Здравейте колеги
Днес се захванах със задачата да си оправям километража защото спря да ми отчита километрите ( това по колко километра минавам )
Обаче сега съм изправен пред въпроса как точно да махна стрелката на скоростомера , а ме е страх да напъвам за да не изкривя оста .
Ако някой го е правил нека помогне ще съм много благодарен
Колата е Голф 2
Въпрос за километража
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега не се смейте,ама съм правил тази операци със скоростомер на трабант,същото е като на снимката(пояснявам защото може и да не ти е станало ясно):та хващаш с фини клещички оста под стрелката за да я застопориш(да не шава),после с венимателни и леки въртеливи движения я изнизваш от оста и готово,САМО,че си отбележи някъде от вътрешната страна при какво положение е 0км щото да не стане гаф после 

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моля те кажи какво си направил че да ти тръгна пак километража?
Ми бях с едно приятелче когато го разглобихме , та видимо нямаше нищо ОБАЧЕ мойто приятелче забеляза , че цилиндрите на които са написани числата не са добре зацепени , натиснахме осите дето ги държат да легнат по-добре . Едната се беше поизвадила малко и след тази процедура вече си работи нормално.
ТА при мен проблема беше такъв , а иначе ти като го разглобиш огледай внимателно зъбните механизми дето ти предават движението може и от тях да е .
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:04, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:05, променено общо 1 път.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bbb написа:....Докато не е загряла хубаво колата отчита изминатите километри, но след това спира. А когато и времето е по-топло въобще не започва да отчита....
Моят километража беше същият,смених го с друг (старият беше VDO новият MotoMeter).Сега новия отчита без проблем но като карам чувам един звук от него "чък..чък..чък" приглушен,пропорционален на скороста на движение. Едно приятелче ми каза че е от жилото - имало
разплетена тел,аз си мисля че е от самия километраж.Някъкви идеи

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:05, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”