пружини или цяло окачване?
пружини или цяло окачване?
Искам да си смъкна бракмата, че стои като джипка. Та въпроса ми е дали да си взема прожини и отделно някакви газови амортисиори или направо цялото окачване? Ако сложа прожини които смъкват колата на стоковите амортисиори ще получа ли желания ефект без да вредя на амортисиорите?
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пружини или цяло окачване?
ПрОжини не ми се вярва да намериш някъде.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вземи си комплект окачване
прУжини
прУжини

-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Бракма-Счупен, раздрънкан предмет, машина, апарат. Та за този предмет редения боб ми казва, че става дума за Поло 6N. И най-вероятно си с малкия тампон на предните амортисьори, за който мисля че имам само пружини. Ако те интересува пиши, също и за каква "бракма" става дума.
Колега намери си пружини от голф 3 аз на мойто карам с такива от 2 години и съм много доволен отпреде съм с черни спортни а отзаде с червени единственото което трява да знаеш е че отпреде като земаш пужините трябва да намериш такива койта са с по малка навивка в края за малкия тампон за да могата да станат на полото а относно задните само си намери две чашки отгоре за пружините от голф 2-3 еднакви са като цяло това важи само ако полото ти е 6н за да засилиш ефекта може да поdновиш амортесьорите с газови ас лично карам с KAYABA поздрави 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Цяло окачване си е цяло окачване.
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
така си е, но има и варианти за хора като колегата.
- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз моето за около един месец го карах със спортни пружини на обикните амортисьори и беше отврат ( при 100 км в час ако има неравност на пътя направо те изхвърля) , такаче слагай окачване и ще останеш много по доволен.
те хората дават пари за да си направят колите по-високи ,ама това си е твое решение. спортно окачване е варианта с ниското и внимавай през дупките. успех. 

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
Marto написа:Колега аз моето за около един месец го карах със спортни пружини на обикните амортисьори и беше отврат ( при 100 км в час ако има неравност на пътя направо те изхвърля) , такаче слагай окачване и ще останеш много по доволен.
Споделям това мнение,слагането на спортни пружини на обикновени амортисьори не подобрява устойчивост или каквото и да било,освен че прави колата по-ниска,нищо друго,даже съкращава значително живота на самия амортисьор,защото се променя точката на действие...не случайно спортния амортисьор е по-къс от обикновения.
Съвета ми е да се монтира спортно окачване или да се запази заводското,всякакви други извращения ще влошат в някаква степен нещата...пък и едно хубаво окачване не е толкова скъпо и недостъпно,да не говорим, че се намира и втора ръка в добро състояние
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”