написа:Колеги...при някого да се забелязва повишен разход и то 1-2л. след поевтинялата Гaсс...
Сега като повдигна въпроса и на мен вчера ми глътна малко повечко газ от обикновено

Върни се в “Автогазови уредби”